Kaley Cuoco geeft toe dat ze worstelde met de scheiding van Karl Cook

Inhoudsopgave:

Kaley Cuoco geeft toe dat ze worstelde met de scheiding van Karl Cook
Kaley Cuoco geeft toe dat ze worstelde met de scheiding van Karl Cook
Anonim

Kaley Cuoco is niet iemand die liefde schuwt, zelfs als dat betekent dat je liefdesverdriet riskeert. In interviews riep ze uit hoeveel ze 'van liefde houdt', en tja… fans kunnen het zien! Kaley heeft verschillende spraakmakende relaties gehad, waarvan twee tot nu toe hebben geleid tot een huwelijk.

Van 2013 tot 2016 was Kaley getrouwd met Ryan Sweeting. Toen trouwde ze in 2018 met Karl Cook; ze scheidden begin 2022. Onmiddellijk nadat hun splitsing was aangekondigd, werd er gespeculeerd dat Kaley en Pete Davidson misschien een item waren terwijl ze samenwerkten.

Het bleek niet waar te zijn. Maar nu heeft Kaley een relatie met een nieuw iemand en zegt dat haar leven net begint met hem aan haar zijde. Maar niet zo lang geleden had Cuoco het moeilijk toen haar huwelijk met Cook eindigde, en de tijden waren moeilijker dan ze ooit liet merken.

Kaley Cuoco onthulde dat ze tijdens haar scheiding de bodem raakte

In een interview met Variety onthulde Kaley Cuoco dat haar personage in The Flight Attendant (Cassie) "het dieptepunt bereikte", en zij ook.

Terwijl ze aan seizoen twee werkte, gaf Kaley toe, begon ze voor de eerste keer ooit in therapie te gaan. Ze legde uit dat het "een van de moeilijkste jaren" van haar leven was, zowel vanuit een creatief perspectief - het uitbeelden van een personage dat "zo gekweld" was - maar ook vanwege haar scheiding.

De ervaring 'verschrikkelijk' noemend, beschreef Kaley een uitslag die ze ontwikkelde als gevolg van de stress, en de manier waarop Zosia Mamet haar hielp in die moeilijke tijd.

Toch heeft Kaley niets negatiefs te zeggen over Karl specifiek; haar beschrijvingen van de ervaring na het uiteenvallen zijn allemaal zelfreflecterend, en ze lijkt de dingen zorgvuldig te verwoorden om niet te suggereren dat Cook ooit de slechterik was.

Toen ze aan het daten waren, merkte ze op dat ze perfect samen waren, en zei dat ze "erg voorbestemd" waren.

Vertrouwen op vrienden en therapie hielp Kaley door het trauma heen te komen

Kaley vertelde Variety dat ze vertrouwde op haar inwonende vriendin Zosia, wiens Airbnb-verhuur op was rond de tijd dat Kaley merkte dat ze wat inwonende ondersteuning nodig had.

Maar ze nam ook contact op met haar collega's en producenten en onthulde haar worstelingen en dat ze hulp nodig had.

Cuoco noemde het 'een interventie op mezelf', wat moeilijk was omdat ze zo onafhankelijk en trots is.

Het feit dat ze haar hand uitstak, hielp haar door dingen heen te komen, met name moeilijke scènes tijdens het werken aan de show. Cassie maakt tenslotte veel mee en Kaley moest authentiek zijn zonder zo diep te duiken dat ze zichzelf verloor.

Kaley's trauma speelde zich af in het echte leven en op de set

Kijkers waren dol op The Flight Attendant vanwege zijn wendingen, maar ook vanwege hoe echt het aanvoelt. Het blijkt dat er een reden is waarom Cassie's instorting zo intiem aanvoelt; in de strandscène uit aflevering 5 liet Kaley al haar emoties de vrije loop.

Ze beschreef dat toen haar regisseur vroeg hoe ze het strandtafereel wilde doen, Kaley hen vroeg om "gewoon camera's op het strand te zetten en gewoon te gaan rollen."

Het resultaat was dat Kaley haar verdriet en frustratie luchtte - gevoelens waar haar personage ook mee te maken had - en het hele ding vertaald in de show.

Kaley legde ook uit: "Het was op bepaalde momenten zo levensechte kunst dat het griezelig was. Ik voel echt de pijn die ik doormaakte, veel daarvan was echt op camera."

Namelijk de scheidingsscène met Marco; Kaley was onvermurwbaar dat haar breuk niet op die manier gebeurde, maar het 'hele idee' van de breuk, en het uitspreken van de woorden, deed pijn.

Kaley Cuoco is aan het daten met een nieuw iemand en werkt aan nieuwe projecten

Gelukkig, zoals Kaley de afgelopen maanden heeft gezegd, is ze nu veel gelukkiger en mentaal en persoonlijk op een betere plek. Hoewel er hints zijn geweest voor een derde seizoen voor The Flight Attendant, heeft Kaley geen grote haast en heeft ze andere projecten op hetzelfde moment.

Dat wil niet zeggen dat ze geen derde seizoen zou doen, maar ze wees erop dat ze wil dat het project gewild is, niet gedwongen door de kijkers.

Ondertussen lijkt Cuoco zich graag te concentreren op meer positieve projecten die niet zo uitputtend zijn - vooral nu ze emotioneel hersteld is van haar scheiding en blij is met de "ongelooflijke man" waarmee ze nu is.

Dat gezegd hebbende, was Kaley onvermurwbaar dat ze "nooit meer zal trouwen", en Glamour vertelde dat ze het na het interview op de cover van het tijdschrift konden zetten. Dat betekent echter niet dat ze niet gelukkig samen kan zijn!

Aanbevolen: