Twitter trollen Marilyn Manson voor 'gracieus' ouder worden

Twitter trollen Marilyn Manson voor 'gracieus' ouder worden
Twitter trollen Marilyn Manson voor 'gracieus' ouder worden
Anonim

Schande rocker Marilyn Manson blaast Twitter op, en dat is niet vanwege zijn acties. Een foto van Manson is onlangs bewerkt om eruit te zien als een foto van iedereen behalve de muzikant zelf, en gebruikers praten er graag over.

Sociale media waren dol op de manier waarop hij eruitziet op de foto en hebben hem vergeleken met meerdere vrouwen. De meest populaire vergelijking van die foto is echter die met Phyllis Smith, die bekend staat om haar rol in The Office. Anderen hebben sindsdien echter gezegd dat Manson eruitziet als een vrouw, waarbij een gebruiker zegt dat hij zijn naam moet veranderen in Margaret.

Hoewel het grootste deel van Twitter hoopt dat de foto niet is bewerkt, begonnen gebruikers te reageren op sommige berichten op de originele afbeelding van Manson. Een gebruiker kon de foto vinden van de man die op de foto is gephotoshopt, waarbij de gebruiker tweette: "Iemand heeft deze man op Manson's gezicht gewinkeld."

De zanger van "Beautiful People" heeft zich sinds het begin van zijn carrière opgemaakt en werd zijn meest opvallende fysieke kenmerk. Met een liefde voor kunst sinds hij een klein kind was, begon Manson make-up te dragen voor de lol. Hij staat nu echter bekend om zijn donkere lippenstift en oogmake-up, met een puur zwart rocker-kapsel.

Manson zet zijn donkere en artistieke persoonlijkheid meestal in het openbaar voort en verschijnt nauwelijks zonder make-up te dragen. Hij legt echter af en toe de make-up opzij en herinnerde iedereen daaraan na het plaatsen van een Instagram-foto van zijn gastrol op Sons of Anarchy.

Manson wordt momenteel onderzocht na beschuldigingen van fysiek, emotioneel en seksueel misbruik door meerdere vrouwen, waaronder ex-verloofde Evan Rachel Wood. Nadat Wood naar voren kwam, plaatste de kunstenaar een verklaring over de controverse en zei dat al zijn relaties met wederzijdse toestemming waren. Actrice Rose McGowan en Dita Von Teese hebben allebei verklaard dat hij op geen enkele manier beledigend was tijdens hun relaties.

Helaas hebben zijn verontschuldigingen en kleine steun van twee van zijn exen niet veel goeds gebracht. Na de beschuldigingen werd Manson gedropt door Loma Vista Recordings, zijn talentenbureau en zijn manager. Hij werd ook verwijderd uit toekomstige afleveringen van American Gods en Creepshow, waarin hij zou verschijnen.

Vanaf deze publicatie is Manson nog niet formeel beschuldigd van enige misdaad. Hij is sinds zijn verklaring over de beschuldigingen niet meer actief geweest op zijn sociale media. Hij blijft echter in het openbaar optreden, met name op een van de Donda-luisterfeesten van Kanye West.

Het meest recente album van de rocker, We Are Chaos, werd uitgebracht in 2020 en kreeg positieve recensies. Degenen die dat album samen met zijn andere muziek willen streamen, kunnen hem bekijken op Spotify of Apple Music.

Aanbevolen: