Waarom Drew Barrymore worstelt om co-ouder te worden met ex-man Will Kopelman

Inhoudsopgave:

Waarom Drew Barrymore worstelt om co-ouder te worden met ex-man Will Kopelman
Waarom Drew Barrymore worstelt om co-ouder te worden met ex-man Will Kopelman
Anonim

In december 2020 kondigden Drew Barrymore en Will Kopelman aan dat ze gingen scheiden. De ouders van twee dochters - Olive, 9, en Frankie, 7, - waren vier jaar getrouwd. De twee hadden een minnelijke breuk. Maar later zei de Ever After-ster dat ze nooit meer zou hertrouwen. Onlangs sprak ze ook over de moeilijkheden die gepaard gaan met het onderhouden van een co-ouderschapsrelatie met haar ex-man. Hier is alles wat je moet weten over hun relatie.

Hoe Drew Barrymore en Will Kopelman elkaar voor het eerst ontmoetten

De twee begonnen te daten in 2011. Het was na Barrymore's aan-en-uit relatie met Justin Long."Soms is degene op wie je het minst verwacht de persoon op wie je v alt", zei Kopelman over de ontmoeting met de actrice. "Het was een combinatie van momenten: naar haar kijken met mijn neefje. Met haar reizen. Met haar naar musea gaan. Ik wist het, toen ik ze optelde, was dit het." De Scream-ster onthulde ook dat het geen liefde op het eerste gezicht was."

"Het was nooit echt liefde op het eerste gezicht", vertelde Barrymore aan InStyle. "Will raakte veel van mijn pragmatische kanten. Hij was iemand die altijd bereikbaar was aan de telefoon, iemand die een stijlvol mens was, iemand met een ongelooflijke blauwdruk van een familie die ik niet heb." Ze gaf ook toe dat Kopelman haar voor zich had gewonnen met zijn vriendelijkheid. "Tegelijkertijd vind ik het zo leuk aan hem dat hij de kracht van keuze belichaamt", voegde ze eraan toe. "Hij kiest ervoor om elke dag een goed mens te zijn." Na een jaar daten, verloofden de twee zich in januari 2012. Ze stapten na een paar maanden in het huwelijksbootje.

Waarom Drew Barrymore en Will Kopelman gescheiden zijn

In een gezamenlijke verklaring kondigden de twee aan dat ze gingen scheiden en zeiden dat het hun band als gezin niet zou beïnvloeden. "Helaas gaat ons gezin wettelijk uit elkaar, hoewel we niet het gevoel hebben dat dit ons als gezin wegneemt", zeiden ze. "Bij echtscheiding voelt iemand zich misschien als een mislukkeling, maar uiteindelijk begin je genade te vinden in het idee dat het leven doorgaat. Onze kinderen zijn ons universum en we kijken ernaar uit om de rest van ons leven met hen te leven als de eerste prioriteit." Kort daarna onthulde een bron dat ze huwelijksproblemen hadden.

"Ze hebben al een tijdje huwelijksproblemen", vertelde de insider aan People. "Er was spanning over waar te wonen." Blijkbaar wilde Barrymore hun kinderen opvoeden in Los Angeles, terwijl Kopelman zich aangetrokken voelde tot New York City. Ze zijn in veel opzichten ook 'tegenpolen'. Het is jammer, want de actrice kon het niet helpen, maar gutsen over Kopelman als vader.

"Eerlijk gezegd weet ik niet hoe het is voor andere stellen, maar ik vind het echt leuk om te zien hoe hij vader is", zei ze een paar maanden voor hun scheiding."Ik weet dat iedereen zegt dat je je koppel op de eerste plaats moet stellen. Maar ik vind het echt geweldig dat het allemaal om de kinderen gaat. Misschien compenseer ik dat ik zelf geen ouders heb of een kindertijd, maar op dit moment ligt de focus op hoe we zijn dingen uitzoeken als ouders."

Waarom Drew Barrymore worstelt met co-ouderschap met Will Kopelman

In 2021 vertelde Barrymore aan Sunday Today dat zij en Kopelman ermee instemden om een "verenigd en verbonden" gezin te houden na hun scheiding. "Dat [scheiden] was het laatste wat ik voor mijn dochters wilde doen," zei ze. "Zijn familie en ik hebben min of meer de belangrijkste keuze gemaakt: om zo samen en verenigd en verbonden te zijn." Ze voegde eraan toe dat ze het goed doen met de nieuwe regeling. "Net als bij een echtscheiding vielen de dingen eindelijk op hun plaats." De actrice vervolgde. “Het is verbazingwekkend dat mijn kinderen en ik gelukkig zijn. Want er zijn heel wat keren geweest dat ik me echt afvroeg of we gelukkig zouden zijn? En dat zijn we ook." Maar onlangs opende de actrice haar keerzijde.

"Je mist ze als je uit elkaar bent, want dat was niet het plan", vertelde ze aan het tijdschrift Parents over het delen van de voogdij met Kopelman. Toch waardeert ze het voordeel dat 'beide ouders een vrije dag krijgen'. Niet erg, echt niet. Nog iets: zelfs als ze zich hulp kan veroorloven, zet Barrymore zich in om de kinderen zelf op te voeden. Ze nam zelfs een pauze van acteren om zich op haar kinderen te concentreren. "Ik kwam net op het idee van, waar moet ik het meest zijn? Fifty-fifty zou ideaal zijn, maar zo werkt het leven niet. Het leven is rommelig", zei ze over haar beslissing. "Het was gewoon een hele uitdaging en ik voelde me overweldigd. Ik heb veel beslissingen genomen en ik heb mijn werkleven absoluut aangepast aan mijn ouderschap."

Aanbevolen: