Welk 'Blackpink'-lid is het rijkste?

Inhoudsopgave:

Welk 'Blackpink'-lid is het rijkste?
Welk 'Blackpink'-lid is het rijkste?
Anonim

Als het op muziek aankomt, heeft de popscene altijd voorrang gehad, decennialang bovenaan de hitlijsten, maar er is een enorme invloed geweest van buitenlandse artiesten die de Amerikaanse ether overnemen. K-Pop, dat voor het eerst zijn weg vond naar de reguliere muziek in de Verenigde Staten na Psy's 'Gangnam Style', is alles waar iedereen over kan praten!

De industrie zit vol met enkele van de meest epische entertainers van BTS, Girl's Generation, Wonho en natuurlijk Blackpink De meidengroep, die bestaat uit Lisa, Jennie, Rosé en Jisoo hebben de muziekscene overgenomen, en terecht! De groep heeft een reeks studio-albums, single-albums en vele EP's uitgebracht, waardoor ze naar de eerste plaats zijn gestegen.

Onlangs namen de dames deel aan hun eigen Blackpink-film, die afgelopen zomer in de bioscoop verscheen. Aangezien de meidengroep op een recordhoogte staat, beginnen fans zich af te vragen hoeveel ze waard zijn. Hoewel we weten dat Blackpink BTS heeft overtroffen als het gaat om hun vermogen, wie komt er binnen Blackpink zelf als beste uit de bus?

Welk Blackpink-lid is het rijkste?

Blackpink werd voor het eerst getekend bij YG Entertainment in 2010 en werkte ijverig om een van de grootste meidengroepen van vandaag te worden. Hoewel het duidelijk geen gemakkelijke opgave is om een k-popster te zijn, is het, gezien de training die erbij komt kijken, duidelijk dat de tijd van Jisoo, Jennie, Lisa en Rosé om de beste te worden, zeker zijn vruchten heeft afgeworpen.

Ondanks de oprichting in 2010 debuteerde de meidengroep pas in 2016. Met zes jaar training op zak, is het geen verrassing dat de dames naar grote hoogten katapulteerden, zozeer dat ze gemakkelijk een van de grootste acts in Noord-Amerika. Met groot succes in Azië, was het slechts een kwestie van tijd voordat Blackpink ook internationaal succes zou behalen, en nu, met zoveel te bieden voor de groep, zijn fans benieuwd hoeveel ze waard zijn en wie de rijkste is!

De hele groep is naar verluidt een gezamenlijke waarde van $ 40 - $ 45 miljoen, maar wie is het rijkste lid? Dat zou Lisa zijn! De Blackpink-ster is geen onbekende in de schijnwerpers, vooral nu ze is uitgegroeid tot een solocarrière. Volgens rapporten is Lisa maar liefst $ 13 miljoen waard, terwijl Jennie, Jisoo en Rosé elk elk $ 10 miljoen waard zijn.

Lisa's officiële solodebuut

Hoewel Blackpink als groep groot succes heeft geboekt, lijkt het alsof ze dat ook als solisten doen! Ondanks dat groepen uit de Verenigde Staten die normaal gesproken een of twee breakout-sterren hebben, mainstream worden na een solocarrière, kan hetzelfde niet gezegd worden voor k-popbands.

Solo gaan is iets wat de meeste leden wel eens doen, en geloof het of niet, ze bereiken allemaal commercieel succes! Lisa doet dat momenteel en fans kunnen niet enthousiaster zijn. De zangeres ging door en bracht haar allereerste singlesalbum uit, getiteld Lalisa, en het is duidelijk dat ze klaar is voor grote dingen.

Hoewel dit vaak tot vijandigheid kan leiden wanneer groepsleden solo gaan, is dat niet het geval voor de meeste k-popgroepen. Aangezien Rosé, Lisa en Jisoo allemaal solo zijn gegaan, blijven ze elkaar steunen, zowel als groep als als solisten.

Aanbevolen: