Hoe 'Pawn Stars' Chumlee de show $ 20K kostte

Inhoudsopgave:

Hoe 'Pawn Stars' Chumlee de show $ 20K kostte
Hoe 'Pawn Stars' Chumlee de show $ 20K kostte
Anonim

Austin Lee Russell, professioneel bekend als Chumlee, werkt al sinds zijn 21e in het pionnenspel! In feite was het in deze tijd dat Chumlee begon te werken aan de winkelfuncties in de hitserie van History, Pawn Stars. Hoewel Russell misschien aan boord was gekomen als de komische noot van de show, het is veilig om te zeggen dat zijn tijd om ons allemaal aan het lachen te maken de moeite waard was.

Het castlid van Pawn Stars komt binnen met een nettowaarde van $ 5 miljoen, wat bewijst dat het zijn van de klasclown, en in het geval van Chumlee, de pandjeshuisclown, zeker loont. Ondanks zijn hysterische manieren, lijkt het alsof hij zichzelf een paar keer in de problemen heeft gebracht, vooral als het ging om de kosten van het pandjeshuis $ 20.000, een leuk weetje dat fans misschien niet wilden weten!

Ja, je leest het goed! Ondanks zijn expertise in verpanden, liet Chumlee de bal vallen voordat de serie op televisie werd uitgezonden, wat er uiteindelijk toe leidde dat de winkel maar liefst een bedrag aan een klant uitbetaalde. Dus, wat ging er zo mis dat Chumlee Pawn Stars twintigduizend kostte? Laten we het uitzoeken!

Chumlee kostte ooit 'Pion Stars' $ 20.000

Chumlee heeft veel ervaring als het gaat om verpanden, maar het lijkt erop dat zijn expertise op het gebied nog steeds niet genoeg was om te voorkomen dat hij het wereldberoemde goud- en zilverpandjeshuis verprutste en kosten maakte maar liefst $ 20.000! Dit begon allemaal voordat afleveringen zelfs op televisie werden uitgezonden, maar het zorgt vandaag voor een geweldig verhaal.

Hoewel we Chumlee allemaal kennen en liefhebben vanwege zijn komische opluchting en geestige oneliners waar hij bekend om staat in de serie, lijkt het alsof dwaasheid de winkel veel geld heeft gekost over een fout die gemakkelijk had kunnen worden gemaakt vermeden. Volgens HuffPost bracht een klant zijn basgitaar binnen om te verpanden voor $ 700, maar toen hij terugkeerde om de gitaar op te halen, was hij in stukken verbrijzeld!

Chumlee heeft de gitaar rechtop op een plank gezet, maar nadat hij hem onbeheerd had achtergelaten, viel hij van zijn plek en verbrijzelde hij in stukken toen hij de grond raakte. Aangezien de gitaar een zeldzame vondst was, een zeldzame vondst van $ 20.000, moest het pandjeshuis uit eigen zak betalen om de kosten van de bas te dekken. We zijn er zeker van dat Chumlee de goofy act een beetje liet vallen na deze fout, aangezien het een vrij dure fout was.

Chumlee werd gearresteerd in 2016

Blijkbaar is Russell geen onbekende in fouten, maar deze was veel erger dan zijn ongeluk van $ 20.000. In 2016 werd Chumlee in verband gebracht met een aantal beschuldigingen van aanranding die er uiteindelijk toe leidden dat een team van wetshandhavers zijn huis doorzocht. Na de huiszoeking werd onthuld dat Chumlee in het bezit was van talloze illegale drugs en vuurwapens, wat uiteindelijk leidde tot zijn arrestatie.

De inval kwam voor velen als een schok, maar na de ontdekking van ten minste één wapen, methamfetamine en marihuana in Russells huis in Las Vegas, was het duidelijk dat Chumlee in grote problemen zou komen! Ondanks de ernst van de situatie slaagde het castlid van Pawn Stars erin om gevangenisstraf te vermijden, waardoor hij een proeftijd van drie jaar en verplichte counseling kreeg.

Aanbevolen: