Nick Cannon ontvangt Vaderdag-shoutouts van meerdere baby-mama's

Inhoudsopgave:

Nick Cannon ontvangt Vaderdag-shoutouts van meerdere baby-mama's
Nick Cannon ontvangt Vaderdag-shoutouts van meerdere baby-mama's
Anonim

Realityster Nick Cannon heeft liefde gekregen van meerdere vrouwen, waaronder model en huidige vriendin Bre Tiesi. Cannon's kreeg een reputatie voor zijn affaires en langdurige relaties die hebben geleid tot kinderen. Hij verwacht later dit jaar kinderen van zowel Tiesi als DJ Abby De La Rosa.

Hoewel hij veel liefde ontving van Tiesi, konden twee andere babymama's van hem het niet helpen om hun liefde op Vaderdag te sturen. Een opmerkelijke post was van Brittany Bell, met wie hij twee kinderen deelt. Het model huurde TikTok-ster Ytiet in om een gepersonaliseerde videoboodschap voor hem te maken op Cameo. Ytiet deelde verschillende vriendelijke woorden voor Cannon, terwijl Bell onder de post schreef: "Ik kon dit niet verspillen. Aan een vader die wel wat hulp kan gebruiken bij het tellen… Fijne Vaderdag."

Cannon maakte duidelijk hoeveel hij van de video hield en gaf commentaar op hoeveel hij van de video hield. Hij noemde het ook het 'beste vaderdagcadeau ooit', noemde haar hilarisch en vertelde haar dat hij van haar hield. Het is onduidelijk hoeveel geld het heeft gekost voor die Cameo-video. Vanaf deze publicatie biedt Ytiet geen gepersonaliseerde videoboodschappen meer aan op de website of mobiele app.

Drie vrouwen in totaal zorgden ervoor dat ze hem een fijne vaderdag wensten

Behalve Tiesi en Bell kon ook De La Rosa het niet helpen, Cannon een fijne Vaderdag te wensen. De DJ deed hetzelfde als Tiesi en maakte posts voor haar Instagram-verhaal. Ze zorgde er echter voor dat ze het zo persoonlijk mogelijk maakte en plaatste een schattige video van Cannon met een van hun kinderen. Ze bedankte hem voor alles wat hij deed en zei: "we zijn je zo dankbaar papa!" Ze gooide ook in wat lijkt op video's van een Vaderdag bash gegooid door Cannon.

Hoewel Tiesi geen video's plaatste, toont een foto die ze op haar Instagram-verhaal plaatste Cannon's hand op haar buik. Ze zei ook op de foto: "Momenten zoals deze met jou zijn alles. Je bent de meest liefdevolle, zachtaardige huidige mens. Idk hoe je het doet, we zijn gewoon dankbaar dat je dat doet." Het is onduidelijk wat Cannon van deze eerbetoon vond, maar het lijkt veilig om te zeggen dat hij van ze hield.

Anderen hebben hem niet erkend

Hoewel de presentator van The Masked Singer veel liefde ontving, werd hij ook door een paar vrouwen genegeerd. Alyssa Scott plaatste een foto op haar Instagram-verhaal met de tekst "Happy Father's Day", maar ze erkende Cannon niet. Hun kind Zen stierf op december 2021 aan hersenkanker. Hij was slechts vijf maanden oud.

Eén persoon in het bijzonder heeft ook geen eerbetoon geplaatst. Zangeres en ex-vrouw Mariah Carey plaatste een foto van hun elfjarige tweeling die naar foto's van Carey's overleden vader, Alfred Roy Carey, staarde. Ze noemde Cannon niet in de foto of het bijschrift, en er worden geen foto's van hem getoond in de afbeelding.

De vrouwen zijn niet de enige mensen die de vakantie omarmen. Cannon heeft een video toegevoegd aan zijn Instagram-verhaal van een van zijn zonen die passages voorleest van een deken met een vaderthema. De ster is nog steeds gastheer van Wild' N Out en The Masked Singer, die op 21 juni en 21 september hun nieuwe seizoenen in première gaan.

Aanbevolen: