Clueless'-fans worden nostalgisch als Alicia Silverstone Christian Siriano uitnodigt om iconische scène te recreëren

Clueless'-fans worden nostalgisch als Alicia Silverstone Christian Siriano uitnodigt om iconische scène te recreëren
Clueless'-fans worden nostalgisch als Alicia Silverstone Christian Siriano uitnodigt om iconische scène te recreëren
Anonim

Al 26 jaar is Clueless een van de meest geliefde cultklassiekers in de geschiedenis van de popcultuur geworden. De film, losjes gebaseerd op het boek geschreven door Jane Austen, heeft door de jaren heen een franchise opgebouwd. Er is een tv-spin-off, boeken gebaseerd op de verfilming, strips, videogames en een musical. Deze film uit 1995 is al heel lang verbonden met Alicia Silverstone en daardoor werd ze een begrip.

Ze is de laatste tijd druk bezig geweest om moeder te zijn en haar heerlijke veganistische ma altijden te delen, maar ze is prominent aanwezig op sociale media, met name op Instagram, TikTok en OnlyFans. Door een Clueless-scène na te bootsen met Project Runway-winnaar en modeontwerper Christian Siriano, zijn fans blij om de 44-jarige actrice dat moment vele jaren later opnieuw te zien beleven.

Siriano vervangt Justin Walker, die handig de Christian Stovitz speelt, wat super goed werkt omdat ze niet alleen dezelfde naam delen, maar ook allebei homo zijn. Fans die toevallig zowel fans van de film als modeontwerper waren, waren net zo extatisch om te zien hoe de twee samenwerkten en een schattige en leuke chemie hadden. De overweldigende reacties leidden tot nostalgie en lachten om deze gemoderniseerde kijk op het toneel.

Alicia Silverstone IG commentaar
Alicia Silverstone IG commentaar

De mislukte verleidingsscène is gewoon te iconisch om niet meer te onthouden, en om hem opnieuw te zien met een oudere Silverstone, smeekt fans om meer scènerecreaties, of zelfs een volledige herstart van de film. In plaats van te eindigen met een ongemakkelijke noot wanneer Silverstone's Cher van het bed v alt, pakt Siriano haar speels aan nadat ze van het bed is gevallen, wat resulteert in een schattig gelach. Zoals @lydiaahicks het op Instagram stelt, zijn het absoluut de fans die het einde nodig hebben.

Eén fan vroeg zelfs of dit hetzelfde bed was. Hoewel dat niet het geval is, was de scène-recreatie nog steeds trouw en fans klagen zeker niet.

Alicia Silverstone IG commentaar 2
Alicia Silverstone IG commentaar 2

Zelfs als Walker zijn rol niet opnieuw vertolkt, doet Siriano geweldig werk door de homovriend te spelen en de hele scène er leuker en luchtiger uit te laten zien. Dit zou niet de eerste keer zijn dat Silverstone een scène uit Clueless naspeelde, aangezien haar zoon ook meedeed waar hij de strenge vader van Cher speelde. Het is even schattig en is zeker iets dat fans nostalgie zal geven, evenals het gevoel wanneer ze moeder en zoon met elkaar zien omgaan. Hopelijk kan ze dit in de toekomst nog een keer doen, en misschien met haar co-sterren als ze ooit de tijd krijgt om dat te doen.

Aanbevolen: