Welk castlid van 'Arrested Development' is vandaag de rijkste?

Inhoudsopgave:

Welk castlid van 'Arrested Development' is vandaag de rijkste?
Welk castlid van 'Arrested Development' is vandaag de rijkste?
Anonim

In een populaire televisieshow zijn kan een lucratieve onderneming zijn voor elke hoofdrolspeler, en daarom is een pilotseizoen zo belangrijk in Hollywood. Shows als Friends, Seinfeld en The Big Bang Theory hielpen hun hoofdrolspelers allemaal om miljoenen te verdienen, en andere shows zouden graag hetzelfde doen voor hun cast.

In de jaren 2000 werd Arrested Development een succesvolle show, en het deed wonderen voor de carrières en bankrekeningen van de hoofdrolspelers. In de loop van de tijd hebben de grootste sterren uit de show een muntje gemaakt en fans hebben zich afgevraagd welke ster uit de hitserie het hoogste vermogen heeft.

Dus, welke ster van Arrested Development staat alleen aan de top? Laten we eens nader kijken en zien wie het hoogste vermogen heeft.

'Arrested Development' heeft een trouwe aanhang

In 2003 was de familie Bluth overal aanwezig in huiskamers toen Arrested Development zijn debuut maakte op het kleine scherm. Met in de hoofdrol een getalenteerde cast van artiesten en een scherp schrijfteam, wist de serie een loyaal publiek te vinden dat met ups en downs is vastgehouden.

Met namen als Jason Bateman, Portia de Rossi en Will Arnett, heeft Arrested Development zijn castingbeslissingen echt perfect vastgelegd, en de show zou misschien niet zo'n grote vlucht hebben genomen als het dat niet had gedaan. De oudere artiesten in de show waren ongetwijfeld geweldig, maar we kunnen onmogelijk over het hoofd zien wat jonge artiesten als Michael Cera en Alia Shawkat deden met hun tijd op het scherm.

De eerste drie seizoenen van de show liepen van 2003 tot 2006, en de fans waren oprecht teleurgesteld toen er een einde aan kwam. Na 7 jaar kwam er eindelijk een vierde seizoen op televisie, allemaal dankzij Netflix, en zomaar waren de Bluths terug op het kleine scherm.

Een onderbreking van 5 jaar zou plaats maken voor meer seizoenen, en er is geen seizoen meer geweest sinds 2019. De show heeft een indrukwekkende en blijvende erfenis opgebouwd en deed wonderen voor zijn hoofdrolspelers, zowel persoonlijk als financieel. Het spreekt dus voor zich dat deze artiesten tegenwoordig de moeite waard zijn.

Will Arnett staat op de tweede plaats met $35 miljoen

Als we kijken naar het vermogen van de cast van Arrested Development, komt Will Arnett momenteel op de tweede plaats met een enorme $ 35 miljoen, volgens Celebrity Net Worth. Arnett gedijt goed in film en op televisie, en zijn werk als woordvoerder van Reese's heeft zijn zakken zeker gevuld met veel geld.

Op het grote scherm heeft Arnett door de jaren heen veel werk verzet. Hij was te zien in films als Monster-in-Law, Blades of Glory, Ratatouille, Horton Hears a Who! en Men in Black 3. Hij vertolkt ook Batman in de Lego-filmfranchise.

Alsof dat nog niet indrukwekkend genoeg is, heeft Arnett ook veel op televisie gedaan. Arnett was te zien in shows als Sex and the City, The Sopranos, Law & Order: SVU, 30 Rock, BoJack Horseman en meer. Geloof ons als we zeggen dat dit nauwelijks het oppervlak van zijn televisiewerk krast.

Het is duidelijk dat Arnett jarenlang succes heeft gehad in Hollywood, en het is logisch dat hij op dit moment zo'n indrukwekkend vermogen zou hebben. Hoewel $ 35 miljoen een hoop geld is, schiet Arnett nog steeds tekort bij de ster van Arrested Development met het hoogste vermogen.

Portia De Rossi staat bovenaan met $50 miljoen

Alleen aan de top staat niemand minder dan Portia de Rossi, die volgens Celebrity Net Worth een nettowaarde van $ 50 miljoen heeft. Net als Arnett heeft Portia een beetje van alles in Hollywood gedaan. Op het grote scherm speelde Portia in films als Scream 2, Stigmata en Cursed. Ze heeft niet zoveel credits als Arnett, maar ze is nog steeds succesvol in film.

Buiten Arrested Development was Portia te zien in shows als Too Something, Ally McBeal, Nip/Tuck, Better Off Ted, Scandal en Santa Clarita Diet.

De Rossi en Arnett zijn toppers, maar andere leden van de cast hebben het best goed gedaan. Celebrity Net Worth toont Jason Bateman voor een stevige $30 miljoen, Michael Cera voor $20 miljoen en de hilarische David Cross voor $ 10 miljoen Simpel gezegd, deze mensen hebben serieus geld verdiend tijdens hun carrière.

Arrested Development blijft een van de meest geliefde shows uit zijn tijd, en het is geweldig om te zien dat de sterren van de show het door de jaren heen allemaal goed voor zichzelf hebben gedaan.

Aanbevolen: