Deze voormalige 'Big Brother'-winnaar verloor al zijn winst

Inhoudsopgave:

Deze voormalige 'Big Brother'-winnaar verloor al zijn winst
Deze voormalige 'Big Brother'-winnaar verloor al zijn winst
Anonim

Tijdens seizoen 2 van 'Big Brother' werd Mike Boogie een grote ster en vormde hij samen met Will Kirby de alliantie 'Chilltown'. In seizoen 7, een paar jaar later, verstevigde hij zijn status als een van de echte grootheden om het spel te spelen door alles te winnen. Hij was een grote favoriet bij de fans als het om het spel ging. In elk seizoen dat hij speelde, stonden de fans aan zijn zijde voor de vermakelijke spelstijl die hij constant gebruikte.

Zijn leven buiten de show zou echter het tegenovergestelde kunnen zijn. Boogie is erg impopulair bij zijn leeftijdsgenoten en dat geldt ook voor zijn voormalige beste vriend, Will Kirby, die net dagen geleden zijn rechtszaak tegen Mike beëindigde.

Om de zaken nog veel erger te maken, heeft Boogie de afgelopen jaren meerdere problemen met de wet gehad, waaronder beschuldigingen van bezit, beschuldigingen van stalking en enorme schulden die hij gewoon niet kon afbetalen.

Gezien zijn huidige status, betwijfelen we of 'Big Brother' enige verwijzing naar de speler zal maken, met het nieuwe seizoen over slechts een paar weken. Laten we eens kijken naar Mike's ondergang in de afgelopen jaren en hoe hij erin slaagde al zijn winsten weg te blazen.

Onpopulair buiten de show

chilltown
chilltown

Hij haalde de krantenkoppen om de verkeerde redenen toen zijn stalkingzaak uiteindelijk eindigde, waarbij Mike schuldig pleitte. Dr. Will sprak zijn geluk uit en kon eindelijk de kwestie in het verleden plaatsen: "Namens Dr. Kirby zijn we het strafrechtsysteem dankbaar voor het verantwoordelijk houden van Mr. Malin voor zijn daden", vertelde Kirby's advocaat exclusief aan Ons Wekelijks in een verklaring op woensdag 2 juni. "De misdaad van stalking wordt vaak ondergerapporteerd. Het is absoluut geen schande om hulp te vragen en verontrustend gedrag te melden. Dr. Kirby vraagt op dit moment respectvol om privacy voor hem en zijn familie.”

Het verhaal gaat dat Boogie een plek op CBS' 'The Amazing Race' kreeg aangeboden naast Dr. Will. Hoewel fans het duo graag weer bij elkaar hadden gezien, wees Will het af. Dat maakte Boogie zo boos dat hij niet alleen Will maar ook zijn familie dreigde te schaden.

Fans op Reddit stemden in en ze waren niet blij met de BB-alum, "Dit is zo triest. Dr. Will deed het zo goed met zijn leven, en ik denk dat toen Mikes uit elkaar begon te vallen, in plaats van blij met het succes van zijn "vrienden", hij kon het niet aan."

"Zoals Boogie moet ergens mee bezig zijn (wat geen excuus is voor zijn acties) om dit te doen, want dit is echt psychopathisch."

Mike is ook niet geliefd bij zijn leeftijdsgenoten en dat is allemaal te danken aan enkele ongevoelige racistische opmerkingen.

Boggie vermeldde dat Bayleigh en Chris wannabees waren van Tyler en Angela, "Bayleigh en Chris, gelijk. Ze proberen dit hele Jay-Z en Beyoncé-gedoe te doen, maar zonder het talent en zonder goede prestaties op hun seizoen. Ik bedoel, er is een hele nieuwe golf en het zal interessant zijn, ik denk dat ze waarschijnlijk zullen eindigen met een aantal slechte mensen daar omdat er zo'n druk op diversiteit zal zijn. Hé, is dat mijn binnenstem? Oeps."

Verschillende BB-sterren gingen naar sociale media en scheurden de voormalige winnaar af.

"Ik dacht dat Mike Boogie rotzooi was voordat het cool was", schreef Rockstar.

"Ik sta op het punt een cameo van Boogie te boeken, heel snel, houd mijn oorbellen vast", zei Rachel Swindler op Twitter.

Evel Dick was de zwaarste van allemaal en zag Boogie's neerwaartse spiraal van een mijl afstand, Boogie moet echt stoppen en gewoon weggaan op dit punt. Ik dacht niet dat hij het daarna nog erger kon maken het politierapport lezen waarin hij het leven van de kinderen van Dr. Will bedreigde. Maar hier zijn we dan.'

Dus zijn sociale leven is zo ongeveer het ergste dat het kan zijn. Financieel gaat het volgens TMZ ook niet zo best.

$800k Schuld

Reken maar, dat is eigenlijk meer dan de hoofdprijs 'Big Brother'. Boogie kwam in de problemen wegens verduistering van de club, met geld voor gokken en andere dingen. Boogie drukte op de faillissementsknop, maar hij werd nog steeds door een rechter veroordeeld om het bedrag te betalen.

Op dit moment, met een bezoedelde reputatie in reality-tv, zal teruggaan naar tv zijn zaak zeker niet helpen of geld inzamelen. De beste gok voor Mike op dit moment zou zijn om aan zichzelf te werken en hulp te zoeken.

Aanbevolen: