IZombie': dit is hoeveel Rose McIver waard is

Inhoudsopgave:

IZombie': dit is hoeveel Rose McIver waard is
IZombie': dit is hoeveel Rose McIver waard is
Anonim

iZombie is absoluut een CW-serie die meer lof nodig heeft. Het wordt vaak overschaduwd door enkele van de andere drama's van het netwerk, zoals Gossip Girl of zelfs recenter tarief zoals Arrow.

Rose McIver's rol als Liv Moore (een briljante naam, dat is zeker) is super vermakelijk, en de actrice is veelzijdig omdat ze niet alleen vasthoudt aan horror- of sciencefiction-tv-shows. Hoewel Hallmark-vakantiefilms de beste zijn, is het ook waar dat Netflix op elk moment van het jaar veel geweldige films heeft om naar te kijken. Een daarvan is A Christmas Prince, waarin Rose McIver speelde en die mensen zeker aan het praten kreeg op sociale media omdat mensen er meerdere keren naar keken. Gezien het feit dat de actrice speelde in zo'n populaire tv-show en ook een hitfilm op Netflix, wat is haar nettowaarde?

$3 miljoen netto waarde

Sommige CW-shows hadden al lang geleden moeten eindigen, maar als het aan fans van iZombie lag, zouden ze nooit afscheid hoeven te nemen van deze unieke, originele en leuke tv-serie. Een reden waarom de show zo binge-waardig is? Dat zou Rose McIver zijn.

Rose McIver's netto waarde is $ 3 miljoen. Het lijkt erop dat veel van haar persoonlijke rijkdom voortkomt uit het spelen van Liv op iZombie, omdat dit een langlopende rol voor de actrice is geweest. Een van haar andere, meer bekende rollen omvat het spelen van Tinker Bell in verschillende afleveringen van Once Upon A Time. De actrice heeft door de jaren heen ook heel gestaag gewerkt en hoewel veel van haar tv-credits bij veel fans geen belletje doen rinkelen omdat het niet erg bekende shows zijn, is ze zeker een succesvolle actrice.

McIver speelde Lindsay, de zus van het hoofdpersonage, in de film The Lovely Bones uit 2009, die hoogstwaarschijnlijk heeft bijgedragen aan haar vermogen.

Tijd op iZombie

Rose Mciver in laboratoriumjas speelt liv moore op tv-show izombie
Rose Mciver in laboratoriumjas speelt liv moore op tv-show izombie

iZombie is echt een leuke show omdat het een aantal horrorelementen combineert met het verhaal van een meisje dat haar weg probeert te vinden in de wereld. Natuurlijk is ze technisch gezien misschien niet in leven en kan ze misschien geen normaal voedsel eten, maar ze is nog steeds op zoek naar liefde, vriendschap, geluk en acceptatie zoals iedereen.

In een interview met Collider.com sprak McIver over seizoen vier van de populaire show en ze sprak over 'de remedie' en hoe dat haar karakter zou beïnvloeden. Ze zei: "Nou, het is heel belangrijk in het grotere geheel van de show. Ik heb het gevoel dat Liv uiteindelijk genezen wil worden. Het is moeilijk omdat ik denk dat ze haar doel heeft gevonden door een zombie te zijn, maar het onvermogen om kinderen te krijgen, of hersens moeten eten van mensen die zijn overleden, om haar brood te verdienen, is duidelijk niet het lange spel. Ze zijn erg spel om erachter te komen wie de remedie heeft gestolen."

Een kerstprins

Rose McIver is niet alleen beroemd vanwege iZombie, maar ook omdat ze speelde in drie Netflix-vakantiefilms die een serieuze plons maakten. In 2017 kwam A Christmas Prince uit, gevolgd door A Christmas Prince: The Royal Wedding uit 2018 en A Christmas Prince: The Royal Baby uit 2019.

McIver vertelde dat ze heel blij was om de rol van Amber op zich te nemen toen ze hoorde over de eerste film. Ze zei dat ze thuis was in Nieuw-Zeeland en nog steeds bezig was met het filmen van iZombie. Volgens Cosmo.ph legde McIver uit: "Ik kreeg een telefoontje van mijn agent dat er een film was met de naam A Christmas Prince. En volgens alle verhalen klonk het als een film of een genre dat we allemaal eerder hebben gezien. Maar toen Ik sprak met de betrokkenen en wat ze in gedachten hadden, het voelde als het juiste om te doen. Het was erg leuk om te filmen in Roemenië, het was een feelgoodfilm, ik hoefde geen zombie te spelen, en het klopte allemaal!"

De actrice vertelde ook dat ze het leuk zou vinden om film nummer vier te filmen en dat ze het geweldig zou vinden als het in een "warm klimaat" zou zijn, zoals in de Filippijnen.

McIver's Story

Volgens IMDb.com komt de actrice uit Auckland, Nieuw-Zeeland, en acteert ze al sinds ze een peuter was. Ze zat in commercials toen ze twee jaar oud was, wat erg indrukwekkend is.

De actrice heeft veel wijze woorden om te delen. Ze zei ooit: "Het heeft geen zin om jezelf voor de gek te houden over wat je niet kunt veranderen", aldus IMdb.com. McIver heeft ook verteld hoeveel ze van acteren houdt en hoe blij ze is dat ze rollen kan blijven krijgen. Ze zei: "Ik heb echt geluk dat ik continu aan het werk ben en ik hou van wat ik doe. En ik denk dat er een reden is dat het blijft gebeuren. Dus terwijl dat blijft gebeuren, zal ik blij zijn - en me gelukkig voelen - om blijf het doen."

Het zal interessant zijn om te zien wat Rose McIver doet nu iZombie voorbij is. Haar toekomst ziet er absoluut rooskleurig uit en het lijkt erop dat haar vermogen alleen maar zal stijgen.

Aanbevolen: