Below Deck Med': waarom is Lexi Wilson nog niet ontslagen?

Inhoudsopgave:

Below Deck Med': waarom is Lexi Wilson nog niet ontslagen?
Below Deck Med': waarom is Lexi Wilson nog niet ontslagen?
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Below Deck Med' van 23 augustus 2021 worden hieronder besproken! Dit seizoen van Below Deck Med heeft alle andere water! De cast is niet alleen een van de meest bekwame cast als het gaat om zeilen, maar het zijn allemaal geweldige vrienden, nou ja, de meeste van hen. Het begon moeizaam met chef-kok Matt en mede-tweede stoofpot, Lexi Wilson, maar het lijkt erop dat Lexi de kroon op het werk zet voor de meest gehate crew.

Na haar uitbarsting dit seizoen, waarbij ze praktisch elke castgenoot achterna ging, waren fans er zeker van dat Lexi Wilson zou worden ontslagen, maar Captain Sandy Yawn stond erop dat ze een tweede kans zou krijgen, wat de fans opnieuw teleurstelde! Nou, Lexi kreeg niet alleen een tweede kans, maar ze krijgt blijkbaar op dit moment onbegrensde kansen.

Hoewel het lijkt alsof Lexi aan het begin van het seizoen zou stoppen, is ze hier om te blijven, ondanks het feit dat de bemanning nog een lid heeft toegevoegd! Ondanks dat ze een hele reeks kansen heeft gekregen om haar werk en haar houding te verbeteren, heeft Lexi het gewoon niet waargemaakt. Nu vragen fans zich af waarom ze niet lang geleden de boot heeft gekregen!

Lexi Wilson blijft hangen

Lexi Wilson schudt al sinds dag één met veren! De tweede stoofpot had het eerst met chef Matthew Shea, ruzie met hem in de keuken na een uitwisseling van duistere opmerkingen aan beide kanten. Terwijl de twee erin slaagden een brug te bouwen en eroverheen te komen, lijkt het alsof Lexi niet hetzelfde doet als het gaat om de anderen of haar werk!

Nadat Lexi voor Malia, Katie, Lloyd, David kwam… nou ja, je snapt het wel, fans waren er zeker van dat wanneer Kapitein Sandy lucht kreeg van haar acties, ze onmiddellijk zou worden ontslagen. Ondanks het letterlijk seksueel lastigvallen van collega-castmate en matroos, Lloyd Spencer, gevolgd door iedereen zo ongeveer elke naam in het boek te noemen, kreeg Lexi een tweede kans.

Nu is die tweede kans schijnbaar veranderd in een derde en permanente! Nadat Kapitein Sandy Katie had gesmeekt om Lexi niet op te geven in de aflevering van vanavond, lijkt het alsof Katie precies dat doet. Lexi heeft niet alleen haar collega's niet gerespecteerd, maar ze wordt ook de handdoek in de ring gegooid als het gaat om het doen van haar werk.

Tijdens de aflevering van vanavond is Lexi's werk op zijn zachtst gezegd plichtmatig, waardoor fans zich afvragen hoe het haar is gelukt om zo lang te blijven! Van het vergeten van schoonmaakspullen in de kamer van de gasten tot het vergeten van de couverts, Lexi's fouten worden nu een slechte blik voor Chief Stew, Katie Flood.

Delaney Evans, de nieuwste stoofpot aan boord van de Lady Michelle, werd voorgesteld aan kijkers, maar de sneak peek van de aflevering van vorige week had kijkers er zeker van dat ze zou komen om Lexi voorgoed te vervangen, maar dat is niet alleen Lexi blijft, maar ze krijgt ook tips, wat niet goed zit bij fans of de cast van Below Deck Med.

Is Katie Flood niet streng genoeg?

Katie Flood heeft absoluut bewezen een buitengewone chef-stoofpot te zijn, maar het lijkt erop dat ze het gewoon niet goed kan doen als het op Lexi aankomt. Toen het vanavond op hun gesprek aankwam, waar Katie Lex de eerlijke waarheid vertelt over haar altijd verslappen, dachten fans dat ze er veel te aardig voor was.

"Katie is een harde werker, maar ze heeft meer zelfvertrouwen en een sterker gevoel van autoriteit nodig. Ze was zo nerveus om met Lexi te praten en ze zou Lazy Lexi bang moeten maken!" een fan getweet uit. Hoewel Katie niet het type lijkt te zijn met een gemeen bot in haar lichaam, is het duidelijk geworden dat zij en de rest van de crew zeker op eieren lopen met Lexi, en fans zijn in de war!

Er werd ook duidelijk gemaakt dat Lexi links en rechts fouten maakt, en ondanks dat er voorzichtig mee wordt omgegaan, kan hetzelfde niet gezegd worden van de derde stoofpot, Courtney Veale, aangezien velen bang voor haar lijken te zijn. Terwijl Katie de zaken huldig vrolijk houdt met Lexi Wilson, zijn fans benieuwd waarom Courtney, die eigenlijk haar werk doet, en een goede ook, met zoveel meer gezag wordt aangesproken in vergelijking met Wilson.

Hoewel het duidelijk is dat Lexi Wilson geweldige reality-televisie maakt, zijn kijkers niet al te blij met Bravo omdat ze haar in de buurt houden, maar ze ha alt wel de kijkcijfers, en daarom wordt ze misschien helemaal niet ontslagen!

Aanbevolen: