Kanye West-fans zeggen dat hij er 'zo veel gelukkiger' uitziet met nieuwe vriendin Irina Shayk

Kanye West-fans zeggen dat hij er 'zo veel gelukkiger' uitziet met nieuwe vriendin Irina Shayk
Kanye West-fans zeggen dat hij er 'zo veel gelukkiger' uitziet met nieuwe vriendin Irina Shayk
Anonim

Kanye West fans hebben online gereageerd over hoe "gelukkig" de Grammy-winnaar eruitziet nadat hij is gespot met supermodel Irina Shayk.

De waarneming komt te midden van zijn scheiding van de vrouw van zes jaar Kim Kardashian.

In exclusieve afbeeldingen verkregen door DailyMail.com, kan Kanye, 44, worden gezien terwijl ze geniet van een romantisch rendez-vous met Irina, 35, in de Provence, Frankrijk. Bronnen zeggen dat ze samen in een luxe boetiekhotel van 600 hectare verblijven, genaamd Villa La Coste.

Speculaties over een mogelijke relatie tussen de twee begon eind vorige maand. Het Russische supermodel deelt een kind met acteur Bradley Cooper.

Op de foto's zijn West en Shayk te zien op het prachtige idyllische platteland met de vader van vier.

Op een gegeven moment stopte de 'Gold Digger'-artiest zelfs om foto's van Irina te maken, omdat ze blijvende herinneringen opleverden. Kanye en Irina kwamen naar verluidt op zondag aan in het hotel, waar ze drie nachten verbleven voordat ze woensdag rond lunchtijd vertrokken.

De "Sterkere" rapper zou de luxe ruimte, die tijdens hun verblijf gesloten was voor het publiek, hebben verhuurd.

Tijdens hun vakantie kon het paar ook samen foto's maken in de buurt van het beeldhouwwerk Giant Crouching Spider van Louise Bourgeois in het Château La Coste Art Centre.

Kanye en Kim hebben een enorme liefde voor Frankrijk.

In 2014, voorafgaand aan hun uitbundige huwelijk in Florence, Italië, hadden Kim en Kanye een extravagant pre-huwelijksfeest in het Paleis van Versailles in Parijs.

Ondertussen konden fans niet anders dan opmerken hoe comfortabel Kanye zich in Irina's gezelschap voelde.

"Kayne ziet er gelukkig uit met Irina. Hij was chagrijnig met Kim", las een duistere opmerking.

"Hij ziet er nu echt gelukkig uit. Ik kan me de laatste keer dat hij lachte niet herinneren", voegde een tweede eraan toe.

"Nu ziet hij eruit als een vrolijke kerel!! Goed van je Kanye! Ik denk dat hij echt van KK hield, maar ik denk dat hij gewoon een ander dollarbiljet voor haar was, " viel een derde in.

Kim Kardashian is relatief stil gebleven over haar scheiding van haar vervreemde echtgenoot Kanye West.

De realityster heeft in februari de scheiding aangevraagd van de bekroonde artiest.

Maar op dinsdag liet de 40-jarige haar Instagram-volgers weten dat ze nog steeds van hem houdt toen ze hem een gelukkige 44e verjaardag wenste.

De SKIMS-oprichter deelde ook verschillende afbeeldingen met de Yeezy-ontwerper samen met hun vier kinderen. Samen delen ze North, Seven, Saint, Five, Chicago, Three en Psalm, Two.

Een van de foto's was van Kim, Kanye, North, Saint en Chicago in een privéjet. Psalm was nog niet geboren. Een ander toonde "Kimye" zoals ze liefkozend samen bekend stonden in glamoureuze kleding terwijl ze er "Happy Bday" over schreef.

Aanbevolen: