Donald Glover kondigt 'Mr. & Mrs. Smith' reboot, fans klagen over gebrek aan originaliteit

Donald Glover kondigt 'Mr. & Mrs. Smith' reboot, fans klagen over gebrek aan originaliteit
Donald Glover kondigt 'Mr. & Mrs. Smith' reboot, fans klagen over gebrek aan originaliteit
Anonim

Donald Glover (ook bekend als Childish Gambino) en Fleabag-ster Pheobe Waller-Bridge laten fans perplex achter nadat ze hebben aangekondigd dat ze uitvoerend produceren en de hoofdrol spelen in een reboot van de film, Mr. & Mrs. Smith.

De originele film, waarin Brad Pitt en Angelina Jolie in de hoofdrol speelden als twee getrouwde huurmoordenaars die waren ingehuurd om elkaar te vermoorden, was een kaskraker, vooral omdat er twee van de meest aantrekkelijke acteurs in Hollywood in speelden, die uiteindelijk een echte romantiek.

Fans lijken echter niet zo enthousiast te zijn over de aanstaande remake van Amazon Prime. Ze lijken niet alleen teleurgesteld te zijn over de casting voor de film, maar ze hebben ook aangegeven dat getalenteerde schrijvers als Glover en Waller-Bridge iets origineels hadden moeten maken.

Glover, een bekroonde acteur en schrijver, schreef en regisseert af en toe de FX-serie Atlanta, die dit jaar is verlengd voor een derde en vierde seizoen. Waller-Bridge staat bekend om het creëren van en de hoofdrol in BBC's Fleabag, waarvoor ze verschillende prijzen heeft gewonnen, waaronder drie Primetime Emmy Awards.

Twitter-gebruikers uitten hun teleurstelling over de twee sterren omdat ze hun downtime niet gebruikten om samen te komen en een nieuw verhaal te adopteren.

Terwijl fans hun verdriet uiten over de remake, was Jennifer Salke, het hoofd van Amazon Studios, erg enthousiast over de casting.

"Praat over het dreamteam!" Salke verklaarde en voegde eraan toe: "Donald en Pheobe zijn twee van de meest getalenteerde makers en artiesten ter wereld. Het is echt een droom voor ons, net als voor ons wereldwijde publiek, om deze twee natuurkrachten samen te laten werken als een creatieve krachtpatser. team."

Volgens Variety kunnen fans de serie in 2022 verwachten - en wie weet, misschien zullen ze aangenaam verrast zijn als ze ontdekken dat de twee getalenteerde schrijvers erin zijn geslaagd om de remake interessanter te maken dan ze hadden verwacht.

Aanbevolen: