Hier is waarom Teri Hatcher blij is met ouder worden (bijna tien jaar na 'Desperate Housewives')

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Teri Hatcher blij is met ouder worden (bijna tien jaar na 'Desperate Housewives')
Hier is waarom Teri Hatcher blij is met ouder worden (bijna tien jaar na 'Desperate Housewives')
Anonim

Toen 'Desperate Housewives' zijn hoogtijdagen beleefde, was Teri Hatcher een begrip. Maar door de jaren heen, terwijl ze in en uit de schijnwerpers is gedoken, was het moeilijk om vast te stellen waar haar interesses liggen en wat haar toekomstplannen zijn.

Sommigen dachten zelfs dat Teri Hatcher in wezen Hollywood had verlaten. En het is waar dat sommige van haar projecten minder media-aandacht trokken dan de verhaallijn van Susan Mayer Delfino. Maar Teri is de laatste tijd op een interessante manier weer boven water gekomen, en dat heeft ze te danken aan haar gracieuze, verouderde uiterlijk.

Wat deed Teri Hatcher na 'Desperate Housewives'?

Teri Hatcher bleef acteren na 'Desperate Housewives', maar ze leek een beetje terughoudend om zich aan iets op de lange termijn te binden. Tegelijkertijd begon ze andere interesses buiten acteren te verkennen, zoals koken.

Ze verscheen zelfs op (en won) 'The Great Celebrity Bake Off', waar ze lekkernijen opklopte zoals een regenboogdroomtaart en custardtaart, en was een kampioen op 'Chopped' van Food Network.

Maar Teri stopte daar niet. Ze is doorgegaan met koken en bakken en heeft vervolgens een YouTube-kanaal gelanceerd met de schattige naam 'Hatchling Change'. Ze produceert ook allerlei soorten kookmateriaal. Zelfs dat is echter niet de omvang van Teri's post-'DH'-activiteiten.

Teri Hatcher's bikini-selfies trokken de aandacht

Een paar jaar geleden plaatste Teri Hatcher foto's van zichzelf in bikini -- op 55-jarige leeftijd. Haar foto's trokken de aandacht van fans vanwege haar geweldige uiterlijk, maar ook vanwege haar zelfvertrouwen. Ze legde uit dat het plaatsen van die foto's van zichzelf "bevrijdend" voelde, omdat ze "eindelijk doorhad" hoe ze zich prettig in haar vel kon voelen.

Het jaar voorafgaand aan het bikinikiekje liep Teri ook een marathon met haar dochter, maar dat was rond de tijd dat ze ook bezig was met gezonder eten en andere veranderingen in haar leven. Ze had duidelijk reden om trots op zichzelf te zijn in die bikini-selfie, hoewel het al jaren geleden was dat ze in de schijnwerpers stond op 'Desperate Housewives'.

Teri Hatcher pakte een schoonheidscampagne op 40

Nog een reden waarom de nu 56-jarige Teri zich al jaren zelfverzekerd voelt in haar uiterlijk? Op bijna 41-jarige leeftijd won ze een schoonheidscampagne met Clairol, iets waar ze enorm trots op was en 'zinvol' noemde.

Hoewel fans van Hatcher zich waarschijnlijk realiseerden hoe prachtig (en eigenlijk leeftijdloos) ze jaren geleden was, mogelijk rond de tijd dat 'Men's He alth' haar in 2011 een van de 'hottest vrouwen aller tijden' noemde, heeft ze ' ze hield niet op met het naleven van die mantra naarmate ze ouder werd.

Ze lijkt zelfs echt te genieten van het ouder worden.

Teri Hatcher verbergt al jaren grijstinten

Nog een voorbeeld van Teri's zelfvertrouwen naarmate ze ouder wordt? Het feit dat ze meer dan tien jaar geleden toegaf dat ze haar grijze haren had verven -- en vervolgens een plek verdiende in advertenties van Clairol omdat dat de kleurstof was die ze thuis gebruikte.

Hoewel Teri destijds grapte dat het verschijnen in die advertenties betekende dat haar haar meer aandacht kreeg dan ze het normaal gaf, was de kans om op 40-jarige leeftijd in een glamouradvertentie te verschijnen verrassend voor haar. Het was echter niet alleen haar goede uiterlijk dat haar de plek opleverde; De bekendheid van 'Desperate Housewives' heeft wel bijgedragen.

De Clairol VP merkte destijds op dat "een beroemdheid de vrouw thuis in staat stelt zich met iemand te identificeren, wat je niet krijgt met een traditioneel model." Teri werd gedeeltelijk geselecteerd vanwege haar bekendheid als 'Desperate Housewives'.

Het is duidelijk dat de schoonheidscampagne de zoveelste kans was die Teri kreeg vanwege haar rol in de sitcom, ook al liep het niet uitzonderlijk goed af met haar voormalige castmates. In feite veranderde de schoonheidscampagne later in een aantal sponcon-kansen, met andere haarkleuringsbedrijven thuis.

Teri is duidelijk nog niet klaar met het leren van nieuwe dingen, wat ons bij een ander punt brengt dat aansluit bij haar vermogen om zo gracieus oud te worden.

Wat doet Teri Hatcher tegenwoordig nog meer?

Hoewel sommige beroemdheden een midlifecrisis lijken te hebben rond de leeftijd van Teri Hatcher, is ze echt diep in haar passies gedoken, zowel nieuwe als oude, naarmate ze ouder werd. Haar berichten over weer golfen, een 'oude passie' die ze onlangs opnieuw heeft bekeken, bevatten hashtags als itsnevertoolate en practicemakesperfect.

Bovendien lijkt Teri haar tijd na het acteren van megafaam te besteden aan het nastreven van andere hobby's die zeer de moeite waard zijn. Teri schreef bijvoorbeeld op een Instagram-display van haar olieverfschilderijen: "Net als meditatie herinnert schilderen me eraan dat er nog steeds de vreugde en het wonder van een kind in ons allemaal is."

Het is duidelijk dat de leeftijd Teri helemaal niet heeft afgeremd. Het heeft haar in ieder geval een verjongd gevoel van verwondering over het leven gegeven, inclusief het leven buiten Hollywood. Gelukkig voor de ster ziet ze er ook goed uit als ze het doet!

Aanbevolen: