Fans zeggen dat ze 'The Voice' niet zullen kijken als Blake Shelton vertrekt

Fans zeggen dat ze 'The Voice' niet zullen kijken als Blake Shelton vertrekt
Fans zeggen dat ze 'The Voice' niet zullen kijken als Blake Shelton vertrekt
Anonim

Er waren recente berichten dat Blake Shelton mogelijk wordt vervangen door Ariana Grande op The Voice, en Instagram-gebruikers zijn daar niet blij mee.

The Voice is terug voor zijn 21e seizoen en er zijn een aantal nieuwe gezichten in het coachingpanel. Ariana Grande maakte haar debuut op 20 september 2021. Ze voegt zich nu bij Blake Shelton, Kelly Clarkson en John Legend. Maar zal ze een van de coaches vervangen? Volgens rapporten van OK! Magazine en Radar, misschien is ze dat wel. Een niet-geverifieerde bron vertelde Radar: "Na tien jaar in de show zijn producenten stilletjes op zoek om Blake te vervangen door iemand die jonger en actueler is. Blake is geweldig, maar hij staat niet in de klasse van Ariana." Een topagent uit Hollywood vertelde Radar: "Het is tijd voor een opschudding. De enige manier waarop de show fris blijft, is door constant te evolueren. Grote sterren die een paar maanden geleden niet eens zouden overwegen om mee te doen aan de show, denken nu weer na, dankzij Ariana.”

Shelton zag het nieuws blijkbaar en maakte er een grapje van. Grande plaatste op 24 september screenshots van hun gesprek in een fotodump op Instagram. In het gesprek deelde Shelton een link naar de OK! Tijdschriftartikel, getiteld "Producenten bij 'The Voice' kunnen Blake Shelton vervangen nadat Ariana Grande een 'frisse' energie brengt." Vervolgens sms'te hij haar: ""Heel erg bedankt Ari… Heel erg bedankt."

Grande bemoedigde zijn beide teksten en suggereerde dat er geen echte problemen zijn tussen de twee. e! News plaatste het verhaal op hun Instagram-pagina en Instagram-gebruikers lieten hun stem horen.

Velen verklaarden dat ze de show niet zouden kijken als Shelton wegging.

blake
blake

Anderen gaven specifiek hun mening over Grande.

ariana
ariana

Grande was een populaire keuze voor de show, omdat ze een enorme aanhang op sociale media heeft in vergelijking met de andere coaches. Grande heeft in totaal 267 miljoen volgers op Instagram, terwijl de volgende coach met de meeste volgers, Legend, slechts 13,9 miljoen heeft.

The Voice is op maandag- en dinsdagavond te zien op NBC.

Aanbevolen: