Top 10 'Wheel Of Fortune'-deelnemers, gerangschikt op winst

Inhoudsopgave:

Top 10 'Wheel Of Fortune'-deelnemers, gerangschikt op winst
Top 10 'Wheel Of Fortune'-deelnemers, gerangschikt op winst
Anonim

Als het op tv-spelshows aankomt, is er maar een handvol die de tand des tijds heeft doorstaan, en Rad van Fortuin is toevallig een van die shows. De show, die tot 1981 oorspronkelijk werd gepresenteerd door Chuck Woolery, is nu in handen van het legendarische duo Pat Sajak en Vanna White.

Dit maakt de spelshow een van de langstlopende televisieprogramma's in de geschiedenis, naast The Price Is Right en Jeopardy! Sinds de shows in 1975 begonnen, zijn er enkele gelukkige winnaars geweest, maar er zijn er ook die meer geluk hebben dan de meeste!

Gevaar! blijft de spelshow met de best verdienende winnaars, maar de woordpuzzelspelshow komt zeker op de tweede plaats! Terwijl fans weten wie de best verdienende Jeopardy-winnaars zijn, wie komt er dan als beste uit de bus als het gaat om Rad van Fortuin?

9 Michelle Loewenstein - $1, 026, 080

Michelle Loewentstein Rad van Fortuin
Michelle Loewentstein Rad van Fortuin

Michelle Loewenstein was de allereerste winnaar van het Rad van Fortuin die een prijs van meer dan $ 1 miljoen mee naar huis nam! Ze verscheen in 2008 in de show en wist de felbegeerde prijs te winnen net nadat ze thuiskwam van haar huwelijksreis. Over timing gesproken!

Michelle ging door en stopte het grootste deel van het geld in sparen en beleggen, maar ze gaf wel een beetje uit! De deelnemer onthulde dat ze zichzelf verwend had met een gloednieuwe auto, en natuurlijk deelde ze de liefde ook met haar familie.

8 Autumn Ehard - $1, 030, 340

Herfst Erhard Rad van Fortuin
Herfst Erhard Rad van Fortuin

Herfst Erhard schreef geschiedenis aan het Rad van Fortuin toen ze de speler werd die de grootste prijs in één spel mee naar huis nam! Hoewel ze niet de eerste was die $ 1 miljoen won, aangezien Michelle Loewenstein dat record bezit, slaagde ze erin om maar liefst $ 1. 030, 340 mee naar huis te nemen van haar filmronde alleen!

Dit gebeurde allemaal in 2013, wat betekent dat de show een gat van 5 jaar had tussen de prijzen van een miljoen dollar! Naast haar zevencijferige overwinning, nam Autumn ook $ 30.000 mee naar huis die ze aan prijzen won, wat haar nog specialer maakte.

7 Sarah Manchester - $1, 017, 490

Sarah Manchester Rad van Fortuin
Sarah Manchester Rad van Fortuin

Hoewel de show 5 jaar moest wachten voordat er weer een prijs van $ 1 miljoen werd geclaimd, lijkt het alsof het wachten de derde keer veel korter was. Slechts een jaar nadat Erhard haar prijs van $ 1 miljoen mee naar huis nam, won Sarah Manchester, een wiskundeleraar uit Maryland, de prijs zelf!

Ze won de prijs tijdens de gewaardeerde Lerarenweek van het Rad van Fortuin, die bestond uit de eerste vijf afleveringen van seizoen 32. De lerares, die nu erkend wordt in haar geboorteplaats Silver Spring, wist te winnen het $ 1. 017, 490 door "luid gelach" te raden, wat blijkbaar wordt beschreven als een "ding"."

6 Matt DeSanto - $91, 000

Michelle Loewentstein Rad van Fortuin
Michelle Loewentstein Rad van Fortuin

Wheel of Fortune zit altijd vol verrassingen, en dat was het geval voor deelnemer, Matt DeSanto. De ster verscheen in 2014 in de show en wist maar liefst $ 91.000 mee naar huis te nemen.

Hoewel zijn indrukwekkende overwinning hem in de top 5 plaatst, was het niet gemakkelijk. DeSanto had maar één brief gekregen om de laatste puzzel op te lossen. Ondanks de kleine hint slaagde Matt erin om het op te lossen en won de uiteindelijke prijs van $ 80.000, die later werd toegevoegd aan zijn $ 11, 000 aan winst die hij in de loop van zijn aflevering verzamelde.

5 Sheri Bank - $77, 100

Sheri Rad van Fortuin
Sheri Rad van Fortuin

We houden van een succesverhaal van het Rad van Fortuin, vooral als de prijzen welverdiend zijn! Dit was het geval voor de leraar Engels van de 1e, 2e en 4e klas Sheri Bank, die in 2015 op de show verscheen.

Sheri werd de op één na grootste winnaar aller tijden voor het oplossen van die $ 18.000 van het laatste puzzelantwoord, Brussel, België. Dit bracht haar winst op $ 77, 100 in contanten en prijzen, een cijfer dat ze zeker verdiende!

4 Dave Andrade - $71, 890

Dave Andrade Rad van Fortuin
Dave Andrade Rad van Fortuin

David Andrade v alt onder de vorige winnaar, Sheri Bank, als de derde meest succesvolle hoofdspelspeler aller tijden! De deelnemer verscheen op 8 april 2020 in het Rad van Fortuin, waar hij in totaal $ 71.890 aan winst mee naar huis nam en slechts $ 6.000 achterop bleef bij Bank.

Naast zijn geweldige prijzengeld, liep David ook weg met een gloednieuwe auto, wat zeker heeft bijgedragen aan het verkrijgen van zijn status als een van de drie beste deelnemers aan het Rad van Fortuin.

3 Leanna McLaughlin - $69, 300

Winnaar Rad van Fortuin
Winnaar Rad van Fortuin

Leanne McLaughlin is erin geslaagd gehecht te raken aan Rad van Fortuin omdat ze in de top 5 staat van de gameshows met de hoogste winnaars van het hoofdspel. Leanne verscheen in 2012 in de show, waar kijkers getuige waren van haar succesvolle overwinning van $ 69, 300 na geraden te hebben "Ik zal in mijn kleedkamer zijn", wat haar die laatste prijs van $ 36.000 opleverde.

Leanne, die financieel auditor is, kon het vieren op het podium van het Rad van Fortuin samen met haar man en broer, die Leanne vanuit het publiek steunden.

2 Lauren Kaufman - $66, 350

Laurens Rad van Fortuin
Laurens Rad van Fortuin

Lauren Kaufman verscheen voor het eerst in het Rad van Fortuin in 2012, waar ze erin slaagde om weg te lopen met een totale prijs van $ 66, 350, waardoor ze een naam is om te onthouden als het gaat om de historische winnaars van de show.

Alsof haar geldprijs nog niet genoeg was, nam Kaufman ook een gloednieuwe auto mee naar huis, althans dat dacht ze! Terwijl ze haar geld kreeg, was de auto helaas verloren tijdens haar laatste ronde, maar Lauren leek niet te faseren omdat ze nog steeds een behoorlijke cheque kreeg!

1 Andy Kravis - $50, 550

Andy Davis Rad van Fortuin
Andy Davis Rad van Fortuin

Andy Kravis is geen onbekende in reality-spelshows! Kravis is verschenen in een reeks programma's, waaronder Jeopardy!, Wheel of Fortune en Million Second Quiz.

Hoewel Andy tijdens zijn tijd aan het Rad van Fortuin misschien maar $ 50. 550 heeft verzameld, wat mogelijk werd gemaakt dankzij zijn laatste puzzelwinsten van $ 25.000, schreef hij geschiedenis toen hij weer een geweldige prijs mee naar huis nam. Hoewel het misschien niet op Rad van Fortuin was, wordt Kravis het meest erkend voor zijn overwinning van $ 2,6 miljoen op Million Second Quiz!

Aanbevolen: