De waarheid over het vermogen van Pauline en Mathilde Tantot

Inhoudsopgave:

De waarheid over het vermogen van Pauline en Mathilde Tantot
De waarheid over het vermogen van Pauline en Mathilde Tantot
Anonim

Het v alt niet te ontkennen dat de Tantot-tweeling, AKA Pauline en Mathilde, een behoorlijke reputatie heeft opgebouwd. Eerst en vooral zijn de identieke tweelingen uit Frankrijk dorstvallen… en dat weten ze. Een snelle blik op hun Instagram-accounts laat zien hoe comfortabel ze zijn met hun lichaam en hoe klaar ze zijn om ermee te pronken. Dit betekent natuurlijk dat ze ook genoeg fans hebben verzameld om hun eigen bedrijf te starten en natuurlijk hun eigen OnlyFans-accounts.

Gezien de belachelijke hoeveelheid geld die Bhad Bhabie heeft verdiend op OnlyFans en wat de controversiële ster Bella Thorne met het medium heeft gedaan, is het logisch dat fans zich afvragen wat Pauline en Mathilde Tantot in petto hebben. Maar de waarheid over hun vermogen is eigenlijk veel gecompliceerder dan het lijkt.

Het vermogen van Pauline en Mathilde is mysterieus

Niets aan de lichamen van Pauline en Mathilde is mysterieus. Ze hebben ze niet alleen meerdere keren volledig tentoongesteld, maar beide zijn redelijk eerlijk geweest over wat ze hebben gedaan om hun ongelooflijke cijfers te verbeteren.

Sponsors zijn massaal naar de Instagram-accounts van Pauline en Mathilde gestroomd. Vanwege hun enorme aanhang, waaronder mannen en vrouwen, wordt bijna elk van hun berichten gesponsord door een kleding- of schoonheidsmerk. Bovendien hebben Pauline en Mathilde hun eigen bikinilijn (Khassani Swimwear), die zeker profiteert van overvloedige foto's van hen die ze wiegen … of ze afstoten, vaker wel dan niet. Dit was puur een internetbedrijf dat van de grond kwam en een eigen leven ging leiden. Bovendien zijn hun OnlyFan-accounts grote verdieners. Hoewel het volgen van de OnlyFan-accounts van Mathilde en Pauline gratis is, haken ze wellustige fans aan met privéberichten en betaalde afbeeldingen en video's. Dit is hoe ze het grote geld binnenhalen en waarschijnlijk de reden waarom ze, evenals mensen als Bhad Bhabie, om te beginnen een OnlyFans-account begonnen.

Vanwege alle merkaanbevelingen, het succes van hun bikinilijn en al het geld dat ze binnenhalen van OnlyFans, stelt Frisky.com dat de twee modellen ongeveer $ 700.000 - $ 800.000 waard zijn elk terwijl Legit beweert dat ze elk dichter bij $ 1 of $ 2 miljoen liggen. Hoe dan ook, hun uitbundige jetset-levensstijl, evenals hun kledingkasten, lijken volledig te zijn gekocht en betaald, dus voor al het andere bankieren ze gewoon. En de twee Frans-Perzische tweelingen zijn bijna zeker op weg om een ton meer geld te verdienen.

Zijn de Tantot-tweeling eigenlijk veel meer geld waard?

Net Worth Spot beweert dat Pauline, en waarschijnlijk ook Mathilde, een veel hoger vermogen heeft dan wat op andere sites wordt gerapporteerd. Dit komt omdat ze rekening houden met haar enorme aanhang van OnlyFans. Ze beweren dat het vermogen van Pauline Tantot ergens dichter bij $ 19 miljoen ligt.

Ze hebben deze schatting gemaakt op basis van de meer dan 6 miljoen volgers op het account van Pauline (10 miljoen op dat van Mathilde) en het gemiddelde van 200.000 likes per artikel. Dit betekent dat elke sponsor waarschijnlijk enige waarde zou zien in de Instagram-accounts van Pauline en Mathilde en daarom het deeg zou verdelen om hen zover te krijgen dat ze hun producten vertegenwoordigen. Maar gezien hun relatief lage niveau van bekendheid, is het onwaarschijnlijk dat ze de sponsordeals krijgen die Selena Gomez zou krijgen met haar enorme volgers op Instagram.

The Lives Of The Tantot Twins

Bovenop hun mysterieuze vermogens weet niemand echt hoe Pauline en Mathilde voor het eerst beroemd werden. Op een dag leken ze gewoon op ieders Instagram-accounts te staan. Wat we wel weten over hun werkelijke leven is ook enigszins minimaal. We weten echter wel dat beide vrouwen een langdurige relatie lijken te hebben met mannen die zich even gemakkelijk op hun gemak voelen met het tonen van hun lichaam.

Mathilde is romantisch gekoppeld aan het Franse model Martin Offenstein. De twee ontmoetten elkaar voor het eerst tijdens een fotoshoot in 2016 en zijn sindsdien niet meer uit elkaar gegaan. Pauline heeft een paar vriendjes gehad, maar is al heel lang samen met haar huidige vriend, de knappe David Chéri-Zécoté, een ander model.

Of de tweeling nu in de oceanen van een tropisch land zwemt, de straten van Parijs doorzoekt of bij hun zwembad in het zuiden van Frankrijk ligt, ze leiden bijna altijd hun beste leven en verdienen een hoop geld in het proces. Hoewel we niet precies zeker zijn over het exacte cijfer, lijdt het geen twijfel dat het elke dag groeit.

Aanbevolen: