Below Deck Med': moet chef-kok Mat Shea ook ontslagen zijn?

Inhoudsopgave:

Below Deck Med': moet chef-kok Mat Shea ook ontslagen zijn?
Below Deck Med': moet chef-kok Mat Shea ook ontslagen zijn?
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Below Deck Med' van 27 september 2021 worden hieronder besproken! Below Deck Med seizoen zes nadert zijn einde, maar het drama is nog steeds in volle gang. Terwijl de cast deze aflevering weer een andere chartergroep verwelkomde, lijkt het alsof de eisen steeds schandaliger worden. Hoewel dit volledig wordt verwacht binnen de jachtindustrie, lijkt het alsof de constante wrijving tussen de bemanning de zaken veel moeilijker maakt.

Vorige week waren fans aangenaam verrast toen Captain Sandy Yawn eindelijk haar voet op de grond zette en Lexi Wilson de laars gaf. Hoewel Lexi veel eerder had moeten worden ontslagen, waren kijkers enthousiast om haar te zien vertrekken, gezien de vreselijke dingen die ze heeft gedaan met elk lid van Lady Michelle.

Nou, het lijkt alsof kijkers denken dat Captain Sandy ook een andere castmate had moeten ontslaan, Chef Mat Shea! Nu Mat dit seizoen een aantal driftbuien heeft gehad, waaronder zijn abrupte vertrek niet één, maar twee keer, en zijn onophoudelijke behoefte aan geruststelling in de aflevering van vanavond, vragen fans zich af waarom hij niet samen met Lexi werd ontslagen.

Lexi Wilson wordt officieel ontslagen

Lexi Wilson is zeker het grootste deel van het seizoen in de pot aan het roeren. Terwijl de zaken goed begonnen met de bemanning van Below Deck Med, lijkt het alsof het gedrag van Lexi een zure smaak in zowat ieders mond veroorzaakte. Vorige week bereikte kapitein Sandy haar limiet door Lexi vanaf de boot te ontslaan, maar fans denken nog steeds dat ze het haar veel te gemakkelijk heeft gemaakt.

Ondanks het seksueel misbruiken van de matroos Lloyd Spencer, het neerleggen van Mzi en het uitschelden van Katie en Malia, noemde kapitein Sandy Lexi tijdens hun gesprek nog steeds een 'goed mens'. Nou, het is veilig om te zeggen dat beweren dat Chef Mat had moeten worden "afgebroken", Lexi niet kwalificeert als dat goede van een persoon, maar Chef Mat is ook niet duidelijk!

Hoewel fans blij waren om Lexi eindelijk te zien vertrekken, was het duidelijk dat Mat Shea net zo verantwoordelijk was voor haar uitbarsting. De chef-kok stuurde niet alleen een paar dolken naar Lexi en beweerde dat ze moest vertrekken, dat niemand haar mocht en dat haar ouders het slecht deden, maar hij heeft haar het grootste deel van het seizoen aangespoord. Dus, had Mat ook zijn koffers moeten pakken? Fans denken van wel!

Fans vinden dat Chef Mat ook ontslagen had moeten worden

Vanaf de allereerste aflevering waarin Mat zijn been "verwondde", is het duidelijk dat hij niet heeft wat nodig is om aan boord van de Lady Michelle te werken. Het werd duidelijk dat zijn angst de overhand kreeg, waardoor hij naar verluidt een beenblessure zou faken en het schip moest verlaten. Nou, het duurde niet lang voordat Mat weer in actie was, maar hij slaagde erin de boot voor de tweede keer te verlaten na een driftbui tijdens een avondje uit.

Nou, fans wijzen er nu op dat Chef Mat niet zoveel verlossende eigenschappen heeft, vooral omdat hij hem niet zo lang in de show heeft gehouden. Van het verlaten van de boot niet één, maar twee keer, en het uitwisselen van nogal kwetsende woorden tegen Lexi, fans roepen Sandy Yawn uit omdat ze Mat ook niet hebben ontslagen!

Dit werd allemaal heel goed zichtbaar tijdens de aflevering van vanavond, waar Mat wat minder dan geweldige recensies voor zijn vis ontving, maar het voedsel dat hij tijdens dit charter maakte, was absoluut geen zeilmateriaal. Fans wijzen er nu op dat hij even verantwoordelijk moet worden gehouden voor zijn gevecht met Lexi, en dat hij moet gaan!

Alsof dat nog niet genoeg is, is Shea constant op zoek naar geruststelling van zijn collega-crew, en hoewel feedback een normaal onderdeel van elke baan is, tilt Mat de zaken naar een heel ander niveau. Het werd duidelijk dat Katie en Malia niet al te blij waren met zijn constante behoefte aan positieve bekrachtiging, en als je zijn flauwe diner erbij optelt, hebben fans misschien gelijk! Dus, moet Mat gaan?

Aanbevolen: