Eén ding over de scheiding van Kaley Cuoco van fans van Karl Cook Worries

Inhoudsopgave:

Eén ding over de scheiding van Kaley Cuoco van fans van Karl Cook Worries
Eén ding over de scheiding van Kaley Cuoco van fans van Karl Cook Worries
Anonim

Veel fans waren verdrietig om te horen dat Kaley Cuoco en Karl Cook op het punt staan te scheiden. Na al haar hoogte- en dieptepunten in haar relatie leek het alsof Kaley, een zelfverklaard 'paardenmeisje', haar 'paardenman' had gevonden in de paardensport. Helaas loopt hun huwelijk al na drie jaar op de klippen.

Het is waar, sommigen waren kritisch over Kaley's relatief lange relatiegeschiedenis (hoewel veel lijsten met Hollywood-vrijgezellen langer zijn…). Dus fans maken zich een beetje zorgen over het feit dat ze zichzelf echt vindt voordat ze in een andere relatie duikt (hoesthoest Pete Davidson hoest).

Maar er is één groter probleem waar fans zich zorgen over maken, en dat heeft te maken met hoe Karl Cook en Kaley Cuoco hun bezittingen zullen opsplitsen.

Fans zijn ervan overtuigd dat de echtscheiding niet om geld gaat

Fans denken niet echt dat Kaley en Karl over geld zullen kibbelen; Kaley heeft al partneralimentatie geweigerd en Karl van sociale media verwijderd. Maar het lijkt er helemaal niet op dat hun scheiding bitter is. Bovendien heeft Karl zijn eigen geld; zijn vermogen komt van familiegeld en bedraagt ongeveer $ 100 miljoen.

Het paar bracht een gezamenlijke verklaring uit, dus er zou geen echtscheidingsdrama moeten zijn, hopen fans. Toch is er nog een slepende vraag over de andere dingen die ze delen: hun huisdieren.

Door dieren geobsedeerde Kaley heeft huisdieren met Karl

Fans die Kaley en Karl op sociale media hebben gevolgd, weten hoeveel ze allebei van dieren houden. Ze maken zich dus terecht zorgen over hoe het voormalige koppel de verwikkelingen van hun geliefde beestjes zal scheiden.

Ten eerste hebben Karl en Kaley onlangs samen een andere hond geadopteerd, wijzen fans erop, hoewel een persoon suggereerde dat de onlangs geadopteerde hond van Kaley was.

In feite vestigde een andere fan de aandacht op het feit dat slechts één hond ooit alleen als die van Karl werd beschouwd, maar dat het onderscheid tussen de huisdieren "laat zien hoe gescheiden ze alles hielden." Toch hebben ze duidelijk veel dieren gehuisvest op het terrein dat ze samen hebben gebouwd.

Wie krijgt welke dieren en waar?

Een fan grapte dat het paar moeite zal hebben om hun "10.000 honden" te verdelen, als ze echt samen met hun ouders omgaan, maar er is ook de kwestie van een relatief nieuwe schuur die Kaley had gebouwd.

Niemand weet precies hoe de dieren zijn gehuisvest; misschien hadden de voormalige echtgenoten schuren voor hem en haar? (ze konden het zich duidelijk veroorloven!) Hoe dan ook, het is een soort logistieke nachtmerrie om de kudde op te splitsen, en ook een emotionele.

Kaley lijkt tenslotte zeer toegewijd om niet alleen voor haar dieren te zorgen, maar voor alle dieren. Hopelijk was er een soort huwelijkscontract dat de voogdij over de pelsbaby's dekt!

Aanbevolen: