Alles 'The Circle' seizoen 3 deed het anders dan de eerste twee

Inhoudsopgave:

Alles 'The Circle' seizoen 3 deed het anders dan de eerste twee
Alles 'The Circle' seizoen 3 deed het anders dan de eerste twee
Anonim

The Circle is een vrij nieuwe realityshow op Netflix gehost door Michelle Buteau The eerste seizoen werd begin 2020 uitgezonden en is doorgegaan met het succesvol filmen van nog eens 2 ronden van de show. Deelnemers creëren een online persona die van zichzelf of van iemand anders kan zijn om als een "meerval" te spelen. Elke ronde worden de 2 spelers met de meeste stemmen influencers en moeten ze overleggen en beslissen welke speler ze willen blokkeren. De speler met de meeste stemmen in de laatste aflevering wint $ 100.000.

The Circle seizoen 3 heeft zojuist de finale-aflevering uitgebracht waarin finalisten Kai, Nick, Ashley, Isabella en James stonden voor de laatste keer tegenover elkaar. Net als elk ander seizoen bevatte The Circle seizoen 3 veel drama, meervallen, allianties en blokkades. De deelnemers verblijven in het iconische flatgebouw in Salford, Engeland, waar ze allemaal bij elkaar in de buurt zijn, maar elkaar pas op de laatste avond ontmoeten. Dit seizoen waren er echter enkele nieuwe wendingen die de deelnemers geschokt en onvoorbereid achterlieten. Hier zijn wat nieuwe dingen die zijn gebeurd in The Circle seizoen 3:

6 Ava en Chanel gingen als team naar binnen

Meestal kunnen spelers alleen echt op zichzelf vertrouwen in The Circle, omdat allianties zo sterk zijn als hun vertrouwen. Dit seizoen gingen de zussen Ava en Chanel echter als een team naar The Circle en speelden ze als de 26-jarige Ava, een voormalige deelnemer aan America's Next Top Model. Terwijl in de afgelopen seizoenen geëlimineerde spelers in staat waren om samen te werken als een nieuwe speler of laat in de poort als een team binnenkwamen, is dit de eerste keer dat een team samen de show betreedt in aflevering 1. Het ging niet zo goed voor hen, aangezien Ava de eerste speler was die werd geblokkeerd.

5 Ava en Chanel mochten een speler klonen

Hoewel ze in aflevering 1 werden uitgeschakeld, was dat niet het einde voor Ava en Chanel. Ze kregen de kans om een andere speler te klonen en ze kozen Michelle. Daarna probeerden ze de andere deelnemers ervan te overtuigen dat zij de echte Michelle waren. Het was best moeilijk om te zien, want echte Michelle was er kapot van dat iemand met haar aan het knoeien was en nam het behoorlijk hard op. Ze slaagden er uiteindelijk in om de andere spelers ervan te overtuigen dat ze de echte Michelle waren, maar werden toch geblokkeerd bij de volgende blokkering. Gerechtigheid voor echte Michelle helemaal.

4 Nick was ook Vince

Toen Calvin, een lid van de wolfpack met medebroer Nick, werd geblokkeerd voor The Circle, kon hij een geschenk van populariteit schenken aan een andere speler. Hij koos Nick, die vervolgens het branderprofiel van Vince, een ghosthunter, kreeg om in The Circle te spelen. Nick gebruikte Vince om zijn alliantie met de andere spelers te versterken, en met name Kai, met wie hij een rotsvaste vriendschap had. Spelers waren geschokt in de finale dat Nick in staat was om met de krankzinnige spookverhalen te komen die Vince meemaakte.

3 Er waren in totaal 13 deelnemers

In voorgaande seizoenen varieerde het aantal deelnemers. Dit komt omdat er eigenlijk een pool is van ongeveer 10-12 extra mensen die producenten op elk moment in de show kunnen gooien. Een interview dat RadioTimes deed met producers onthulde dat de reden is dat ze de diversiteit en het evenwicht van The Circle te allen tijde moeten behouden! Dit betekent dat met slechts één andere speler de show compleet anders kan uitpakken.

2 Het werd bijna een jaar geleden gefilmd

Volgens Distractify zijn seizoen 2 en 3 van The Circle eigenlijk tegelijkertijd gefilmd. Terwijl seizoen 2 onmiddellijk werd uitgezonden, wachten de deelnemers van seizoen 3 al sinds november 2020 om hun seizoen in de lucht te zien komen. Het moet een extreem anticiperend wachten op de cast zijn geweest, maar ze kregen eerder deze maand eindelijk de tijd om te schitteren en kunnen het eindelijk met elkaar vieren. Het zal interessant zijn om te zien of die relatiemogelijkheden op het scherm sindsdien ergens zijn gebleven!

1 Een speler die laat meedeed, won

In seizoen 1 en 2 waren de winnaars deelnemers die op de allereerste dag The Circle binnenkwamen. In seizoen 3 kwam James echter als beste uit de bus nadat hij pas in aflevering 6 The Circle was binnengekomen. Dit tart de theorie van Forbes die zegt dat The Circle "extreem bevooroordeeld is ten gunste van spelers die er vanaf dag één zijn geweest. Als je de eerste zuiveringsronde kunt overleven, is het uiterst onwaarschijnlijk dat je de finale ha alt, en als je dat doet, is het bijna onmogelijk dat je zult winnen." James gebruikte zijn sterke alliantie met Kai en zijn vriendelijke persoonlijkheid om deze moeilijkheid te overwinnen om nummer 1 te worden. James zei dat hij het geld gaat gebruiken om zijn verloofde ten huwelijk te vragen en ook terug te geven aan zijn grootmoeder.

Aanbevolen: