Een blik op het indrukwekkende vermogen van HGTV Star David Bromstad

Inhoudsopgave:

Een blik op het indrukwekkende vermogen van HGTV Star David Bromstad
Een blik op het indrukwekkende vermogen van HGTV Star David Bromstad
Anonim

Een televisiester worden kan voor iedereen een lucratieve onderneming zijn, maar het is moeilijk om dit voor elkaar te krijgen. Een netwerk dat kansen heeft gegeven aan een verscheidenheid aan mensen is HGTV, en het heeft een aantal fantastische sterren en shows voortgebracht. Shows zoals Flip of Flop en Property Brothers zijn twee voorbeelden van populaire shows die hun presentatoren in beroemde gezichten veranderden.

David Bromstad is al jaren een vaste waarde bij HGTV en mensen worden nieuwsgierig naar zijn achtergrond en zijn vermogen. Dus, wie is David Bromstad en hoe hoog is zijn vermogen? Laten we een van de beste persoonlijkheden van HGTV eens nader bekijken.

David Bromstad werkte vroeger voor Disney

Lang voordat David Bromstad een televisiester was, was hij een jonge, ambitieuze animator die een stempel wilde drukken op Disney. Dit is voor velen een droombaan, maar het duurde niet lang voordat hij zich realiseerde dat dit niet de carrière voor hem was.

Volgens Bromstad: "De reden waarom animatie voor mij niet werkte, was omdat het te simpel was. Steeds opnieuw dezelfde vorm tekenen."

"Ik realiseerde me dat ik van bouwen hield. Ik heb zoiets van, 'Ik hou ervan om ruimtes te creëren'", vervolgde hij.

Uiteindelijk zou hij de kans krijgen om nat te worden met interieurontwerp, hoewel zijn eerste uitstapje op dit gebied gericht was op het grotere geheel en niet op de fijnere details.

"Ze vroegen me om de kinderkamers te beheren voor deze modelwoningen in het zuidoosten. Dus het was gemakkelijk, want ik bouwde rekwisieten voor bijzettafels en maakte gewoon heel eenvoudige hoofdeinden en was er creatief mee door muurschilderingen maken, maar technisch gezien deed ik niet het interieurontwerp. Ik deed gewoon het lef, en toen deed de interieurontwerper voor wie ik werkte het interieurontwerp, "zei hij.

Dit bleek een cruciale verandering voor Bromnstad te zijn, en plotseling ging hij op zoek naar een nieuwe carrière weg van het House of Mouse. Het blijkt dat dit de katalysator zou zijn voor de televisiepresentator om de zaken naar een ander niveau te tillen.

Hij werd een HGTV-ster

Het leven draait om het grijpen van de geweldige momenten die op je pad komen, en dit is precies wat David Bromstad deed toen hij in 2006 de kans kreeg om deel te nemen aan Design Star. Ondanks de hevige concurrentie waarmee hij werd geconfronteerd, zou de titel claimen op de show, die zijn hostingcarrière op HGTV lanceerde.

Onnodig te zeggen dat zijn leven drastisch is veranderd sinds zijn eerste stint op televisie. "Ik denk dat het zo'n 180 is. Ik ging van een uitgehongerde artiest naar wat ik nu ben. Het was echt spannend. Ik heb mijn eigen televisieshows. Het is echt cool. Het voelt een beetje als een droom. Het is een behoorlijk cool optreden en ik ben hier om te blijven, " onthulde Bromstad.

Na Design Star zou Bromstad doorgaan met het bouwen van zijn nalatenschap op het kleine scherm, en hij deed dit door een verscheidenheid aan shows te hosten die allemaal zijn carrière in beweging hebben gehouden en hem een mooi stuk verandering hebben gemaakt.

Tijdens zijn carrière heeft Bromstad shows als Color Splash, HGTV Insider en My Lottery Dream Home georganiseerd. Natuurlijk heeft het krijgen van de kans om deze shows te hosten en het verzilveren van andere ondernemingen wonderen gedaan voor zijn vermogen.

Hij is nu $2 miljoen waard

Volgens Celebrity Net Worth is David Bromstad momenteel een solide $ 2 miljoen waard. Dat is een fantastisch vermogen voor elke televisiester, en dankzij zijn aanhoudende populariteit op het netwerk, denken we dat hij in de nabije toekomst geld zal verdienen met HGTV.

In zijn shows, vooral My Lottery Dream Home, heeft de gastheer altijd blijk gegeven van een geweldig vermogen om contact te maken met de mensen met wie hij samenwerkt. Dit is een enorme reden waarom zijn shows zo geliefd zijn, en hij sprak over dit vermogen in een interview.

"Ik geniet van al mijn koppels. Echt waar. In mijn vorige interview dat ik eerder had, had ze zoiets van: 'Je kunt zo goed met iedereen opschieten.' En ik heb zoiets van: 'Dit is een mens, en dit is iemand die mijn elke seconde verdient.' En zo ben ik altijd geweest sinds ik een kind was."

"Al mijn winnaars zijn geweldig. We hebben een grotere winnaar. Ik kan me niet herinneren of het is uitgezonden omdat we graag filmen en dan bewerken en uitzenden. Dus ik kijk niet naar de show omdat het eraan herinnert mij van het werk, "vervolgde hij.

David Bromstad heeft een geweldige carrière op HGTV gehad en hij heeft de bankrekening om dat te bewijzen.

Aanbevolen: