Grimes legt uit waarom ze 'The Communist Manifesto' aan het lezen was

Inhoudsopgave:

Grimes legt uit waarom ze 'The Communist Manifesto' aan het lezen was
Grimes legt uit waarom ze 'The Communist Manifesto' aan het lezen was
Anonim

In een scherpe bocht naar links (letterlijk) vanuit haar relatie met miljardair-kapitalist Elon Musk, heeft Grimes zojuist bewezen dat ze nieuwsgierig is naar het communisme.

Haar werkelijk unieke driejarige relatie kwam vorige week tot een einde, toen Elon aankondigde dat hij en de elektronische artiest officieel 'semi-gescheiden' waren. Hoewel er vragen blijven bestaan over hoe dicht ze bij elkaar zullen blijven of of ze baby X co-ouder zullen worden, gaat Grimes verder met haar leven op een manier die alleen Grimes zou doen.

Lees verder om meer te weten te komen over hoe ze de tijd voor een fotoshoot doodde door Karl Marx in de chat te betrekken en waarom ze dat deed, in haar eigen woorden.

Kicken met Karl

Afbeelding
Afbeelding

Dit weekend zag ik foto's van Grimes die Karl Marx' 'The Communist Manifesto' op een straathoek las. In minder dan 24 uur ging het internet los toen Elon's voormalige partner een boek zag dat in wezen de ideologie achter zijn levenswerk vernietigt. Marx sprak zich uit tegen de "kapitalistische klasse" die de productiemiddelen van een samenleving controleert en massale hoeveelheden rijkdom verwerft dankzij de arbeid van anderen.

"De wil van de kapitalist is zeker om zoveel mogelijk te nemen", schreef hij. "Wat we moeten doen is niet praten over zijn wil, maar vragen naar zijn macht, de grenzen van die macht en het karakter van die grenzen."

Elons rijkdombronnen en zakelijke praktijken zijn al eerder onder vuur genomen, maar nog nooit zo openlijk door zijn eigen partner. Blijkbaar heeft Grimes het allemaal georkestreerd:

"Paparazzi volgde me 2 een shoot, dus ik probeerde 2 te bedenken wat ik kon doen dat de meest uien-achtige mogelijke kop zou opleveren en het werkte haha," tweette ze vanmorgen.

Ze was ons aan het trollen

Als je dacht dat ze haar post-Elon-tijdperk lanceerde door hem uit te roepen, had je het mis. In een reactie op haar eigen Tweet legde ze meer uit over hoe het idee bij haar opkwam:

"Ik denk dat mijn publicist gestrest is, ik moet waarschijnlijk stoppen met het impulsief doen van controversiële dingen", schreef ze. "Mijn vriend had het boek net en de foto's waren buiten. Ik zal hier later waarschijnlijk spijt van krijgen hahaha."

Ze volgde dat op met het lange IG-onderschrift hierboven, waarin ze uitlegde dat ze "nog steeds bij e woont en ik ben geen communist."

Echte activisten slepen haar mee

Afbeelding
Afbeelding

Echte communistische en socialistische werkgroepen houden niet echt van Grimes' Marx-moment.

Velen reageren met hun eigen memes en kritische opmerkingen, zoals het 'Democratic Socialists of America'-account dat tweette: "stop alsjeblieft met ons te taggen over de grimes-foto."

Afbeelding
Afbeelding

"De ironie van Grimes dat iemand valse openhartigheid van haar neemt en doet alsof ze het communistische manifest leest in een outfit die meer kost dan mijn hele salaris voor een jaar", luidt een antwoord op haar foto's, terwijl anderen het ermee eens zijn. wat heeft die outfit gekost? Gefeliciteerd met het trollen van de armen."

Afbeelding
Afbeelding

Aangezien de memes blijven komen, heeft Grimes vandaag misschien zichzelf gespeeld. Zoals een IG-gebruiker het uitdrukte: "Ik weet niet of trollen telt als ze het mikpunt van de grap is."

Aanbevolen: