Fans zeggen dat Katie Holmes de krantenkoppen ha alt om de verkeerde reden

Inhoudsopgave:

Fans zeggen dat Katie Holmes de krantenkoppen ha alt om de verkeerde reden
Fans zeggen dat Katie Holmes de krantenkoppen ha alt om de verkeerde reden
Anonim

De meeste fans herinneren zich Katie's roem uit 'Dawson's Creek', ook al was haar personage oorspronkelijk niet bedoeld om de show te dragen. In die tijd belichaamde Katie alles wat de huidige generatie wilde zijn.

Ze was herkenbaar, nuchter en het soort actrice dat bijna overal zou passen, dus hoewel haar vroege projecten niet per se blockbusters waren, was Katie Holmes helemaal "in" met de coole menigte. Niet alleen dat, maar het karakter van Joey had een behoorlijk goed gevoel voor mode.

Fans zeggen zelfs dat Katie's vroege carrière haar heeft gecementeerd als een 'gerelateerd mode-icoon', vooral omdat 'Dawson's Creek' in wezen 'de modetoon zette voor tieners' van de late jaren '90 en vroege jaren '00.

Sommigen geven 'Dawson's Creek' de eer om J. Crew in zijn eentje als merk te lanceren; er was zelfs een 'Dawson's Creek'-editie van de J. Crew-catalogus.

Het probleem kwam, suggereren fans, toen Katie tientallen jaren daarna letterlijk de krantenkoppen bleef halen voor haar modebewegingen. Hoewel de late jaren '90 een cruciale tijd waren voor mode, zijn de dingen sindsdien veranderd en, volgens sommigen, Katie niet.

Fans denken niet dat Katie Holmes meer een mode-icoon is

Een persoon stelde de vraag naar de invloed van Katie Holmes op het gebied van mode en verklaarde dat "haar vrijetijdskleding niet zo opmerkelijk is" en merkte op dat ze niet de meest fashion-forward A-lister is die er is. Als reactie daarop waren anderen het ermee eens en gingen ze dieper in op hoe Katie de krantenkoppen bleef halen voor haar minder dan catwalkwaardige garderobe.

De meeste fans suggereren dat Katie nog steeds een A-lister is omdat ze een fantastisch PR-team heeft, vooral omdat sommige bronnen haar nog steeds een B-lister noemen, maar met A-lister 'erkenning'. Kortom, iedereen en hun moeder weten wie Katie Holmes is.

Maar betekent dat dat ze een modebeïnvloeder is als ze niet wordt gekleed door experts voor tijdschriftspreads?

Katie Holmes' mode verkoopt, en dat is wat telt

Hoewel fans van Katie haar niet haten vanwege haar krantenkoppen in de mode, suggereren ze wel dat het haar imago is dat verkoopt, meer dan haar modekeuzes. Weet je nog die "gebreide bh-twinset" die Katie op straat droeg? Fans zeggen dat het binnen enkele uren uitverkocht was, een perfect voorbeeld van Katie die gewoon herkenbaar genoeg is om gewone mensen te inspireren modebladen te kopen en nieuwe kleding te bestellen.

Bovendien heeft ze bijna een hele generatie (in ieder geval oudere millennials) die naar haar kijken als een representatie van waar ze modewijs zouden moeten zijn, en dat betekent iets. Zelfs als, suggereren fans, Katie de afgelopen jaren niet zo relevant was op film- of tv-gebied.

Aanbevolen: