Dit is het leven van Steve Howey na 'Shameless

Inhoudsopgave:

Dit is het leven van Steve Howey na 'Shameless
Dit is het leven van Steve Howey na 'Shameless
Anonim

Steve Howey heeft een succesvolle acteercarrière gehad vol gedenkwaardige rollen, maar je herinnert je hem waarschijnlijk het beste als Kevin Ball uit de Amerikaanse comedy-drama tv-serie Shameless, die van 2011 tot 2021 op Showtime werd uitgezonden. jarige Steve Howey stond ook bekend als Van Montgomery in de tv-serie Reba, waarin hij speelde van 2001 tot 2007.

Howey's vroege leven was niet zo gemakkelijk. De ster heeft zijn inzicht gedeeld over hoe zijn ouders geen geld hadden en hun hele tijd aan het werk besteedden. Ze hadden geen huis en woonden in plaats daarvan op een Schoener. Het leven in de zee was niet gemakkelijk voor Howey, waar zijn familie van continent naar continent bleef reizen. Zijn ouders moesten vissen om iets te eten te krijgen als ze tijdens een reis geen eten meer hadden.

Op school was Steve Howey een basketbalatleet en hij volgde twee jaar college via een basketbalbeurs. Hij dacht dat hij een sporter zou worden, maar hij besloot later dat hij acteur zou worden. Hoewel de show tot een definitief einde is gekomen, lijdt het geen twijfel dat het leven van Steve Howey is veranderd nadat hij zich bij de Shameless-cast voegde. Hieronder ontdek je de meest recente gebeurtenissen in het leven van Steve Howey.

9 Steve Howey zal de hoofdrol op zich nemen in CBS-drama 'True Lies'

Steve Howey zal de hoofdrol spelen in de CBS TV-piloot True Lies die Arnold Schwarzenegger speelde in de actiekomediefilm uit 1994.

Het project van de pilot werd nieuw leven ingeblazen toen werd besloten dat Howey zou worden gecast voor de rol van Schwarzenegger. CBS heeft het werk aan de pilot in maart echter gepauzeerd. In de serie speelt Steve de rol van Harry, openlijk een computerverkoper maar een undercover spion voor een Amerikaanse inlichtingendienst.

8 Hij rondde zijn scheiding van Sarah Shahi af in 2021

In januari 2021 waren Steve Howey en Sarah Shahi officieel gescheiden, waardoor er een einde kwam aan hun 11 jaar huwelijk. Ze delen de voogdij over hun drie kinderen. Sarah was degene die de scheiding aanvroeg en beweerde dat de reden de verschillen tussen het paar waren die niet konden worden opgelost.

Shahi verscheen in een aflevering van Howey's show Reba uit 2004. Dit was de eerste keer dat het stel elkaar ontmoette. Ze trouwden in 2009 in Las Vegas na twee jaar verloving.

7 Steve Howey's nettowaarde bereikte $2 miljoen

Na zijn acteercarrière van meer dan twee decennia en het landen van zijn kenmerkende rol in 2011 als Kevin Ball op Shameless, vergaarde Steve Howey een vermogen van ongeveer $ 2 miljoen.

Het vermogen van de Amerikaan is voornamelijk het resultaat van zijn werk in afleveringen van Shameless, waar naar schatting 100.000 dollar per aflevering aan hem werd betaald. Voordat hij bij Shameless kwam, was Howey vooral bekend door zijn rol als Van Montgomery in de tv-serie Reba.

6 Howey speelde in 12 films na deelname aan 'Shameless'

Voordat hij in 2011 bij de cast van de Shameless-serie kwam, had Steve geen brede deelname aan films en films. Vanaf 2011 nam de acteur echter deel aan meer dan 12 films, waaronder Conception, Losing Control, Something Borrowed, Wrong Cops, See You In Valhalla, Love On The Run, Making Babies, Stuber en anderen.

5 Hij voegde zich ook bij de cast van 7 tv-series en 2 tv-films

Steve Howey had ook meerdere aanbiedingen op tafel nadat hij bij Shameless kwam. Hij ontving rollen in de tv-series New Gir l, Sons of Anarchy, Jennifer Falls, Workaholics, Law & Order: Special Victims Unit, SEAL Team en Dead To Me.

Bovendien nam Howey deel aan twee tv-films, één in 2014 als Marco Santini in Where's The Party en een andere in 2017 als Michigan in Blue & Green.

4 Steve speelt de hoofdrol in een Netflix Vampire Hunter-film

Netflix heeft Jamie Foxx gecast als de hoofdrol in de Vampire Hunter-komediefilm Day Shift. Steve Howey zal ook in de film te zien zijn, samen met andere acteurs die Dave Franco, Natasha Liu Bordizzo, Oliver Masucci en C. S. Lee citeren.

Er is nog niet veel onthuld rond de filmplot, en de laatste zal naar verwachting niet vóór 2022 worden uitgebracht. Howey deelde in mei een Instagram-post van de cast.

3 Steve Howey rockte in een sexy nieuwe look nadat 'Shameless' eindigde

Hoewel Steve een kale blik aannam tijdens het laatste seizoen van de Shameless-serie, rockte de ster met een nieuw sexy kapsel in een post op zijn Instagram-account. Howey maakte zijn fans gek met de nieuwe frisse look, waar ze de post overspoelden met liefdevolle en lovende commentaren.

Fans onthulden dat ze dol zijn op de nieuwe look van hun favoriete acteur, maar wensten dat Shameless niet ophield.

2 Steve verloor zijn vader in september 2021

Op 1 september ging Steve Howey naar Instagram om het droevige nieuws van de dood van zijn vader, Bill Howey, te delen. In zijn emotionele post herinnerde de ster zich de dagen dat zijn vader hem meenam om te zeilen en hem leerde vissen voor lunch en diner. Hij schreef over hoe zijn vader hem kennis liet maken met jazzmuziek en gedichten en hoe hij fantasierijk kon zijn. En belangrijker nog, hij sprak over de liefde die zijn vader hem gaf en noemde hem zijn legende, vriend, mentor en leraar.

1 Hij blijft in vorm en zorgt voor zijn gezondheid

Sinds hij bij Shameless kwam en vanwege gezondheidsproblemen, zette Steve Howey zich in om extra gewicht te verliezen en een trainingsroutine te volgen. Hij legde in een recent interview met Men's Journal uit dat zijn houding zijn houding verbeterde. Het gaf hem ook een beter humeur. De ster besprak tijdens zijn interview andere fitnessdingen en algemene onderwerpen. Hij sprak over luiheid, seks, instincten en ouder worden.

Aanbevolen: