Pawn Stars' Rick Harrison gebruikt zijn enorme vermogen om deze verrassende levensstijl te leiden

Inhoudsopgave:

Pawn Stars' Rick Harrison gebruikt zijn enorme vermogen om deze verrassende levensstijl te leiden
Pawn Stars' Rick Harrison gebruikt zijn enorme vermogen om deze verrassende levensstijl te leiden
Anonim

Toen Pawn Stars in 2009 debuteerde, had niemand enig idee hoe succesvol de 'reality'-show zou worden. Sindsdien worden er nog steeds nieuwe afleveringen van de show gefilmd en het voelt vaak alsof History de hele dag, elke dag, herhalingen van Pawn Stars uitzendt. Natuurlijk zijn er veel redenen om de show te bekijken, inclusief alle rare items die op Pawn Stars zijn gezien. Bovendien is het duidelijk dat sommige mensen zo genieten van Pawn Stars, deels omdat ze zo van de sterren van de show houden.

Gezien het feit dat Chumlee het soort man is dat zeer kostbare fouten maakt, is het maar goed dat hij overkomt als zo'n sympathieke kerel. Als gevolg van zijn unieke persoonlijkheid was Chumlee duidelijk de doorbraakster van Pawn Stars toen de show begon. In de loop van de tijd zou echter kunnen worden beweerd dat het hoofdpersonage van de show Rick Harrison is geworden. Met dat in gedachten is het fascinerend dat veel mensen niet veel over hem lijken te weten, inclusief de duistere aard van Harrisons werk. Bovendien lijken de meeste Pawn Stars-fans niet te weten dat de 'reality'-tv-ster zijn vermogen gebruikt om een verrassende levensstijl te leiden.

Rick Harrison's indrukwekkende fortuin is $ 9 miljoen

Als de meeste mensen nadenken over wat het zou betekenen om beroemd te worden, lijken ze te denken dat rijkdom inherent samengaat met roem. In werkelijkheid zijn er echter veel voorbeelden van opmerkelijke beroemdheden die failliet zijn gegaan en sommigen die om te beginnen nooit geld hebben verzilverd. Gelukkig voor Rick Harrison is hij echter een ster die erin is geslaagd behoorlijk rijk te worden.

Natuurlijk is Rick Harrison's belangrijkste claim op roem de ster van de hitshow Pawn Stars. Gezien het feit dat de show op het moment van schrijven bezig is met het uitzenden van zijn 16e seizoen, is het heel veilig om te zeggen dat Harrison veel geld heeft verdiend met zijn tv-salaris. Bovendien is Harrison echt de eigenaar van een zeer succesvol pandjeshuis, dus hij deed het vrij goed voordat Pawn Stars in première ging. Ten slotte is het vermeldenswaard dat Harrison Pawn Stars-merchandise heeft verzilverd. Als gevolg van al die inkomstenstromen is Harrison momenteel $ 9 miljoen waard volgens celebritynetworth.com.

Rick Harrisons verrassende levensstijl en wat er met hem gebeurde

In de jaren sinds Rick Harrison voor het eerst een ster werd, leek het vaak alsof hij een vrij snelle levensstijl had. Harrison bezit en exploiteert tenslotte een druk pandjeshuis in een van de snelst bewegende steden ter wereld. Bovendien weet iedereen dat veel beroemdheden zoals Harrison hun tijd besteden om van het ene drukbezochte A-lijstevenement naar het andere te worden gesleurd.

Gezien alle druk om een ster te zijn en de eisen van de twee carrières van Rick Harrison, is het alleen maar logisch dat hij er soms aan moet ontsnappen. Echter, in tegenstelling tot de meeste sterren die al hun vrije tijd op vakantie lijken te gaan in tropische gebieden, heeft Harrison een heel ander soort levensstijl omarmd, namelijk leven van het net.

Natuurlijk, sommige mensen die besluiten van het netwerk te leven, leiden een mager leven in een hut in het bos. Als gevolg van het indrukwekkende fortuin dat Rick Harrison in de loop der jaren heeft verzameld, kan hij het zich echter duidelijk veroorloven om op zijn zachtst gezegd in stijl van de grid te leven. Harrison bezit zelfs een weggestopt pand in Oregon. Tijdens het filmen van een onbetaald interview voor een bedrijf dat hij ondersteunt, genaamd Battle Born Batteries, onthulde Harrison hoeveel tijd hij buiten het netwerk doorbrengt en beschreef hij delen van zijn eigendom.

“De meeste mensen weten dit niet over mij, ik leef waarschijnlijk vier, vijf maanden per jaar, tenminste, als ik niet in Vegas ben. Jaren geleden heb ik deze plek uiteindelijk gekocht. Sterker nog, er zaten zelfs geen batterijen of iets in. In de loop der jaren heb ik een soort van mijn eigen kleine paradijs gecreëerd. Ik heb een waterkrachtcentrale, ik heb windturbines, ik heb zonne-energie. En ik kan drie huizen, twee garages en een complete machinewerkplaats volledig van het elektriciteitsnet voorzien. Dit is echt mijn droomplek.”

Tijdens de rest van de bovengenoemde video legt Rick Harrison uit hoe hij batterijen gebruikt om het leven dat hij geniet in Oregon van stroom te voorzien. Dat is natuurlijk logisch, aangezien de video is opgenomen voor een batterijbedrijf. Het is echter cool dat Harrison in de video zegt dat hij zijn "eigen mini kleine Hoover Dam" heeft en "wanneer ik hier kom, ik wil ontspannen, ik wil plezier hebben". Op basis van alles wat hij zei over zijn leven in Oregon in de bovengenoemde video, lijkt het duidelijk dat Harrison het erg leuk vindt om zijn tijd daar door te brengen.

Aanbevolen: