De waarheid over Emily Ratajkowski's relatie met Pete Davidson

Inhoudsopgave:

De waarheid over Emily Ratajkowski's relatie met Pete Davidson
De waarheid over Emily Ratajkowski's relatie met Pete Davidson
Anonim

Pete Davidson heeft het internet gebroken dankzij het nieuws dat hij een relatie heeft met supermodel en reality-tv-ster Kim Kardashian sinds ze een aflevering van Saturday Night Live presenteerde. Velen kunnen er niet achter komen waarom vrouwen kopen wat Pete Davidson verkoopt. Maar een ander supermodel, Emily Ratajkowski, heeft een theorie.

Ratajkowski verwoordde het in eenvoudige, duidelijke bewoordingen tijdens een optreden in een andere NBC-show, Late Night With Seth Meyers, terwijl ze haar nieuwe boek, Mijn lichaam, promootte, een reeks essays over haar leven en carrière. Ratakjkowski weet waarom vrouwen zich zo aangetrokken voelen tot Pete Davidson en ze ging zelfs zo ver om te zeggen dat ze denkt dat 'alleen mannen' niet kan achterhalen waarom Davidson zo magnetisch is. Maar voor vrouwen zijn de redenen volgens Ratajkowski duidelijk.

Emily Ratajkowski maakte haar punt zo welsprekend en duidelijk dat wanneer je op Google zoekt naar de namen van Ratajkowski en Davidson, je een eindeloze reeks links krijgt over Ratajokwksi's kijk op Davidson. Van alle mensen die theoretiseren over Kim Kardashian en Pete Davidson, zou zij degene zijn die zou weten wat het is dat Pete zo aantrekkelijk maakt, want net als Kim toen ze op SNL zat, werkte Ratajkowski professioneel met Davidson.

6 Ze werkten samen aan een fotoshoot

Davidson was slechts een paar dagen voor het interview met Ratajkowski op Late Night verschenen, en hij was daar om The Freak Brothers te promoten, zijn nieuwe animatieshow op de streaming-app Tubi, waarin hij samen met Woody Harrelson, John Goodman speelt en Tiffany Haddish. Tijdens het interview vertelde Davidson Seth Meyers het verhaal over de modellenbaan die hij kreeg voor een recente fotoshoot die hij deed voor Moose Knuckle Jackets samen met Ratajkowski. De advertentie is gemaakt door de beroemde modefotograaf David LaChappelle (die niet moet worden verward met de controversiële komiek, FYI).

5 Ze was onder de indruk van zijn professionaliteit

Hoewel Davidson zich duidelijk schaamde voor de fotoshoot, prees Ratajkowski hem tijdens haar interview met Seth Meyers voor zijn professionaliteit op de set van de shoot. Ze complimenteerde hem ook voor zijn bereidheid om zijn rol te spelen, ondanks de gênante verzoeken van de fotograaf. Ratajkowski onthulde dat LaChappelle Davidson als een vis op de grond liet rondslingeren. Ze prees ook zijn openhartigheid en zijn bereidheid om modellenwerk te gaan doen, iets dat erg intimiderend kan zijn als je nieuw bent in de baan. Ondanks dat ze een amateurmodel was, gaf Ratajkowksi Davidson haar goedkeuring als professional.

4 Emily onthulde haar theorie over Pete Seth Meyers

Bij het einde van haar 10 minuten durende interview op Late Night onthulde Ratajkowski haar theorieën over Davidson en zijn geluksstreven met prachtige vrouwen. In de eenvoudigste bewoordingen wees ze erop dat hij charmant, grappig, lang is en dat zijn nagellakspel goed is. Het is duidelijk dat vrouwen houden van een man die niet bang is om zichzelf te zijn, maar naast al deze kwaliteiten wijst Ratajkowski er ook op dat Pete Davidson gewoon een hele lieve, kwetsbare man is.

3 Ze houdt Davidson en zijn moeder hoog in het vaandel

Naast al die aantrekkelijke kenmerken die Emily Ratajkowski in Pete Davidson ziet, complimenteerde Ratajkowski ook de relatie van Davidson met zijn moeder. Ratajkowski wees er terloops op, maar ze erkende dat mannen die een gezonde relatie met hun moeder hebben, zeer aantrekkelijk zijn voor vrouwen. Davidson houdt van zijn moeder, en ze ondersteunt de ranzige komische carrière van haar zoon door af en toe in zijn schetsen en stukjes te verschijnen. Davidson werd opgevoed door zijn moeder omdat zijn vader, Scott Davidson, een brandweerman en paramedicus in New York City was die stierf terwijl hij reageerde op de terroristische aanslagen van 11 september.

2 Ze hebben meer gemeen nu Davidson met Kim aan het daten is

Nu Pete Davidson Kim Kardashian heeft toegevoegd aan zijn lijst met relaties, waaronder andere Hollywood-hotties zoals diva Ariana Grande en Kate Beckinsale, lijkt Davidson nu meer gemeen te hebben met andere mega-beroemdheden en supermodellen zoals Ratajkowski. Hij heeft zelf al als model met haar gewerkt, met een spraakmakende fotograaf, en nu hij een relatie heeft met een van haar tijdgenoten, kunnen we Pete waarschijnlijk in meer roddelbladen zien en verhalen over hem horen op meer fancy shindigs dan ooit tevoren. Met andere woorden, nu hij met Kim Kardashian aan het daten is en als model werkt, rollen Davidson en Ratajkowksi nu met dezelfde menigte.

1 Tot slot…

Ratajkowski heeft duidelijk veel respect voor Davidson en ziet zijn aantrekkingskracht op vrouwen duidelijk en ze legt het bondig uit. Nu Davidson de modellenwereld betreedt, zowel als model zelf als als de nieuwe arm candy van Kim Kardashian, zal Pete Davidson hopelijk blijven demonstreren hoe benaderbaar en lief hij is. Terwijl hij met Kim Kardashian uitgaat, zal Ratajkowski waarschijnlijk in zijn hoek blijven. Wat het grote publiek ook denkt of speculeert dat Davidson met een Kardashian aan het daten is, Emily Ratajkowski zal Davidson steunen.

Aanbevolen: