Katy Perry Shades The Grammy's wanneer gevraagd wordt om er nooit een te winnen

Inhoudsopgave:

Katy Perry Shades The Grammy's wanneer gevraagd wordt om er nooit een te winnen
Katy Perry Shades The Grammy's wanneer gevraagd wordt om er nooit een te winnen
Anonim

Gedurende haar 20-jarige popmuziekcarrière is de hitmaker van Teenage Dream 13 keer genomineerd voor een Grammy Award… maar heeft nog nooit een enkele prestigieuze grammofoon gewonnen. De 36-jarige zanglegende heeft in de loop der jaren meer dan 50 miljard streams verzameld en meer dan 48 miljoen platen verkocht.

De cijfers bewijzen dat Katy Perry een extreem succesvolle artiest is en niet echt een Grammy nodig heeft om haar succes te bewijzen. Katy gelooft van wel, en heeft op subtiele wijze de felbegeerde prijzen in de schaduw gesteld toen ze werd ondervraagd over het feit dat ze er nooit een had gewonnen.

Katy Perry maakt zich geen zorgen over het niet winnen van een Grammy

Als jongere, minder ervaren artiesten zoals Billie Eilish vijf Grammy's in één nacht winnen, is het een beetje een schok dat Katy Perry, die al meer dan twee decennia in de industrie zit, nooit werd gepresenteerd een. Terwijl Perry's fans echt willen dat ze een van de gouden trofeeën binnenha alt, maakt de zangeres zich het minst zorgen om ze te winnen.

Perry stond in het Power of Women-nummer van Variety magazine, waar haar werd gevraagd of het haar ooit iets kon schelen dat ze geen Grammy had gewonnen. De zangeres stond erop dat ze er niet veel over nadacht en dacht dat de "cijfers" voor haar succes spraken.

De zangeres zei: "Nee, ik ben 13 keer eerder genomineerd … om eerlijk te zijn, ik ga altijd op nummer, en ze liegen niet. En daar ben ik goed in. Iedereen heeft een mening en dat is prachtig, maar getallen zijn getallen. Wiskunde is heilig."

Perry, die dochter Daisy deelt met haar verloofde Orlando Bloom, plaagde ook nieuwe muziek in het interview en onthulde dat ze enthousiast was om het met haar fans te delen, en het was vol "liefde".

Katy zei: "Ik ben altijd aan het schrijven, dus langzaam maar zeker ben ik aan het wegsnijden bij mijn volgende beeldhouwwerk. Er zit zoveel liefde achter. Dat is de drijvende kracht, wat geweldig is omdat ik het gevoel heb dat ik veel heb geschreven vanuit het perspectief van verlangen en verlangen en soms niet het gevoel heb dat ik genoeg ben. Of ik schrijf deze krachtige liedjes om mezelf eraan te herinneren dat ik dat ben. Nu is het als een deken van liefde. Ik ben opgewonden."

Smile, het laatste studioalbum van het icoon werd uitgebracht op 28 augustus 2020, een dag nadat ze bevallen was van haar dochter.

Aanbevolen: