Dit is waarom fans denken dat Tyler Cameron op 'Dancing With The Stars' gaat spelen

Inhoudsopgave:

Dit is waarom fans denken dat Tyler Cameron op 'Dancing With The Stars' gaat spelen
Dit is waarom fans denken dat Tyler Cameron op 'Dancing With The Stars' gaat spelen
Anonim

De buzz begon toen een fanpagina gewijd aan het bijhouden van het leven van de castleden van de tv-show een foto plaatste die Cameron lijkt te zijn en een vrouw die heel dichtbij in een grote open kamer staat.

"Vriend zag Tyler Cameron dansen", zegt een bericht van hun bron. "Oefenen om met de sterren te dansen".

Afbeelding
Afbeelding

Contextaanwijzingen laten het lijken op een dansrepetitie

De foto, gepost op Instagram door @bachelornation.scoop, is bijgeschreven op gebruiker @deuxmoi.

Hoewel het niet is bevestigd, lijkt het op Cameron op de foto, en door de manier waarop ze elkaar omhelzen lijkt het alsof ze zijn beetgenomen tijdens een dansbeweging.

Er staat ook een woord op een raam, met de letters "stud…" zichtbaar, waardoor veel fans dachten dat het in een dansstudio was gemaakt.

Cameron maakte opmerkingen die verwijzen naar een nieuwe showuiterlijk

Cameron heeft vorige maand zelfs opmerkingen gemaakt over het verschijnen in een nieuwe tv-show waarbij gedanst wordt.

Hij was in gesprek met de presentatoren van podcast 'Chicks in the Office', die vroegen wat de volgende stap is voor de hartenbreker.

"Ik weet niet hoeveel ik kan zeggen over een nieuwe show die ik ga doen, maar ik zal dansen," vertelde hij hen.

Een van de meisjes leek te raden welke show en zei: "Ik denk dat ik weet wat dat betekent", maar Tyler hield haar tegen.

"Je weet het niet. Ik ga zeggen dat je het niet weet. Je denkt dat je het weet, maar je weet het niet. Maar als je het weet, weet je het," antwoordde hij verlegen.

De meisjes suggereerden toen dat het misschien niet de show was waar ze aan dachten, omdat hij grote problemen zou krijgen als hij zijn plek voortijdig aankondigde.

Toch leken fans het erover eens te zijn dat hij zinspeelde op 'Dancing With the Stars', waarbij sommigen op Twitter zeiden dat ze "zullen gaan schreeuwen" als het nieuws waar was.

Nieuwe single Tyler heeft nu de tijd

Het kwam deze week in de krantenkoppen dat Cameron en zijn vriendin van bijna een jaar, Camila Kendra, net uit elkaar zijn gegaan.

De twee waren al acht maanden samen, maar berichten over een breuk kwamen nadat ze hem schijnbaar had geblokkeerd op Instagram.

Vers single, Cameron zou nu genoeg tijd moeten hebben om te dansen en te genieten van zijn mooie vrijgezellenhuis in New York City.

Aanbevolen: