Wat fans denken over Olivia Jade op 'Dancing With The Stars

Inhoudsopgave:

Wat fans denken over Olivia Jade op 'Dancing With The Stars
Wat fans denken over Olivia Jade op 'Dancing With The Stars
Anonim

Olivia Jade voegde zich bij de cast van seizoen 30 van Dancing With the Stars, wat een enorme reactie veroorzaakte onder mensen op sociale media. Als onderwerp van een toelatingsschandaal op de universiteit in 2019, ontving Jade massale hoeveelheden haat en kritiek online omdat ze haar weg naar de universiteit aan het USC had betaald.

Jade's ouders betaalden om Jade naar het USC te krijgen, wat veel mensen boos maakte, vanwege het feit dat toelating tot de universiteit erg moeilijk kan zijn en dat iemand die meer verdiende haar plek had kunnen en moeten krijgen. Ze zei zelfs in een van haar YouTube-video's dat ze niet echt om school gaf en alleen om de feestjes.

In een poging om een nieuw hoofdstuk in haar leven te beginnen en de wereld te laten zien wie ze werkelijk is, sloot Jade zich aan bij Dancing With the Stars. Ze is gekoppeld aan Val Chmerkovskiy en de twee lijken goed met elkaar overweg te kunnen op basis van hun posts op sociale media. Fans hebben echter veel verschillende meningen over Jade in de show.

8 Sommige fans houden niet van haar dansen met Val

Jade werd gekoppeld aan een van de meer populaire mannelijke professionele dansers van de show, wat haar een betere kans geeft om langer in de show te blijven, aangezien fans van Chmerkovskiy waarschijnlijk nog steeds op hem zullen stemmen, zelfs als ze dat niet doen. t een fan van haar. Sommige fans denken dat dit expres is gedaan om haar zo lang mogelijk in de competitie te laten blijven, in plaats van eerder weggestemd te worden.

7 Ze staat meer bekend om een schandaal dan om haar carrière

In de eerste aflevering van het seizoen zei Jade in haar interview op het scherm dat ze het meest bekend staat als een beïnvloeder wanneer kijkers van de show het daar absoluut niet mee eens zijn en geloven dat ze het meest bekend is vanwege het toelatingsschandaal waar ze bij betrokken was in. Vóór het schandaal was ze slechts een gemiddelde influencer met beroemde ouders. Haar YouTube-kanaal was behoorlijk populair vóór al het drama en ze had een behoorlijk grote aanhang op sociale media.

6 Sommige fans maken grappen

Sommige fans van de show maken gewoon grapjes dat ze een universiteitsatleet is, wat ze deed alsof om in USC te komen. Ze beweerde in het roeiteam te zitten, wat ze niet was. Hoewel ze niet echt een atleet is, heeft ze zeker wat vaardigheden als het gaat om dansen. Haar debuut op de show was niet half slecht en ze kreeg een aantal positieve reacties van de juryleden.

5 Sommigen denken dat ze zou kunnen bedriegen om te winnen

Fans van de show maken grappen over hoe Jade's ouders het stemsysteem van Dancing With the Stars zouden kunnen bedriegen zodat ze kan winnen, vergelijkbaar met hoe ze het toelatingssysteem van de universiteit hebben gefraudeerd om haar in USC te krijgen. Jade lijkt een nieuw hoofdstuk van haar leven te willen beginnen met de show en voorbij het schandaal waar ze deel van uitmaakte, dus hopelijk zal dit niet gebeuren.

4 Sommigen denken dat ze bevoorrecht is vanwege haar ras

Veel fans van Dancing With the Stars geloven dat Jade onterecht in de show is gecast omdat ze een bevoorrecht blank meisje is dat wordt "beloond" voor haar misdaden in plaats van de gevolgen te ondervinden. Anderen noemen haar zelfs een verwend nest. Het is geen geheim dat de beroemdheden van Dancing With the Stars veel geld verdienen om in de show te zijn, dus het is gemakkelijk in te zien waarom sommige fans een beetje geïrriteerd zijn.

3 Sommigen denken dat haar moeder haar op de show heeft gekregen

Veel fans krabben zich achter hun oren en proberen erachter te komen waarom ze in de show is gecast, en de verklaring van een persoon was dat haar moeder haar betaalde om mee te doen. We weten misschien niet precies de reden waarom ze werd gecast, maar Dancing With the Stars staat bekend om het casten van controversiële mensen die hun imago willen verbeteren. Enkele voorbeelden van controversiële casting zijn Carol Baskin, Sean Spicer, Tom DeLay en Paula Deen. Het zal interessant zijn om te zien of Jade's ouders tijdens het seizoen in het publiek verschijnen. Haar zus was bij de première.

2 Sommigen denken dat ze misbruik maakt van haar schandaal

Het is gemakkelijk in te zien waarom sommige fans van de show zouden geloven dat Jade "incasseert" op de bekendheid die ze heeft gekregen van het toelatingsschandaal van de universiteit om meer geld en aandacht te krijgen waarvan velen niet geloven dat ze het verdient. Veel mensen vragen zich af waarom ze in de serie werd gecast, terwijl er zoveel andere beroemdheden zijn om uit te kiezen die niet betrokken zijn geweest bij misdaden of schandalen.

1 Fans denken dat Iman een betere danser is

Op de eerste avond van de wedstrijd kreeg Jade meer lof van de jury en hogere scores dan haar concurrent, Imun Shumpert. Fans geloofden dat Shumpert een betere routine had, beter danste dan Jade en dat hij onterecht werd bekritiseerd. Veel mensen op Twitter dachten dat Jade niet zo goed was en dat haar scores niet terecht waren. Haar danspartner, Chmerkovskiy, plaatste op Instagram dat ze een harde werker is en dat ze talent heeft, dus hij lijkt het daar niet mee eens te zijn.

Aanbevolen: