James Austin Johnson maakt 'SNL'-debuut terwijl Joe Biden en fans gemengde gevoelens hebben

Inhoudsopgave:

James Austin Johnson maakt 'SNL'-debuut terwijl Joe Biden en fans gemengde gevoelens hebben
James Austin Johnson maakt 'SNL'-debuut terwijl Joe Biden en fans gemengde gevoelens hebben
Anonim

Saturday Night Live keerde terug voor zijn 47e seizoen met de verrassende introductie van een nieuw gecaste president Joe Biden.

Comedian James Austin Johnson, een van de drie nieuwe toevoegingen dit seizoen, begon de show met een koude opening die de kijkers verbijsterd en onder de indruk achterliet.

"Hoe was de zomer van iedereen? De mijne was slecht", zei Johnson's Biden. "Niet slecht voor Cuomo, maar zeker niet goed voor Afghanistan."

Johnson bespotte vervolgens hilarisch de pogingen van Biden om zijn infrastructuurplan van $ 4,5 biljoen door te geven en wordt vergezeld door ervaren castleden Cecily Strong (als Sen. Kyrsten Sinema), Aidy Bryant (als Sen. Joe Manchin), Ego Nwodim (als Rep. Ilhan Omar) en Melissa Villaseñor (als Rep. Alexandria Ocasio-Cortez).

"Ligt het aan mij of lijkt ze tegelijkertijd op alle personages uit 'Scooby-Doo'?" Johnson's Biden zei over Strong's Sinema.

De groep werd toen vergezeld door de voormalige gouverneur van New York, Andrew M. Cuomo (Pete Davidson), en de leider van de meerderheid van de senaat, Chuck Schumer (Alex Moffat), die er handig waren om hun boeken te promoten.

Johnson neemt de leiding als opperbevelhebber na Alex Moffat's optreden als POTUS tijdens seizoen 46. Moffat had de rol overgenomen die beroemd was gemaakt door Jim Carrey tijdens de verkiezingen van afgelopen november; nu maakt Johnson zich op voor een eigen presidentiële stint.

Voordat hij bij de crew van SNL kwam, verwierf Johnson bekendheid op sociale media vanwege zijn hilarische imitaties van Donald Trump. De rol van president Biden lijkt dus perfect te passen in het stuurhuis van de komiek.

Twitter heeft gemengde gevoelens

Hoewel SNL terecht de toevoeging van Johnson aan de langlopende variétéshow aankondigde, werd er niet vermeld welke personages de acteur zou spelen. Dit resulteerde in een Twitter-storm waarbij sommigen blij verrast waren met Johnson's Biden, en anderen die probeerden zijn identiteit te achterhalen.

“Hilarisch, ik vind het geweldig!!! Alle haters: niemand laat je kijken… dus waarom kijk je?' een gebruiker twitterde van Johnson's Biden-imitatie.

Hoewel de meeste fans Johnson een pluim gaven voor zijn allereerste SNL-optreden, bekritiseerden sommigen de rol van de acteur en anderen hadden geen idee wie Johnson was.

"Jongens… wie speelt Joe Biden, waarom teken ik hier een blanco SNL SaturdayNightLive" een gebruiker getweet.

Tussen degenen die Twitter-detective spelen en de menigte fans die Johnson's kijk op president Biden prezen, waren verschillende gebruikers die suggereerden dat SNL in plaats daarvan Jim Carrey terug zou brengen.

"Ik geef niets om deze Biden-indruk. Het is… uh, niet geweldig. Jim Carrey's Biden was uitstekend, griezelig in hoe hij Biden ving. Nu, deze Sinema-indruk is perfect en de regel over haar die eruitziet als alle Scooby Doo-personages, is vreemd nauwkeurig. Lol"

Aanbevolen: