De cast van 'Young Sheldon': welk kind is het rijkste?

Inhoudsopgave:

De cast van 'Young Sheldon': welk kind is het rijkste?
De cast van 'Young Sheldon': welk kind is het rijkste?
Anonim

In mei 2017 kondigde CBS aan dat ze een spin-off prequel-serie hadden besteld voor hun succesvolle sitcom, The Big Bang Theory. Gericht op het leven van het hoofdpersonage Sheldon Cooper als kind, kreeg de show de titel Young Sheldon en werd gemaakt door Chuck Lorre, die ook het brein is achter de ouderserie. Om een jonge Sheldon te spelen, castte CBS een toen 9-jarige Iain Armitage, uit HBO's Big Little Lies.

De show heeft Armitage - nu 13 jaar oud - geholpen om wereldwijde bekendheid en bekendheid te verwerven. Hetzelfde kan gezegd worden van zijn mede-jonge acteurs in de show, waaronder Wyatt McClure, McKenna Grace en Montana Jordan. Deze jonge kunstenaars hebben daardoor ook een behoorlijke hoeveelheid rijkdom voor zichzelf opgebouwd. Maar wie van hen is de rijkste van het stel?

Een indrukwekkende som

Van alle jonge acteurs op Young Sheldon is de oudste Montana Jordan, die de oudere broer van Sheldon, Georgie, speelt. Jordan werd in maart van dit jaar 18. Als zodanig kan hij niet langer als een kindacteur worden beschouwd, maar hij speelde tot nu toe in de meeste van zijn 86 afleveringen van de serie voordat hij volwassen werd.

Young Sheldon is tot nu toe het enige tv-programma van Montana Jordan in zijn carrière, hoewel hij in het laatste seizoen wel een cameo maakte in een aflevering van Big Bang. In 2018 speelde hij een personage genaamd Jaden Ferguson in het Netflix-komediedrama getiteld The Legacy of a Whitetail Deer Hunter. Hij speelde naast Josh Brolin (Jaden's vader, Buck) en Danny McBride (Buck's vriend, Don) uit de MCU.

Ondanks dat hij het grootste deel van zijn geld verdiende met die ene productie tot nu toe, wordt Jordanië geschat op een indrukwekkende som van $2 miljoen. De in Texas geboren acteur maakt vanaf de allereerste aflevering deel uit van Young Sheldon, net als Armitage, niet verwonderlijk.

Iain Armitage Jim Parsons
Iain Armitage Jim Parsons

Net als Jordan is Young Sheldon tot nu toe ook de belangrijkste tv-rol van Armitage geweest. Hij speelde echter ook een hoofdrol in het twee-seizoenendrama van HBO, Big Little Lies, waarin hij een personage speelde dat Ziggy Chapman heette.

Een goede arbeidsethos

Armitage heeft sindsdien ook een stemrol gekregen voor de Cartoon Network-serie Craig of the Creek. Zijn werk hier zal eind oktober in het vierde seizoen debuteren. Nog maar een paar maanden in zijn eerste tienerjaar, waardeert de jonge jongen uit Georgia dat hij geluk heeft met het werk dat hij doet bij Young Sheldon.

"Zolang je je uiterste best doet en een goede werkethiek probeert te hebben en weet dat je heel veel geluk hebt dat je hier bent om te doen wat je ook doet, of het nu op een kantoorbaan is of op de set van een show als Young Sheldon … Wat je ook doet, je hebt geluk dat je het hebt, "weerspiegelde hij wijselijk in een interview met Esquire in 2019. Armitage heeft al een ongelooflijk vermogen vergaard, geschat op ongeveer $ 4 miljoen.

Een andere jonge acteur die al vanaf het begin in de spin-offshow zit, is Raegan Revord. Ze speelt Missy Cooper, Sheldon en Georgie's jongste zus. Revord is leeftijdgenoten met Armitage, hoewel haar nettowaarde van $ 350.000 relatief minder indrukwekkend is.

Een terugkerende rol

Wyatt McClure speelde slechts een terugkerende rol - als een rivaal die vriend van Sheldon werd - tussen het eerste en het vierde seizoen van Young Sheldon. Hij is echter van plan om af te studeren in een serie die begint met seizoen 5, zoals in augustus werd gemeld door Deadline.

Billy Sparks Young Sheldon
Billy Sparks Young Sheldon

McClure's personage, Billy Sparks, is een van de meest geliefde fans van de show. Deze genegenheid blijkt vaak uit opmerkingen die door kijkers op sociale media worden gedeeld. Een van die fans was onlangs enthousiast op Twitter en zei: "Ik kan niet wachten op het nieuwe seizoen van YoungSheldon… Ik kan ook niet wachten om Billy Sparks te zien. Hij maakt me kapot."

"Ik ben klaar met het kijken naar Young Sheldon 3. Ik ging terug naar seizoen 1, het wordt elke keer grappig als ik ernaar kijk. Mijn favoriete personage [is] Billy Sparks," zei een ander. Andere credits in McClure's portfolio zijn onder meer Puppy Dog Pals en de films, Glass Jaw en Psychos. Zijn vermogen wordt geschat op ongeveer $ 1 miljoen.

15-jarige McKenna Grace verscheen voor het eerst in de tweede aflevering van Young Sheldon's seizoen 2, waar ze een geniaal meisje speelt genaamd Paige Swanson. Ze is slechts in zes afleveringen van de show te zien geweest, maar verder is ze misschien wel het meest ervaren kind in de cast. In haar ongeveer negen jaar professioneel acteren heeft Grace een vermogen van ongeveer $ 2 miljoen vergaard.

Young Sheldon heeft duidelijk geholpen om enkele jonge miljonairs te winnen. Geen van hen heeft echter nog zoveel rijkdom vergaard als Armitage's $ 4 miljoen.

Aanbevolen: