Fans prijzen Dolly Parton terwijl ze Lil Nas X bedankt voor de cover van 'Jolene

Fans prijzen Dolly Parton terwijl ze Lil Nas X bedankt voor de cover van 'Jolene
Fans prijzen Dolly Parton terwijl ze Lil Nas X bedankt voor de cover van 'Jolene
Anonim

Dolly Parton blijft haar status als de 'aardigste vrouw van Amerika' versterken terwijl ze Lil Nas X prees voor zijn live uitvoering van haar iconische nummer 'Jolene'.

De rapper, wiens debuutalbum eerder deze maand werd uitgebracht, coverde vorige week de single van de Smoky Mountain Songbird uit 1973 in de BBC Radio 1 Live Lounge. Hij plaatste een clip van het optreden op zijn Twitter-account.

"Ik heb dit gekozen omdat ik het gevoel heb dat dit nummer een beetje mooi droevig is, weet je? Ik hou van de kleine country-twang, dus ik dacht: 'Laat me dit eens proberen'", zei Lil Nas X van zijn liedkeuze.

Nou, de Queen of Country heeft nu geantwoord, en ze heeft niets dan lof voor de Montero-rapper."Ik was zo opgewonden toen iemand me vertelde dat Lil Nas X mijn nummer Jolene had gedaan", schreef Parton. "Ik moest het vinden en er meteen naar luisteren … en het is echt goed. Natuurlijk hou ik toch van hem. Ik was verrast en ik ben vereerd en gevleid. Ik hoop dat hij het goed doet voor ons allebei. Bedankt Lil Nas X."

Fans zijn niet verbaasd over Partons steun voor Lil Nas, gezien haar geschiedenis van altruïsme en vriendelijkheid. Maar ze zijn vooral blij met de steun voor de rapper, die commentaar heeft geleverd op de homofobie die hij heeft ervaren in de rapindustrie.

"We zouden allemaal een les kunnen nemen en de mensen om ons heen kunnen verheffen zoals Dolly Parton dat doet. Door elkaar te geven, aan te moedigen en op te tillen, wordt de wereld een betere plek", schreef een gelukkige fan.

Een ander was onder de indruk van het niveau van goedheid dat Parton bezit. "Het enige dat ik kan vermoeden over het aantal gaten in dit land, is dat er een eindige hoeveelheid goedheid is, en God gaf ongeveer 85% aan Dolly Parton", schreven ze.

Sommige fans wezen erop dat, hoewel hij pas onlangs zijn eerste album heeft uitgebracht, Lil Nas X enkele van de zwaarste slagmensen uit de muziekindustrie aan zijn zijde heeft, en fans genieten zeker van de nieuwe vriendschap.

"Het feit dat Lil Nas X zowel Elton John als Dolly Parton's volledige steun en respect heeft, vertelt ons echt wie hier aan de goede kant van de geschiedenis staat", schreef een bewonderaar.

"Dolly Parton's aanbeveling van Lil Nas X's versie van "Jolene" is een verklaring van iemand die niet alleen de vreugde van muziek en inclusie in hun hart heeft, maar ook het vertrouwen heeft om te weten dat iemand anders haar geschenk niet viert. een bedreiging voor haar nalatenschap. Dolly Parton is de beste, "vierde een ander.

Nu Lil Nas X is gaan samenwerken met Miley Cyrus, de peetdochter van Parton, die zelf het beroemde "Jolene" heeft gecoverd, kunnen we in de toekomst een drie-weg samenwerking verwachten?

Aanbevolen: