De waarheid over het indrukwekkende vermogen van Sophia Bush

Inhoudsopgave:

De waarheid over het indrukwekkende vermogen van Sophia Bush
De waarheid over het indrukwekkende vermogen van Sophia Bush
Anonim

Sophia Bush is een ervaren actrice wiens Hollywood-carrière een indrukwekkende twee decennia omvat. Door de jaren heen heeft ze ongelooflijk veel tv-werk gedaan.

En hoewel ze misschien het best herinnerd wordt voor haar tijd in het tienerdrama One Tree Hill, is het de moeite waard erop te wijzen dat Bush ook haar sporen heeft verdiend in speelfilms.

Om nog maar te zwijgen, ze heeft al lang bewezen dat ze veelzijdig is als het op genre aankomt, en neemt het met evenveel passie op tegen tienerdrama, horror, romcom, actie en misdaad.

Op dit moment schittert Bush als het titulaire personage in het nieuwe CBS-medische drama Good Sam. Het is zeker een bewijs van hoe ver de actrice is gekomen sinds ze begon in de vroege jaren 2000.

Om nog maar te zwijgen, het geeft ook aan hoeveel ze is gegroeid sinds ze Brooke Davis speelde. Tegelijkertijd is het duidelijk geworden dat Bush veel meer waard is dan zo'n 20 jaar geleden.

One Tree Hill was een enorme hit, maar achter de schermen zei Sophia Bush dat het een puinhoop was

Bush was relatief nieuw in Hollywood toen ze de rol van Brooke Davis speelde in het CW-tienerdrama One Tree Hill.

“We wisten van niets. We waren baby's', herinnerde de actrice zich terwijl ze sprak op de Chicks in the Office-podcast. “Het drong pas tot me door dat toen we met onze show begonnen, ik pas drie jaar was opgegroeid in een meisjesschool waar ik een uniform droeg. Zoals, wat? zei Bush.

"Ik wist niets van dynamiek, laat staan van dynamiek op de middelbare school tussen jongens en meisjes, laat staan cheerleader zijn."

De show werd zeker goed ontvangen door kijkers en duurde negen seizoenen. En terwijl Bush de hele tijd bleef, onthulde ze later dat de werkomgeving van de show allesbehalve veilig was.

Om te beginnen heeft de actrice "veel gevochten" met haar baas en schrijvers over scènes waarin haar personage in haar ondergoed wordt afgebeeld. "Ik herinner me dat mijn baas scènes bleef schrijven voor mij om in mijn ondergoed te zijn. En ik dacht: ik doe dit niet. Dit is ongepast', herinnerde Bush zich tijdens een toespraak op Ashley Graham's Pretty Big Deal-podcast in 2020.

"Hij zei letterlijk tegen me, hij zegt: 'Nou, jij bent degene met het grote ktrek dat iedereen wil zien.'"

In de loop der jaren kwamen beschuldigingen tegen de maker van de show, Mark Schwahn, aan het licht.

In 2017 schreven Bush en haar voormalige co-sterren een open brief waarin ze beweerden dat het ongepaste gedrag van Schwahn op de set "iets van een 'open geheim' was." "Velen van ons werden, in verschillende mate, psychologisch gemanipuleerd en emotioneel', onthulde de brief verder.

Sophia Bush trad later toe tot het 'Chicago'-universum van Dick Wolf

Jaren later voegde Bush zich ook bij de cast van een andere grote televisieserie. Deze keer is het Dick Wolf's misdaadprocedure Chicago P. D. waar ze detective Erin Lindsay speelde. Voordat Bush geschikt was voor de rol, moest hij een intensieve fysieke training ondergaan.

“We begonnen ons voor te bereiden op de show met een volledige week bootcamp met de Chicago P. D. We brachten tijd door met inlichtingenofficieren, die onder dekking werken, om meer te weten te komen over hun leven en de stress van het werk”, vertelde de actrice aan Refinery29.

“We hebben tijd besteed aan tactische training met het SWAT-team, evenals aan rijtraining. Het was een serieus proces en ook zo inspirerend.”

Na een verblijf in de show tot het vierde seizoen, besloot Bush de show te verlaten. En hoewel ze in eerste instantie niet echt iets zei over waarom ze wegging, zei de actrice later dat ze "een consistente aanval van beledigend gedrag" ervoer tijdens het werken in de serie.

Dat gezegd hebbende, vertelde ze Dax Shepherd ook op zijn Armchair Expert-podcast dat haar tijd op Chicago P. D. was niet zo slecht als haar ervaring op One Tree Hill.

Tussen haar tv-werk door vond Sophia Bush tijd om aan films te werken

Naast tv-werk speelde Bush in de loop der jaren in verschillende films. Een van haar eerste films was de romantische komedie John Tucker Must Die. Later verscheen ze in films als Marshall, Acts of Violence en Hard Luck Love Song. Bovendien stemde Bush voor het karakter van Voyd in Incredibles 2.

Voor Bush was stemacteren gewoon het "coolste" optreden.

"Ik ben echt gepassioneerd door animatie in het algemeen, en het vertellen van geanimeerde verhalen is iets dat ik echt wil doen", voegde de actrice eraan toe terwijl ze sprak met Collider. "Vooral nu ik meer aan de productiekant werk, dus ging ik daarheen om te leren."

Hier is het vermogen van Sophia's Bush vandaag de dag

Volgens de meest recente schattingen zit Bush momenteel rond de $ 9 tot $ 12 miljoen. En met haar continue tv-rollen is het logisch dat ze veel van haar rijkdom had vergaard door episodisch werk te doen.

Rapporten geven zelfs aan dat tegen de tijd dat One Tree Hill aan zijn vierde seizoen toe was, Bush en het bedrijf al ongeveer $ 90.000 tot $ 100.000 per aflevering verdienden. Aan de andere kant is het onduidelijk hoeveel de actrice had ontvangen tijdens haar tijd op Chicago P. D.

Behalve dat hij film- en tv-werk doet, is Bush momenteel mede-oprichter van het luxe modeplatform Fashionkind.

"Ik wil Fashionkind en zijn merken een megafoon aanbieden", zei de actrice in een verklaring. "Maar ik wil ook het gesprek aangaan over het veranderen van onze relatie met consumptie." In de loop der jaren heeft Bush ook samengewerkt met modemerken zoals I Smell Great, Eco Tools en Joe Fresh.

Ondertussen wordt Good Sam van Bush momenteel uitgezonden op woensdagavond op CBS. Het medische drama is beschikbaar om te streamen op verschillende providers, waaronder Paramount Plus, en is beschikbaar op de website van CBS.

Aanbevolen: