10 Aankomende Netflix-shows die we niet kunnen wachten om te kijken (en 5 zullen we overslaan)

Inhoudsopgave:

10 Aankomende Netflix-shows die we niet kunnen wachten om te kijken (en 5 zullen we overslaan)
10 Aankomende Netflix-shows die we niet kunnen wachten om te kijken (en 5 zullen we overslaan)
Anonim

We zijn helemaal verwend door het geweldige en vermakelijke aanbod op Netflix. Of we nu een film willen kijken of een paar seizoenen van een tv-programma willen inhalen, we kunnen altijd iets interessants vinden om naar te kijken als we thuis aan het chillen zijn.

Netflix staat bekend om zijn originele inhoud en ze zijn vooral goed in het maken van tv-programma's. Van OG-hits als Orange Is the New Black tot recentere gerechten zoals The Kominsky Method, iedereen is altijd enthousiast om te zien wat Netflix vervolgens uitbrengt. Nu we twee maanden in het nieuwe jaar zitten, is het tijd om na te denken over welke tv-programma's we de komende maanden gaan kijken.

Blijf lezen om meer te weten te komen over de Netflix-shows die in 2020 worden uitgebracht en waarvan we denken dat ze geweldig klinken, samen met vijf waar we niet op afstemmen.

15 Kan niet wachten: ik voel me er niet goed bij Dit gaat over een middelbare schoolmeisje in rouw… en ze heeft magische krachten

ik ben niet in orde met deze tv-show
ik ben niet in orde met deze tv-show

We kunnen niet wachten om I Am Not Okay With This te zien, die op 26 februari in première gaat.

Het vertelt het verhaal van een middelbare schoolmeisje wiens vader stierf, en ze heeft magische krachten. Sophia Lillis speelt de hoofdpersoon, en we zouden haar kunnen herkennen als Beverly Marsh uit de It-films.

14 Kan niet wachten: seizoen twee van Ugly Delicious van David Chang wordt geweldig

lelijke heerlijke tv-show
lelijke heerlijke tv-show

David Chang's documentaireserie, Ugly Delicious, is een fascinerende kijk op eten. Het eerste seizoen is geweldig en het tweede seizoen komt in maart 2020.

Als we het hebben gezien, kijken we uit naar meer, aangezien Chang ervoor zorgt dat elke aflevering over een soort eten gaat (bijvoorbeeld pizza) en vervolgens naar steden gaat die echt goede versies van maken het.

13 Skip: Cursed gaat over de legende van Arthur, maar we hebben geen nieuwe fantasyserie nodig

vervloekte tv-show
vervloekte tv-show

Hoewel er tonnen geweldige Netflix-shows in première gaan in 2020, willen we er zeker een overslaan genaamd Cursed.

In de hoofdrol Katherine Langford, die we misschien herkennen van een andere Netflix-serie, 13 Reasons Why. Het gaat over de legende van Arthur. We hebben gewoon niet het gevoel dat we nog een fantasieserie nodig hebben.

12 Kan niet wachten: Feel Good vertelt het verhaal van een sobere stand-upstrip

netflix feelgood tv-show
netflix feelgood tv-show

We kunnen ook niet wachten op Feel Good. Het gaat over een sobere stand-up comic gespeeld door Mae Martin en we kunnen wachten om het te zien vanaf maart 2020.

Volgens Collider zei Martin: "We hebben geprobeerd een show te maken die grappig, hartverscheurend en soms helemaal bizar is, want zo is het leven."

11 Kan niet wachten: de nieuwe tv-show van de Baby-Sitters Club heeft de nostalgie waar we voor zijn

alicia silverstone de babysitters club netflix tv-show
alicia silverstone de babysitters club netflix tv-show

We zijn er helemaal voor een nieuwe versie van The Baby-Sitters Club, de boekenreeks van Ann M. Martin. Als we ook bekend zijn met de film uit 1995, zijn we waarschijnlijk nog enthousiaster.

Alicia Silverstone speelt de hoofdrol in deze Netflix-serie. We voelen ons al super nostalgisch. Volgens Elle komen er tien afleveringen.

10 Overslaan: 100 mensen gaat over een sociaal experiment en klinkt verwarrend

Netflix-show van 100 mensen
Netflix-show van 100 mensen

100 Mensen klinkt niet zo geweldig. Het gaat over een sociaal experiment, en hoewel het deel uitmaakt van het reality-genre en we altijd dol zijn op een goede realityshow, klinkt het een beetje verwarrend.

Met zoveel om naar te kijken, lijkt het het beste om deze over te slaan ten gunste van shows die wat veelbelovender klinken.

9 Kan niet wachten: fans van Ryan Murphy's Campy Fun Shows zijn enthousiast over zijn nieuwe serie, Hollywood

Ryan Murphy
Ryan Murphy

Ryan Murphy heeft een aantal ongelooflijke tv-shows gemaakt, van Popular tot Glee tot American Horror Story

Het is opwindend dat hij zijn inhoud naar Netflix brengt en binnenkort een nieuwe show genaamd Hollywood uitbrengt. We denken dat het geweldig gaat worden, aangezien zijn shows campy en leuk zijn, en zelfs de titel alleen al is intrigerend.

8 Overslaan: Bloodride is een anthologieshow, en dat formaat wordt een beetje moe

Bloodride Netflix tv-show
Bloodride Netflix tv-show

We kunnen zeker een nieuwe Netflix-show met de naam Bloodride overslaan.

Waarom? Omdat het een anthologieshow is, en dat format wordt een beetje oud en moe. We hebben genoeg gezien dat we niets verkeerds zien aan een drama dat het hele seizoen hetzelfde verhaal volgt. Met zoveel op onze tv-borden, lijkt het oké om deze te missen.

7 Kan niet wachten: de tv-aanpassing van Selena zou interessant moeten zijn

selena de serie netflix tv-show
selena de serie netflix tv-show

Een andere show die dit jaar in première gaat, is Selena: The Series. Sommigen van ons zijn misschien bekend met de film uit 1997 met Jennifer Lopez in de hoofdrol, en als we die film hebben gezien, kunnen we niet wachten om deze tv-show te bekijken.

Elle zegt dat Christian Serratos de titelrol zal spelen, en het zal gaan over haar dood, maar ook over haar carrière.

6 Kan niet wachten: Self Made's waargebeurde verhaal van de eerste zwarte self-made miljonair klinkt krachtig en inspirerend

zelfgemaakte tv-show netflix ocatvia spencer
zelfgemaakte tv-show netflix ocatvia spencer

USA Today zegt dat een Netflix-show genaamd Self Made: Inspired by the Life of Madam C. J. Walker in 2020 uitkomt. De website zegt dat ze "de eerste vrouwelijke Afro-Amerikaanse zelfgemaakte miljonair was." Octavia Spencer is de hoofdpersoon en we kunnen niet wachten om haar in deze show te zien.

5 Overslaan: Steve Carell speelt de hoofdrol in Space Force, maar een komedie in die omgeving klinkt vreemd

ruimtemacht netflix tv-show
ruimtemacht netflix tv-show

Steve Carell zal te zien zijn in een nieuwe Netflix-show genaamd Space Force. Hoeveel we ook van de acteur houden, willen we echt een komedie in de ruimte zien?

Het klinkt raar dat een komedie zich in die omgeving afspeelt, en we voorspellen veel ongemakkelijke momenten in deze.

4 Kan niet wachten: we zijn geïnteresseerd om Ratched te zien, een tv-versie van One Flew Over The Cuckoo's Nest

ratched netflix tv-show
ratched netflix tv-show

One Flew Over the Cuckoo's Nest werd gepubliceerd in 1962, en er was een Oscar-winnende film in 1975.

Nu is het tijd voor een Netflix-tv-show en die heet Ratched. Het speelt Sarah Paulson als, natuurlijk, de verpleegster genaamd Ratched, en we zijn geïnteresseerd om het te zien. We voegen het zeker toe aan onze lijst.

3 Kan niet wachten: Gentefied gaat over een Latijns gezin en hun Taco Restaurant

zachte tv-show netflix
zachte tv-show netflix

America Ferrera is de beste, en ze produceerde een Netflix-show die in 2020 in première gaat, genaamd Gentefied.

Het gaat over het taco-restaurant van een Latijns gezin, en het noemen van taco's alleen is al genoeg om ons op af te stemmen. Het klinkt dramatisch, want alles waar een gezin bij betrokken is, is dat altijd, en ook nog eens heel lekker.

2 Kan niet wachten: ziekenhuisafspeellijst kan een nieuwe kijk op medische shows zijn

ziekenhuis afspeellijst
ziekenhuis afspeellijst

Een tijdje leek het alsof de enige medische show die we hadden Grey's Anatomy was, maar nu hebben we een nieuwe op Netflix.

Hospital Playlist zou een nieuwe kijk kunnen zijn, en we zijn enthousiast. Het is een K-drama dat op 12 maart 2020 begint te streamen. Onze kalenders zijn volledig gemarkeerd.

1 Skip: The Valhalla Murders is mede geproduceerd door Netflix, en het is weer een misdaaddrama

The Valhalla Murders tv-show netflix
The Valhalla Murders tv-show netflix

We slaan The Valhalla Murders over, een coproductie van Netflix. Het voelt als het zoveelste misdaaddrama, en er lijkt niets te zijn dat het onderscheidt, dus er zijn een heleboel andere shows waar we dit jaar meer naar uitkijken. Het wordt een heel vermakelijk 2020.

Aanbevolen: