Wie is Machine Gun Kelly's baby mama, Emma Cannon?

Inhoudsopgave:

Wie is Machine Gun Kelly's baby mama, Emma Cannon?
Wie is Machine Gun Kelly's baby mama, Emma Cannon?
Anonim

Candy-rapper Richard Colson Baker, A. K. A Machine Gun Kelly is een natuurkracht in de rap- en hiphopindustrie en is gemakkelijk een van de meest veelzijdige blanke rappers van zijn generatie. De 31-jarige trok zeker de aandacht van P. Diddy Combs, een van de grootste MC-legendes uit de vroege jaren 2000.

MGK's rauwe talent voor muziek is niet het enige dat de krantenkoppen ha alt. Jarenlang was het romantische leven van de jonge rapper een enorm interessant onderwerp voor roddelbladen, gezien al zijn spraakmakende relaties, zowel geruchten als bevestigd. De Lace-Up-rapper is betrokken geweest bij een hele reeks vrouwen van Amber Rose, Halsey tot nu publiekelijk aan het daten met Megan Fox.

Hij lijkt de relaties echter niet te laten duren. Machineman Kelly kon niet eens bij de moeder van zijn kind blijven, Emma Cannon, voor wie de ster niets dan enorme lof heeft. Er is niet veel bekend over mevrouw Cannon, maar het is vrij duidelijk dat ze een enorme impact heeft gehad op het leven van Machine Gun Kelly.

Bijgewerkt op 28 september 2021, door Michael Chaar: Machine Gun Kelly verwelkomde zijn dochter, Casie Colson Baker, in 2008 toen hij nog maar 18 jaar oud was. De rapper had destijds een relatie met Emma Cannon, maar het duo haalde het op de lange termijn niet. Gelukkig voor de twee hebben zowel MGK als Emma tot op de dag van vandaag een vriendschappelijke relatie, voornamelijk voor hun dochter, die afgelopen zomer 13 werd. Emma en haar persoonlijke leven blijven echter een mysterie voor het publiek. Machine Gun Kelly heeft Emma een aantal shout-outs gegeven op sociale media, vooral als Moederdag eraan komt.

Nu gaat Kelly uit met actrice Megan Fox, die niet alleen Emma heeft ontmoet, maar ook een handvol uitstapjes met haar heeft gemaakt, waarmee ze bewijzen dat ze een heel gelukkig gezin zijn.

De geboorte van hun dochter Casie Colson Baker

Ondanks dat Machine Gun Kelly een enorme rapster is en zo, is de 31-jarige de media ontgaan over persoonlijke details van zijn leven. Bronnen hebben gemeld dat de ouders van de rapper reizende missionarissen waren en uiteindelijk uit elkaar gingen, waardoor Kelly en zijn vader een tijdje bij zijn tante gingen wonen. Machine Gun Kelly's ex-vriendin Emma Cannon is echter een groot vraagteken.

De mysterieuze vrouw heeft jarenlang de media ontweken, zowel door haarzelf als door MGK blijkbaar. Cannon heeft naar verluidt geen actieve sociale-media-accounts, wat het moeilijk maakt voor roddelbladen om haar op te sporen. Er zijn echter een paar details bekend over haar en Machine Gun Kelly's relatie, evenals de dochter die ze samen delen, Casie Colson Baker.

Bronnen merken op dat Richard Colson Baker en Emma Cannon elkaar als tieners ontmoetten en hun eerste kind samen verveelden als jonge ouders. Machine Gun Kelly en zijn toenmalige vriendin verwelkomden Casie Colson Baker op 23 juli 2008. Praten over het proberen om een rapcarrière te navigeren terwijl je voor een jong kind zorgt.

MGK schreef een liedje over zijn ex-vriendin

Het is geen geheim dat Machine Gun Kelly een geweldige vader is. De 30-jarige is overal te zien met zijn kleine meisje, of dat nu op sociale media is of op rode loper-evenementen. Zelfs de bestie van de rapper, Pete Davidson, prees zijn opvoedingsvaardigheden. De rapper is niet alleen geweldig in het zorgen voor zijn dochter Casie Colson Baker, maar hij is ook een geweldige vriend.

CelebrityMirror meldt zelfs dat de Rap Devil-rapper in 2012 een nummer opdroeg aan Emma Cannon met de titel 'Her Song'. In de muziekvideo kunnen we zelfs een fragment horen van de voicemail van een vrouw waarvan fans hebben gespeculeerd dat het Emma Cannon zelf is.

Tijdens het nummer vertelt MGK hoe zijn "droom hem de liefde van zijn leven heeft gekost" en heeft hij geprobeerd de genegenheid van Cannon terug te winnen, maar het mocht niet baten. Doordat de rapper zoveel moeite heeft gedaan om haar terug te krijgen, vragen we ons af waarom ze in de eerste plaats uit elkaar zijn gegaan?

De Rapper roept de moeder van zijn kind uit

Hoewel de meeste exen elkaar slechte bedoelingen wensen, lijken Machine Gun Kelly en zijn ex-vriendin een wederzijdse verwantschap met elkaar te hebben, vooral als het gaat om de zorg voor hun dochter. De 30-jarige rapper denkt niets van het beste van zijn baby-mama en maakt dat kenbaar op sociale media. Bronnen merken op dat de rapper elk jaar op Moederdag de moeder van Casie prijst. In 2013 plaatste MGK een inmiddels verwijderde foto op zijn Instagram-pagina, met het bijschrift: "Gelukkige moederdag voor de beste moeder die ik uit de eerste hand heb gezien."

Het is duidelijk dat Machine Gun Kelly en Emma Cannon een goede relatie hebben, ondanks alle "krankzinnige omstandigheden" die ze hebben doorstaan. We zijn er zeker van dat als MGK de kans zou krijgen, hij alle wandaden die hij zijn ex-vriendin aandeed goed zou maken.

Heeft MGK Casie voorgesteld aan Megan Fox?

Machinegeweer Kelly heeft een vrij hechte relatie met zijn dochter, Casie, dus het is geen verrassing dat hij zou willen dat ze net zo dicht bij het nieuwe boe-geroep, Megan Fox, zou zijn. Het trio is een handvol keren op pad geweest, wat bewijst dat hun dynamiek het prijzen waard is.

Nadat ze in mei 2020 in MGK's 'Bloody Valentine'-muziekvideo waren verschenen, begonnen de geruchten te wervelen over de twee dating, maar het paar bevestigde hun relatiestatus pas op 28 juli. Twee maanden later werden ze Instagram-officieel, en zijn sindsdien onafscheidelijk.

Aanbevolen: