Twitter argumenteert wie zou winnen in een gevecht tussen Avengers en X-Men

Inhoudsopgave:

Twitter argumenteert wie zou winnen in een gevecht tussen Avengers en X-Men
Twitter argumenteert wie zou winnen in een gevecht tussen Avengers en X-Men
Anonim

Marvel Twitter probeert het record recht te zetten in een cruciaal debat: wie zou er winnen in een gevecht tussen de Avengers en de X-Men?

Niet dat de twee Marvel fictieve teams van superhelden een introductie nodig hebben. Simpel gezegd, de X-Men, die oorspronkelijk verscheen in een serie stripboeken gemaakt door Stan Lee en Jack Kirby, is een paramilitaire groep mutanten die vecht voor vrede en gelijkheid tussen normale mensen en mutanten. De Avengers, aan de andere kant, zijn een all-star ensemble cast van gevestigde superhelden uit de Marvel Comics-portfolio. Het is veilig om te zeggen dat een gevecht tussen de twee teams ronduit episch zou zijn.

Twitterdebatten over Avengers en X-Men

Het gesprek gebruikt voornamelijk de films als referentie, en laat de strips achter. In de strips, meest recentelijk in Avengers vs. X-Men uit 2012, vochten de twee groepen met elkaar. Degenen die het weten lijken te neigen naar de X-Men die het koekje pakken.

"Mensen gebruiken de films als basis, maar in de strips zouden The X-men de Avengers eerder hebben GEWASSEN EN hebben ze de Avengers eerder gewassen. Niet alleen zijn Magneto, Prof. X, Jean Gray EN Iceman daar, maar de Avengers hebben te veel "I's" in hun team Maar Scarlett Witch Vs. Phoenix is een grote factor", twitterde een fan.

"Waarom tijd verspillen met ruzie maken over wie er zou winnen in een gevecht tussen de Avengers en X-Men als je Trial of Magneto zou kunnen lezen en Magneto hun kont zien schoppen", schreef een andere fan, inclusief foto's uit de strips.

"Hoe dan ook, X-Men zijn 5x beter dan elke Avengers-selectie, " was een andere opmerking.

"Gek hoe de X-men nog steeds het beste Marvel-team zijn, en hoeveel beter ze zijn in letterlijk elk opzicht in vergelijking met de Avengers", schreef iemand anders.

Avengers zijn de populaire jongens, X-Men zijn de underdogs

Het lijkt erop dat de X-Men een grotere schare fans hebben binnen het fandom. Zou het kunnen zijn dat ze Marvel's underdogs zijn in vergelijking met de grote ego's in de Avengers, zoals een fan suggereerde?

"Avengers zijn de jocks, cheerleaders en preps. X-men zijn de gothics en de homo's die roken onder de tribunes", schreven ze, en we kunnen het zien.

Eindelijk wil een pacifistische fan dat de twee groepen samenwerken en "vrienden zijn".

"Stop deze X-Men vs Avengers-debatten en laat ze vrienden zijn."

Het zou echter geen spectaculair avontuur opleveren, tenminste niet totdat er een grote slechterik langskomt.

Aanbevolen: