Maakt Lil Pump nog steeds muziek? Hier is alles wat hij heeft gedaan sinds 'Gucci Gang

Inhoudsopgave:

Maakt Lil Pump nog steeds muziek? Hier is alles wat hij heeft gedaan sinds 'Gucci Gang
Maakt Lil Pump nog steeds muziek? Hier is alles wat hij heeft gedaan sinds 'Gucci Gang
Anonim

Het was nog maar een paar jaar geleden, in 2017, dat Lil Pump de ene kop na de andere kopte. De controversiële SoundCloud-rapper werd dat jaar beroemd dankzij "Gucci Gang", die piekte op nummer 3 in de Billboard Hot 100-hitlijst. Later werd de single vijf keer platina gecertificeerd door de RIAA, waardoor fans zich afvroegen of Lil Pump weer een geval van een one-hit-wonder rapper zou worden.

Dat gezegd hebbende, het is alweer een tijdje geleden dat "Gucci Gang" de ether domineerde. Wat heeft hij sindsdien gedaan? Heeft hij aan de verwachting voldaan? Hier is alles wat Lil Pump heeft gedaan sinds "Gucci Gang" en wat de toekomst in petto heeft voor de controversiële rapper.

6 Lil Pump werd uitgebracht door Warner Records

Kort na het succes van zijn singles 'D Rose' en 'Boss' uit 2017 tekende Lil Pump een lucratief platencontract bij Warner Records en Tha Lights Global. Pump, die toen pas 16 was, had al 272 duizend volgers op het SoundCloud-platform. Het contract werd later echter in januari 2018 ontbonden, omdat hij minderjarig was toen hij het tekende. Het leidde tot een hete biedingsoorlog tussen andere labels, die naar verluidt tot $ 12 miljoen waard was. Na vele geruchten, waaronder met Gucci Mane's label 1017 Records, tekende Pump opnieuw bij Warner voor $ 8 miljoen.

5 Lil Pump bracht zijn feature-zware tweede album uit in 2019

Kort nadat hij opnieuw getekend had voor de twee imprints, bracht Pump in februari 2019 zijn tweede vervolg op zijn debuutalbum uit, Harverd Dropout. -hop zwaargewichten waaronder Kanye West, Lil Wayne, Lil Uzi Vert, Migos-rappers Offset en Quavo, YG, 2 Chainz en Pump's oude vriend Smokepurpp. Helaas konden de zwaar gestapelde functies niet voorkomen dat het album in de ogen van de critici flopte en debuteerde op nummer zeven op de Billboard 200-hitlijst.

Zelfs toen Kanye Pump voor het eerst ontmoette, staarde hij hem aan van: 'Is dit kind echt?' Omdat Pump niet in het openbaar is. Kinderen kijken naar hem alsof hij een echte tekenfilm is die net van kleding is veranderd. is hij? Wat doet hij? Hoe doet hij het?', herinnert Dooney Battle, de manager van Pump, zich in een interview met Billboard over de beruchte samenwerking van zijn cliënt met Kanye West, 'I Love It.'

4 Lil Pump's anti-Aziatisch racisme controverse

In december 2018 kwam Pump echter in heet water terecht nadat een fragment van zijn single "Butterfly Doors" online opdook. In de clip is te zien hoe Pump minachtende beledigingen uitspreekt tegen de Aziatische gemeenschap. Al snel leidde het controversiële fragment tot verontwaardiging onder Aziatische rappers, sommigen reageerden er zelfs op met anti-Pump diss-tracks. Pump ging vervolgens naar Instagram om de controverse aan te pakken.

"Ik kwam je van mijn kant vertellen dat het me spijt, en mijn excuses voor het plaatsen van dat, het was niet mijn bedoeling om niemand pijn te doen, of niets van dat alles te doen, dood. Want ik werd Aziatisch homies, weet je, ik fk met iedereen, "zei hij.

3 Toen Lil Pump de MAGA-campagne van Donald Trump steunde

Om meer controverses aan de top toe te voegen, onderschreef Lil Pump Donald Trump tijdens de presidentiële campagne van 2020. Hij heeft verschillende posts van zichzelf gepost met de baseballpet "Make America Great Again" en ooit bij Trump op zijn rally in Michigan. Zijn reden? Joe Biden's nieuw voorgestelde belastingtarieven voor mensen met een hoger inkomen.

"Hallo allemaal, hoe voel je je?" zei de controversiële rapper op het podium. “Ik ben hier gekomen om te zeggen, meneer de president, ik waardeer alles wat u voor ons land hebt gedaan. Je hebt de troepen naar huis gebracht en je doet het juiste. MAGA 20/20/20. Vergeet dat niet! En stem helemaal niet op Sleepy Joe!”

2 Het derde album van Lil Pump

Ironisch genoeg bracht Lil Pump in 2021 een derde album uit en bijna niemand wist ervan. Hij werkte samen met producer Ronny J, die eerder zijn samenwerking met Kanye West uit 2018 'I Love It' ontwikkelde voor een gezamenlijk album met de titel No Name. Het project werd nooit genoemd op sociale media, interviews of persberichten, waardoor de toekomst van het project in het ongewisse bleef. Oorspronkelijk getiteld Lil Pump 1.5, bevat het album een cameo-vers van collega-rapper Tory Lanez en andere producers zoals Darkboy Santana, Royce Millenium en TwoFive.

1 'Lil Pump 2'

Dus, wat is de toekomst voor Lil Pump? Het is duidelijk dat zijn controversiële capriolen hem geen goed doen, en als er iets is, kan Pump's val uit de gratie komen eerder dan we dachten. Hij ha alt overal de krantenkoppen, behalve zijn muziek. Hij heeft echter één aankomend album op zijn mouw, getiteld Lil Pump 2, waarvan hij zei dat het het vervolg zou zijn van het titelloze debuutalbum. Het gerucht gaat dat het project gastverzen bevat van Bad Bunny, Yak Gotti, Chris Brown en meer. Zou dit een kans voor hem kunnen zijn om zichzelf te verlossen?

Aanbevolen: