Fans trollen G-Eazy terwijl hij opschept over zijn eigen stunts

Inhoudsopgave:

Fans trollen G-Eazy terwijl hij opschept over zijn eigen stunts
Fans trollen G-Eazy terwijl hij opschept over zijn eigen stunts
Anonim

G-Eazy plaatste een clip op TikTok waarin hij opschepte over het feit dat hij zijn eigen stunts doet, maar de aandacht die hij op dit bericht vestigde was niet helemaal wat hij ervan verwachtte. In plaats van geprezen te worden voor zijn inspanningen, werd hij uiteindelijk bedrogen door zijn haters.

De video toont G-Eazy die aan het plafond hangt in wat lijkt op een studio-omgeving. Hij heeft gezien hoe hij de touwen vastpakt die hem in de lucht houden, en zijn armen en benen fladderen rond in wat een tragisch ongecoördineerd moment lijkt te zijn. Dan, plotseling, begeeft het touw het en is er een vluchtig moment van angst voor zijn veiligheid.

Helaas voor G-Eazy waren zijn fans niet bepaald onder de indruk van zijn streken. In plaats daarvan trollden ze hem meedogenloos op sociale media.

G-Eazy's stunts

G-Eazy is zeker trots op het feit dat hij zijn eigen stunts doet, maar deze specifieke stunt had misschien beter aan de professionals overgelaten. De video die hij plaatste moest indruk maken op zijn fans en hem een risicovolle avonturier doen lijken om bewonderd te worden.

Het is onduidelijk wat hij aan het filmen was en waarom hij uit de lucht werd opgehangen, maar helaas deed hij eigenlijk geen echte stunts, en in plaats daarvan zag hij eruit als een absolute rookie aan de touwen. Op een bepaald moment in de video leunde hij achterover en het leek alsof hij vocht tegen een onzichtbare geest in de lucht. Net toen hij zijn lichaam naar achteren leunde, gaven de touwen wat speling op en zijn lichaam slingerde onhandig, op een jolige manier naar achteren.

Fans maakten van de gelegenheid gebruik om hem te roosteren vanwege zijn gebrek aan coördinatie en sleepten hem mee omdat hij op dat moment zo onbewust niet getalenteerd was, en begonnen hem vervolgens uit te lachen voor allerlei andere dingen, waarbij ze op verschillende manieren op hem mikten op verschillende manieren.

Het meedogenloze trollen

Er kwam geen einde aan het trollen nadat deze video opdook. Fans hadden veel te zeggen over dit rare moment, en het maakte de zaak zo veel erger dat G-Eazy probeerde op te scheppen over zijn stunts, net toen hij op de ergste manier begon te falen.

Opmerkingen op sociale media inbegrepen; "Hij staat op het punt een meme te worden?, "Lol, hij doet niet eens non", "alles wat hij deed was aan de snaar zwaaien?," en; "Ik dacht dat hij op het punt stond wat s alto's te maken of zoiets … kreeg mijn hoop helemaal op?."

Anderen schreven; "Ze kunnen maar beter een mat onder hem leggen voordat hij die grond raakt," absoluut Spider Man "ziet er uit als een danzel in nood ??." "Helaas doet hij ook zijn eigen verzen," en "u houdt van 2 voet omhoog in de lucht hush, " evenals; "Het lijkt erop dat hij rugproblemen heeft ???."

Er kwam geen einde aan het trollen, met één fan die G-Eazy bespotte en de manier waarop hij opschepte over het doen van deze stunt, door te zeggen; "3ft van de grond zoals die kinderen bij de klimmuur in het winkelcentrum. Jongen, je bent gevaarlijk ???."

Aanbevolen: