Er is een enorme verandering aangebracht in het laatste gevecht in 'Avengers: Endgame

Inhoudsopgave:

Er is een enorme verandering aangebracht in het laatste gevecht in 'Avengers: Endgame
Er is een enorme verandering aangebracht in het laatste gevecht in 'Avengers: Endgame
Anonim

Hoewel er veel momenten zijn in The Marvel Cinematic Universe die applaus waardig waren, was misschien wel de meest speciale wat in Avengers: Endgame "The Portal Scene" werd genoemd. Natuurlijk waren er een paar dingen die niet klopten aan Avengers: Endgame, evenals enkele belachelijke fouten die werden gemaakt. Maar voor het grootste deel zijn er enkele werkelijk spectaculaire momenten in de film en "The Portal Scene" was daar zeker een van.

Fans kunnen echter verrast zijn om te horen dat "The Portal Scene" bijna niet in de film zat. In feite zag het originele concept voor het laatste moment waarop Captain America alleen staat tegen Thanos en zijn duizenden soldaten er heel anders uit dan wat we in theaters zagen. Dankzij SlashFlim hebben we toegang tot een onthullende compilatie van mondelinge geschiedenissen van het maken van Avengers: Endgame. Wat nog belangrijker is, we weten wat de belangrijkste verandering aan het einde van de film was…

Oorspronkelijk waren alle Avengers er al

Natuurlijk zijn we allemaal dol op het "Aan je linkerhand"-moment waarop Falcon vanuit een openingsportaal binnenvliegt, gevolgd door duizenden andere personages uit de MCU. Maar het oorspronkelijke concept voor de eindstrijd zag er heel anders uit.

"De eerste versie zag er een kant uit", zei co-schrijver Stephen McFeely. "Een deel ervan is hetzelfde. Het schip verschijnt. Kaboom. Creëert een nieuw slagveld, dat was een groot deel ervan. Ze worden gescheiden. In de eerste versie waren ze allemaal samen, omdat we het nog niet helemaal hadden opgelost."

Kortom, er was niet dat calvariemoment waarop de Avengers "assembleerden". Sterker nog, ze kwamen net terug nadat Hulk met zijn vingers knipte. En daardoor doodde het de dynamiek van het script, volgens co-schrijver Christopher Markus.

In de volgende versie waren de dingen iets anders en toen bedachten ze precies hoe ze het moesten doen.

"[In de volgende versie] was de portaling ongeveer zoals gescript, maar het gebeurde heel snel", beweerde redacteur Jeff Ford. "Het gebeurde ook op een manier die ongeveer rond Cap gebeurde. De conceptuele verandering die we maakten was dat Cap dat zou ervaren en we zouden het vanuit zijn oogpunt zien. Dus het idee om Falcon te horen komen, en het begint, en hij draait zich om, en we dachten: "Wie gaat daar weglopen die de belangrijkste persoon zal zijn? Als die strijd is aangegaan, wie wil je daar dan weglopen?" En het is als, 'Oh, het is Okoye, Shuri en Panther.' Dus dat idee was iets dat zich ontwikkelde toen we het over de reeks hadden, en we ontwierpen een manier om dat te doen, dat eiste van ons: 'Nou, wacht even, nu is het een cascade van al deze andere portalen van andere plaatsen.' En we moesten heel zorgvuldig moduleren wie het zou zijn, wetende dat wanneer Cap Spidey ziet, dit karakterverbindingen zijn die logisch zijn uit de eerdere verhalen, maar het is ook waar het publiek ook op inspeelt. Het blijft gebeuren en blijft gebeuren."

Aan je linkerkant
Aan je linkerkant

De scène een paar keer gefilmd

Volgens co-schrijver Stephen McFeely hebben ze "The Portal Scene" een paar keer opgenomen.

"De eerste keer was het sneller," zei Stephen. "Het was erg krachtig, en ik zou zeggen spannend, zoals, 'Holy crap, ze zijn terug!' En de muziek was vroeg op 10, en je draaide rond. Ik vond het erg leuk, maar Joe en Anthony hadden absoluut gelijk om het opnieuw op te nemen, omdat niet iedereen zijn held-shot kreeg. Klassieke old-school Hollywood-films waar mensen stappen in het schot en de menigte zegt: 'Die vent is terug!' en je houdt ongeveer vijf seconden van hem. Dat is wat het nu is."

Aanbevolen: