Waarom verkiest Twitter Stevie Wonder boven Stevie Nicks?

Waarom verkiest Twitter Stevie Wonder boven Stevie Nicks?
Waarom verkiest Twitter Stevie Wonder boven Stevie Nicks?
Anonim

Legendarische muzikanten Stevie Wonder en Stevie Nicks hebben geleid tot een debat over welke muzikant beter is dan de andere. Elke muzikant staat bekend om meerdere tophits en is bekend in de entertainmentindustrie en is in de loop der jaren geëerd met talloze onderscheidingen.

Twitter heeft echter gesproken en de muzikant die volgens hen de beste is, is Wonder! Gebruikers hebben verschillende redenen bedacht waarom hij de beste is. Velen hebben gezegd dat hij niet met anderen kan worden vergeleken, terwijl sommigen hem zelfs de GEIT (de beste aller tijden) hebben genoemd. Hoewel er veel meningen waren, waren er drie die door gebruikers het meest werden getweet over waarom de "Signed, Sealed, Delivered"-zanger de beste is.

Het kan voor sommigen als een verrassing komen als iemand zegt dat ze niet weten wie een artiest is. Het is echter niet ongewoon, en meerdere gebruikers hebben toegegeven dat ze nog nooit van Nicks hebben gehoord. De vrouwelijke artiest werd populair vanwege haar solowerk, hoewel ze bekendheid verwierf als een van de leadzangers van Fleetwood Mac. Meestal denken mensen aan de namen van bands in plaats van aan de namen van zangers in de bands, wat hier mogelijk een rol in speelt.

Een andere reden heeft te maken met haar stem. Nicks is een zangeres met een gedenkwaardige stem, een stem waarvan je weet dat zij het is of Fleetwood Mac wanneer ze zingt. Hoe bekend een zangstem ook is, sommige mensen zijn er misschien geen fan van. In dit geval hebben gebruikers naar voren gebracht dat haar stem vlak is en niet zo goed als die van Wonder. Gebruikers zoals Lady Jayne twitterden echter dat Nicks een goede songwriter is, wat goedmaakt wat ze verkeerd vinden aan haar stem.

Last but not least heeft Twitter vermeld dat Wonder een geweldige weergave van muziek is geweest en veel heeft gedaan voor Afro-Amerikanen. Omdat hij zelf een Afro-Amerikaan was, stond de zanger bekend als de man die R&B hielp het albumtijdperk in te gaan. Hij is ook een inspiratie voor verschillende Afro-Amerikaanse artiesten, waaronder Kanye West.

Hij wordt ook geprezen als een activist voor politieke doeleinden. Hij creëerde een campagne in 1980 om van de verjaardag van Martin Luther King Jr. een federale feestdag in de VS te maken, en bracht de single "Happy Birthday" uit om het populair te maken. Het werd een feestdag in 1983 en werd in 1986 waargenomen.

Wonder heeft veel hits uitgebracht die vandaag de dag nog steeds bekend zijn, waaronder 'Superstition' en 'Is't She Lovely'. De zanger won meer dan twintig Grammy Awards, een Grammy Lifetime Achievement Award en een Academy Award voor Best Original Song. De zanger werd ook uitgeroepen tot vredesboodschapper van de Verenigde Naties en ontving de Presidential Medal of Freedom.

In tegenstelling tot Wonder heeft Nicks als soloartiest geen Grammy Awards gewonnen. Fleetwood Mac won echter een Grammy Award in 1978 en de groep ontving later een Grammy Hall of Fame Award in 2003. Vanaf deze publicatie heeft de zangeres het record voor de meeste nominaties voor Best Female Rock Vocal Performance zonder overwinning.

Beide muzikanten blijven van tijd tot tijd nieuwe muziek uitbrengen. Nicks blijft ook samenwerken met Fleetwood Mac. Muziek van Wonder, Nicks en Fleetwood Mac zijn allemaal beschikbaar om te streamen op Spotify en Apple Music.

Aanbevolen: