Wat is er gebeurd met de koppels van seizoen 10 van 'Married At First Sight'?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met de koppels van seizoen 10 van 'Married At First Sight'?
Wat is er gebeurd met de koppels van seizoen 10 van 'Married At First Sight'?
Anonim

Married at First Sight is een reality-tv-show die voor het eerst werd uitgezonden in 2014. Nu in zijn 14e seizoen, brengt de serie stellen samen die beweren klaar te zijn voor het huwelijk door experts en specialisten. De vangst is dat de deelnemers hun partner pas zullen ontmoeten als de bruid door het gangpad loopt om haar geloften af te zeggen met haar aanstaande echtgenoot.

Seizoen 10 werd uitgezonden in 2020, met vijf huwelijken in de schijnwerpers. Het was een nogal wilde rit die leugens, emotionele explosies en veel tranen aan de oppervlakte bracht. Twee jaar later vragen fans van de show zich af wat er met deze hoopvolle stellen is gebeurd, en wij hebben de antwoorden voor je.

9 Jessica & Austin Hurd zijn nu ouders

Jessica Studer en Austin Hurd zijn het enige gematchte koppel dat getrouwd is gebleven. Hoewel hun huwelijk ongetwijfeld een aantal ontberingen had te overwinnen, hebben ze het werk gedaan om hun relatie zo gezond mogelijk te maken, waardoor ze als man en vrouw kunnen gedijen. Ze hebben momenteel een zoon die begin november is geboren, en ze houden van het gezinsleven.

8 Brandon Reid heeft minachting voor de show

Brandon Reid was gekoppeld aan Taylor Dunklin, en hoewel ze op het eerste gezicht een gelijkwaardig stel leken, veroorzaakte de huwelijksreis intense ruzies, wat ertoe leidde dat Brandon vloekte bij het Married at First Sight-productieteam. Hij heeft een straatverbod tegen Taylor en is sinds zijn emotionele explosie van sociale media af. Reid vroeg om nietigverklaring van het huwelijk en blijft zijn leven privé houden.

7 Taylor Dunklin werkt als onderzoeker aan de Johns Hopkins University

Taylor Dunlkin MAFS seizoen 10
Taylor Dunlkin MAFS seizoen 10

Taylor Dunklin, die werd gekoppeld aan Brandon Reid, heeft onlangs haar leven meer privé gemaakt. Na de tumultueuze gebeurtenissen die plaatsvonden tijdens haar huwelijksreis met Brandon, diende ze een straatverbod in tegen Brandon zodat geen van beiden tegelijkertijd op dezelfde plaats kon zijn. Wat we wel weten over Dunklin, is dat ze de andere vrouwen uit seizoen 10 blijft volgen terwijl ze werkt als onderzoeker voor de Johns Hopkins University.

6 Meka Jones probeert haar beste leven te leiden

Meka Jones was de jongste van de deelnemers aan seizoen 10 en trad toe op 25-jarige leeftijd. Tijdens haar huwelijk ontdekte ze dat haar man Michael Wilson haar voortdurend leugens voedde, wat leidde tot wantrouwen tussen het paar. Ze wilde uiteindelijk scheiden en leeft sindsdien zo goed mogelijk met haar vriendinnen, reizend en het leven vierend.

5 Michael Wilson blijft van het net

trouwfoto van Michael Wilson en Meka Jones
trouwfoto van Michael Wilson en Meka Jones

Na de confrontatie van Meka die haar vertelde dat ze moeite had hem te geloven, voelde Michael op zijn beurt dat hij zich emotioneel niet volledig kon openstellen voor zijn vrouw. Michael Wilson rouwde om een familiaal verlies terwijl de show aan het opnemen was en beweert dat Meka hem niet genoeg troostte. Tussen de worstelingen van beide individuen, gingen ze uiteindelijk uit elkaar en Wilson is sindsdien van sociale media en uit het nieuws gebleven.

4 Derek Sherman is alleenstaand en op reis

Derek Sherman werd gematcht met Katie Conrad, en hoewel ze tijdens de show verschillende hik hadden, kwamen ze uiteindelijk overeen om bij elkaar te blijven en een contract voor een jaar met elkaar te tekenen. Helaas besloten de twee uiteindelijk dat ze gewoon niet bij elkaar hoorden en uit elkaar gingen. Sindsdien heeft Derek de wereld rondgereisd en heeft hij bergketens, bossen, oceanen en alles daartussenin bezocht. Als alleenstaande man geniet hij van zijn favoriete hobby's en omarmt hij elk moment zoals het komt.

3 Katie Conrad is nu getrouwd dankzij Scharnier

Katie Conrad was de logische realist van het stel en probeerde constant Derek de dromer terug naar haar niveau te brengen. Na hun splitsing ging Conrad privé op sociale media, waardoor haar persoonlijke leven uit de buurt van nieuwsgierige blikken bleef. Hoewel we niet al te veel informatie hebben over het nieuwe stel, kunnen we wel vertellen dat ze nu getrouwd is met een man genaamd Brandon Eaves, die ze ontmoette op de Hinge dating-app.

2 Zach Justice richt zich op gezondheid en fitness

Zach Justice was een ietwat controversiële echtgenoot op Married at First Sight, hij deelde dat hij geen fysieke en emotionele band met zijn vrouw had, en ging zelfs zo ver dat hij met haar vriend flirtte terwijl ze weg waren. Nadat hij had besloten te scheiden, nam Justice wat tijd voor persoonlijke groei en concentreerde hij zijn passies op gezondheid en fitness. Hij is nu trainer en de oprichter van Casual Athlete.

1 Mindy Shiben leeft een alleenstaand en vervullend leven

Na Zachs gebrek aan toewijding en zijn relationeel verraad, verbrak Mindy Shiben de relatie en kwam voor zichzelf op. Uit haar openbare berichten blijkt dat ze momenteel single is, maar dat weerhoudt haar er niet van om haar hart te volgen. Mindy is door het hele land op avontuur gegaan en houdt ook van fitness, en heeft onlangs een Tough Mudder-run gedaan en voltooid.

Aanbevolen: