Zoolander': welk castlid is twintig jaar later de rijkste?

Inhoudsopgave:

Zoolander': welk castlid is twintig jaar later de rijkste?
Zoolander': welk castlid is twintig jaar later de rijkste?
Anonim

De komische film Zoolander ging in première in 2001 en werd meteen een enorme hit. De film - die werd gemaakt met een budget van $ 28 miljoen en uiteindelijk $ 60,8 miljoen leerde aan de kassa - hielp acteurs als Ben Stiller, Owen Wilson, Will Ferrell en Vince Vaughn om beroemd te worden.

Vandaag bekijken we welk castlid van Zoolander de rijkste is 20 jaar nadat de film in première ging. Het lijdt geen twijfel dat alle castleden een indrukwekkende en succesvolle carrière hebben gehad, maar slechts één van hen is momenteel maar liefst $200 miljoen waard!

10 Alexander Skarsgård - Netto waarde $14 miljoen

Alexander Skarsgrd Zoolander
Alexander Skarsgrd Zoolander

De aftrap is de Zweedse acteur Alexander Skarsgård die Meekus speelt in de cultkomedie. Naast deze rol staat de acteur ook bekend om zijn optreden in projecten als True Blood, The Legend of Tarzan, Big Little Lies en Godzilla vs. Kong. Volgens de Netto waarde van beroemdheden wordt Alexander Skarsgård momenteel geschat op een nettowaarde van $ 14 miljoen.

9 Justin Theroux - Netto waarde $40 miljoen

Laten we verder gaan met Justin Theroux die Evil DJ speelt in Zoolander. Naast deze rol staat de acteur bekend om zijn hoofdrol in projecten als The Leftovers, The Spy Who Dumped Me, The Girl on the Train en The Mosquito Coast.

Volgens Celebrity Net Worth heeft Justin Theroux momenteel naar schatting een nettowaarde van $40 miljoen.

8 Christine Taylor - Netto waarde $ 50 miljoen

Christine Taylor Zoolander
Christine Taylor Zoolander

De volgende op de lijst is Christine Taylor die Matilda Jeffries speelt in de beroemde komedie. Naast Zoolander staat de actrice ook bekend om haar optreden in projecten als The Craft, The Wedding Singer, Dodgeball: A True Underdog Story en Arrested Development. Volgens Celebrity Net Worth wordt Christine Taylor momenteel geschat op een nettowaarde van $ 50 miljoen.

7 Milla Jovovich - Netto waarde $ 50 miljoen

Milla Jovovich die Katinka Ingabogovina speelt in Zoolander is de volgende. Naast deze rol staat de actrice ook bekend om haar hoofdrol in projecten als The Messenger: The Story of Joan of Arc, Resident Evil, Return to the Blue Lagoo n en The Fifth Element.

Volgens Celebrity Net Worth wordt Milla Jovovich momenteel ook geschat op een nettowaarde van $ 50 miljoen - wat betekent dat ze haar plek deelt met Christine Taylor.

6 Jon Voight - Netto waarde $ 55 miljoen

Jon Voight Zoolander
Jon Voight Zoolander

De volgende op de lijst is Angelina Jolie's vader Jon Voight die Larry Zoolander speelt in de komische film. Naast Zoolander staat de acteur ook bekend om zijn hoofdrol in projecten als Coming Home, The Champ, Enemy of the State en The Rainbow Warrior. Volgens Celebrity Net Worth wordt Jon Voight momenteel geschat op een nettowaarde van $ 55 miljoen.

5 Vince Vaughn - Netto waarde $70 miljoen

Vince Vaughn Zoolander
Vince Vaughn Zoolander

Laten we verder gaan met acteur Vince Vaughn die Luke Zoolander speelt in Zoolander. Naast deze rol is Vaughn ook te zien in projecten als Dodgeball: A True Underdog Story, The Internship, True Detective en Dragged Across Concrete. Volgens Celebrity Net Worth wordt Vince Vaughn momenteel geschat op een nettowaarde van $ 70 miljoen.

4 Owen Wilson - Netto waarde $ 70 miljoen

Owen Wilson Zoolander
Owen Wilson Zoolander

Owen Wilson, die Hansel McDonald speelt in de cultkomedie uit de jaren 2000, is de volgende. Naast deze rol staat de acteur ook bekend om zijn hoofdrol in projecten als The Life Aquatic with Steve Zissou, The Grand Budapest Hotel, Wedding Crashers en Midnight in Paris. Volgens Celebrity Net Worth wordt Owen Wilson momenteel ook geschat op een nettowaarde van $ 70 miljoen - wat betekent dat hij zijn plek deelt met Vince Vaugh.

3 David Duchovny - Netto waarde $ 80 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag wordt geopend door David Duchovny die J. P. Prewett speelt in Zoolander. Naast de beroemde komedie staat de acteur ook bekend om zijn hoofdrol in projecten als The X-Files, Californication, The Craft: Legacy en Aquarius. Naast een succesvolle acteur is David Duchovny ook een gepubliceerde schrijver en een getalenteerde zanger. Volgens Celebrity Net Worth wordt David Duchovny momenteel geschat op een nettowaarde van $ 80 miljoen.

2 Will Ferrell - Nettowaarde $160 miljoen

Will Ferrell Zoolander
Will Ferrell Zoolander

De nummer twee op de lijst van vandaag is Will Ferrell die Jacobim Mugatu speelt in Zoolander. Naast deze rol staat de Hollywood-ster ook bekend om haar hoofdrol in projecten als Anchorman: The Legend of Ron Burgundy, Elf, Blades of Glory en Step Brothers. Volgens Celebrity Net Worth wordt Will Ferrell momenteel geschat op een nettowaarde van $ 160 miljoen.

1 Ben Stiller - Netto waarde $200 miljoen

En tot slot, we sluiten de lijst af, want de rijkste Zoolander-ster is Ben Stiller die Derek Zoolander speelt in de komische film. Naast deze rol staat de acteur ook bekend om zijn hoofdrol in projecten als The Secret Life of W alter Mitty, There's Something About Mary, Meet the Parents en Night at the Museum. Volgens Celebrity Net Worth wordt Ben Stiller momenteel geschat op een nettowaarde van $ 200 miljoen.

Aanbevolen: