Hoe Drew Barrymore haar rol in 'E.T. het buitenaardse

Inhoudsopgave:

Hoe Drew Barrymore haar rol in 'E.T. het buitenaardse
Hoe Drew Barrymore haar rol in 'E.T. het buitenaardse
Anonim

Aangezien er in de loop der jaren talloze films zijn uitgebracht, is het helaas waar dat veel van hen na hun release geen groot publiek kunnen vinden. Zelfs als het gaat om de films die erin slagen om geld te verdienen, worden veel van hen na verloop van tijd grotendeels vergeten. Er zijn tenslotte maar zo veel films in de geschiedenis van Hollywood die nauwkeurig kunnen worden omschreven als geliefde klassiekers.

Zodra een film zich bij het pantheon van films voegt die de tand des tijds doorstaan, kan het maar al te gemakkelijk zijn om te denken dat het altijd zo was bedoeld. In werkelijkheid kunnen er echter zoveel dingen misgaan bij de productie van een film dat het soms vreemd lijkt dat films überhaupt goed zijn. Als een acteur bijvoorbeeld perfect blijkt te zijn voor een rol, kwam een andere ster er ongelooflijk dicht bij in de plaats.

Als het gaat om de film E. T. the Extra-Terrestrial, het is een klassieke film aller tijden die aantoonbaar een perfecte cast heeft. Drew Barrymore's vertolking van Gertie in de film was bijvoorbeeld zo schattig dat ze een groot deel van het hart van de film heeft toegevoegd. Verbazingwekkend genoeg had Barrymore het project echter gemakkelijk kunnen missen als ze niet iets ongelooflijks had gedaan om de rol te krijgen.

Hollywood Roy alty

Op dit punt in het leven van Drew Barrymore is het duidelijk geworden dat ze op meer dan één manier Hollywood-roy alty is. Ten eerste hadden zoveel leden van Barrymore's familie succes als acteurs vóór Drew's geboorte dat het bijna lijkt alsof ze geboren is om een ster te worden. Wat nog belangrijker is, Drew heeft in zoveel geweldige films gespeeld dat ze op een grote manier haar stempel heeft gedrukt in de filmgeschiedenis.

Als je kijkt naar alle films waarin Drew Barrymore heeft gespeeld, worden er verschillende beschouwd als klassiekers aller tijden. Films als E. T. the Extra-Terrestrial, Scream, The Wedding Singer en Donnie Darko zullen zeker nog vele jaren besproken worden. Naast deze films speelde Barrymore in veel films die een glimlach op het gezicht van de massa hebben gebracht, waaronder Never Been Kissed en 50 First Dates.

Eerste kans

Sinds E. T. the Extra-Terrestrial is zo'n geliefde film, de productie van de film heeft door de jaren heen veel aandacht gekregen. Gelukkig zorgde de regisseur van de film, Steven Spielberg, ervoor dat de kinderen die in de film schitterden het naar hun zin hadden op de set. Als je beelden van achter de schermen van de set bekijkt, is het duidelijk dat Spielberg destijds een vaderlijke rol op zich nam in het leven van Drew Barrymore. Verbazingwekkend genoeg was hun eerste ontmoeting echter gevuld met leugens en vond plaats op een schokkende plaats.

Tijdens een optreden in 2015 in The Ellen Show, onthulde Drew Barrymore dat toen ze Steven Spielberg voor het eerst ontmoette, ze auditie deed voor een ander project. Verder onthulde Barrymore dat haar ontmoeting met Spielberg plaatsvond op de set van Poltergeist.

Terwijl ze het had over het eerste gesprek dat ze met Steven Spielberg had tijdens het bovengenoemde optreden, onthulde Drew Barrymore meteen dat ze niet zo eerlijk tegen hem was. 'Ik heb tegen hem gelogen. Ik loog mijn gezicht eraf. Ik vertelde hem dat ik in een rock-'n-rollband zat - dat ik natuurlijk een drummer was. Omdat drummers de coolste zijn, en eh, dat ik een kok was.'

Natuurlijk, toen Drew Barrymore Steven Spielberg voor het eerst ontmoette, was ze nog maar een klein kind, dus hij moest weten dat haar beweringen belachelijk waren. Desondanks had Barrymore er het volste vertrouwen in dat ze de rol zou krijgen waarvoor ze op dat moment auditie deed.

“Ik had het gevoel dat ik hem in mijn vlindernet had. Ik was zo opgewonden. Zoals, Pippi Langkous was mijn held, dus ik had het gevoel dat meisjes alles kunnen - weet je, er is geen plafond! Dus verkocht ik mezelf en vertelde ik mijn verha altjes.” Helaas was het vertrouwen van Barrymore enigszins misplaatst, aangezien ze verder zei dat Spielbergs reactie destijds was: "Weet je wat, je bent hier niet geschikt voor".

Nog een kans

Toen Drew Barrymore de set van Poltergeist verliet omdat ze niet de rol had gekregen waarvoor ze auditie ging doen, moet ze begrijpelijkerwijs teleurgesteld zijn geweest. Maar net nadat Steven Spielberg haar voor die rol had doorgegeven, zei hij iets tegen haar dat haar leven zou veranderen. "Ik maak nog een film en ik denk dat je daarvoor auditie moet doen."

Natuurlijk zeggen mensen in het leven vaak dingen die ze niet bedoelen om andere mensen op dat moment gelukkig te maken. Zich daar duidelijk van bewust, onthulde Barrymore tijdens het eerder genoemde interview op The Ellen Show dat ze aanvankelijk dacht dat Spielbergs bespreking van een andere rol lippendienst was."Ik weet zeker dat hij niet zal bellen". Gelukkig hield Spielberg zich aan zijn woord en liet Barrymore auditie doen voor een rol in een film die destijds de titel 'This Boy's Life' droeg. Uiteindelijk, na talloze audities, kreeg Barrymore de rol en werd de titel van de film veranderd in E. T. de buitenaardse.

Natuurlijk zijn er veel dingen die opmerkelijk zijn aan dat verhaal. Als je bijvoorbeeld bedenkt hoe oprecht E. T. the Extra-Terrestrial is, is het verbazingwekkend om te bedenken dat Drew Barrymore's ontmoeting met Steven Spielberg op de set van Poltergeist ertoe leidde dat ze erin speelde. Poltergeist was tenslotte zo'n enge film.

Aanbevolen: