John Legend zegt dat Chrissy Teigen het 'goed doet' na een pestschandaal

Inhoudsopgave:

John Legend zegt dat Chrissy Teigen het 'goed doet' na een pestschandaal
John Legend zegt dat Chrissy Teigen het 'goed doet' na een pestschandaal
Anonim

Weet je nog dat Chrissy Teigen 22 dagen stopte met Twitter nadat hij overweldigd was door online haat? Het lijkt erop dat het model en de kookboekschrijver sindsdien een lange weg hebben afgelegd.

Na het recente pestschandaal dat synoniem is geworden met haar naam, doet Chrissy Teigen het "geweldig", volgens haar man John Legend. Internetgebruikers, die John Legend eerder vroegen om zijn 'mean girl'-vrouw te dumpen, bleven Teigen trollen omdat hij verstrikt was geraakt in meerdere schandalen. Ze is door Courtney Stodden en modeontwerper Michael Costello beschuldigd van pogingen om in korte tijd carrières en meer te 'ruïneren'.

Chrissy doet het goed

Het model en de actrice hadden eind september vorig jaar een verwoestende familietragedie toen ze haar ongeboren zoon Jack verloor door een miskraam. Het duurde maanden voordat Teigen sociale media en haar status "Koningin van Twitter" weer omarmde… maar deze vermeende beschuldigingen hebben haar bewonderaars doen geloven dat ze een undercover pestkop is.

Teigen is niet meer teruggekeerd naar sociale media sinds haar lange, tweede verontschuldiging voor haar gedrag, maar John Legend heeft een update gegeven over haar welzijn.

In een video die door meerdere Instagram-accounts wordt gedeeld, is Legend te horen die het schandalige cadeau van zijn vrouw erkent.

"Hoe gaat het met Chrissy na alle kritiek?" Je hoort de pap in de video vragen, terwijl ze John Legend filmden terwijl hij naar zijn auto liep.

"Ze doet het geweldig", antwoordde de zangeres bijna onmiddellijk glimlachend.

Fans kunnen nauwelijks geloven dat Legend geen standpunt heeft ingenomen tegen zijn vrouw, lang nadat ze het pesten van Stodden had geaccepteerd.

"Veel respect verloren voor Legend in de afgelopen weken. Je kunt onmogelijk getrouwd zijn met mensen als Teigen die OPENBAAR deed en zei wat ze zei zonder op zijn minst vragen te hebben", schreef een gebruiker in de commentaren.

"Hij voedt of maakt het op zijn minst mogelijk.." antwoordde een ander.

"Oh ja, ik weet zeker dat ze het geweldig doet met het verliezen van al het gemakkelijke goedkeuringsgeld", riep een ander, verwijzend naar Chrissy die deals met grote merken verloor nadat ze weigerden haar kookgerei te verkopen.

Legends fans geloven ook dat het slechte gedrag van Chrissy zijn carrière kan beïnvloeden, en aangezien de zanger het gedrag van zijn vrouw in het verleden niet in twijfel heeft getrokken, hebben voormalige fans opgeroepen tot zijn verwijdering als rechter op The Voice. Ze willen dat hij weg is - en dat komt allemaal door Teigen.

Aanbevolen: