Khloé Kardashian en Porsha Williams gebrandmerkt 'Dumb And Dumber' op Instagram

Khloé Kardashian en Porsha Williams gebrandmerkt 'Dumb And Dumber' op Instagram
Khloé Kardashian en Porsha Williams gebrandmerkt 'Dumb And Dumber' op Instagram
Anonim

Realitysterren Khloé Kardashian en Porsha Williams zijn getrolld op Instagram.

Het komt nadat Kardashian een bericht deelde over "moedig blijven in het aangezicht van hartzeer" te midden van nieuwe beschuldigingen van bedrog tegen haar baby-papa, Tristan Thompson.

Khloé, 36, plaatste het motiverende bericht op haar Instagram-verhalen.

Delen van een citaat van Idil Ahmed, de post van de KUWTK-ster luidde: "Moge alle negatieve energie die je naar beneden probeert te halen tot een einde komen. Mogen de duistere gedachten, het overdenken en de twijfel je geest nu verlaten."

"Moge duidelijkheid de verwarring vervangen. Mag hoop de angst vervangen. Mogen zegeningen en succes je leven vullen", ging het verder.

Khloé's boodschap eindigde met "moge het licht van je geest zo helder schijnen dat niets je gloed kan dimmen. Schijn maar."

Real Housewives of Atlanta castlid Porsha Williams - die momenteel verwikkeld is in een verlovingsschandaal - ondertekende mede een bericht van Kardashian's bericht.

Williams deelde het bericht op haar eigen Instagram-verhalen en schreef het bijschrift:

"AMEN @KHLOE KARDASHIAN."

Maar voor sommige fans was het een kwestie van de juiste boodschap, verkeerde boodschappers.

"Niet dom en dommer eens," las een louche opmerking.

"Zoals hoe ze tegelijkertijd zowel waanvoorstellingen als spiritueel zijn, " beaamt een tweede.

"The Clownette," viel een derde in.

Williams is genadeloos getrolld op sociale media nadat ze haar verloving met de vervreemde echtgenoot van haar Real Housewives Of Atlanta co-ster Falynn Guobadia had bevestigd.

De 39-jarige realityster ging maandag naar Instagram om een foto van zichzelf te delen met Simon Guobadia. In een lang bijschrift voor haar 6,3 miljoen fans, maakte ze duidelijk dat ze niets te maken had met de scheiding van haar verloofde van Falynn, 31.

Porsha schreef: “Voor jullie allemaal die feiten nodig hebben, ik krijg de optica, maar Simon heeft in januari de scheiding aangevraagd van een eerder huwelijk. Ik had niets te maken met hun echtscheidingsaanvraag. Dat is tussen hen twee."

"Falynn en ik zijn geen vrienden, en Simons scheiding is geregeld. Onze relatie is een positieve, liefdevolle stap voorwaarts in ieders leven."

Sydney Chase Khloé Kardashian Tristan Thompson True
Sydney Chase Khloé Kardashian Tristan Thompson True

Ondertussen heeft Sydney Chase, het model dat beweert een affaire te hebben gehad met NBA-ster Tristan Thompson, de beroemde advocaat Gloria Allred ingehuurd. Thompson heeft momenteel een relatie met realityster Khloé Kardashian.

Allred's aanwerving kwam nadat Thompson, 30, de machtige advocaat Marty Singer had ingehuurd (die ook met Kardashians werkt.)

De aanvaller van Boston Celtics ondernam juridische stappen tegen de 23-jarige Chase door haar een opzeggingsbrief te sturen.

"Chase is verontwaardigd over wat zij beschouwt als valse verklaringen die over haar zijn afgelegd in de media door vertegenwoordigers van Tristan Thompson", zei de vrouwenrechtenadvocaat in een verklaring verkregen door The Sun.

Aanbevolen: