Stevie Nicks zegt dat ze nooit zal zoeken naar 'Mr. Rechts

Inhoudsopgave:

Stevie Nicks zegt dat ze nooit zal zoeken naar 'Mr. Rechts
Stevie Nicks zegt dat ze nooit zal zoeken naar 'Mr. Rechts
Anonim

Stevie Nicks, die met Harry Styles zou uitgaan als ze ouder waren, heeft romantische relaties gehad met mannen, zowel binnen als buiten de muziekindustrie. Hoewel ze tegenwoordig tevreden is met haar single zijn, betekent dit niet dat ze niet openstaat voor het vinden van een andere grote liefde.

Zal ze stoppen met het vinden van een andere grote liefde en die romantiek opnieuw beleven? Nou, dat lijkt niet het geval. De zangeres beschouwt zichzelf nog steeds als een levenslange romanticus en voelt dat liefde op het eerste gezicht elk moment kan gebeuren. Toch let ze nooit op 'Mr. Juist.”

Het fascinerende liefdesleven van Stevie Nicks

Stevie Nicks werd een begrip naast Fleetwood Mac-bandleden Lindsey Buckingham, Christine en John McVie, en Mick Fleetwood kort na de release van Rumours in 1977.

Hoewel de notoir vloeiende Fleetwood Mac voorafgaand aan Rumours verschillende albums had uitgebracht, is de soft rock-plaat verantwoordelijk voor het plaatsen van de band in het reguliere bewustzijn. Het is echter ook verantwoordelijk voor meerdere affaires tussen Fleetwood Mac-leden, tumultueuze scheidingen en liefdesverdriet.

Stevie werd zelfs verliefd op haar langdurige muzikale partner, Lindsey Buckingham. Ze ontmoette hem toen ze allebei op de middelbare school zaten en samen bij een band zaten. Ze begonnen later te daten.

Stevie en Lindsey zouden in 1972 zeven demo's hebben geproduceerd.

Ze tekenden kort daarna een platencontract bij Polydor Records. In hetzelfde jaar werd Buckingham Nicks uitgebracht. Ondanks het gebrek aan financieel succes, stond het duo op het punt een nieuw hoofdstuk in hun leven te beginnen toen ze zich in 1975 bij Fleetwood Mac voegden. Maar in 1976 gingen de geliefden uit elkaar terwijl ze aan Rumors.

Na de splitsing ging Stevie door met het daten van Eagles-oprichter Don Henley. Ze legde het verhaal uit achter haar nummer uit 1978, dat als soloartiest werd uitgebracht en zei: "Als ik met Don was getrouwd en die baby had gekregen, en als ze een meisje was geweest, zou ik haar Sara hebben genoemd." De single getiteld Sara gaat over hun ongeboren kind.

Tussen 1983 en 1986 had de zangeres een relatie met Eagles-gitarist Joe Walsh, waar ze hem als haar 'grote, grote liefde' beschouwde. Andere muzikanten met wie ze in de loop der jaren uitging, zijn onder meer wijlen producer Rupert Hine, J. D. Souther en Jimmy Lovine - die naar verluidt haar inspiratie werd achter Edge of Seventeen.

Hoewel Stevie niet denkt dat de kans groot is dat ze gaat trouwen, is ze uiteindelijk een keer getrouwd. Ze trouwde met Kim Anderson, de weduwnaar van haar beste vriend Robin Snyder Anderson. Er wordt aangenomen dat ze dit deden om het hoofd te bieden aan de pijn die haar tragische dood had veroorzaakt. In hetzelfde jaar scheidden ze.

Ondanks de vele liefdesverdriet en liefde die nooit door het gangpad liepen, geeft Stevie toe dat er maar één man is die haar echt gelukkig kan maken. En dat ze dat ware geluk een keer heeft ervaren.

Stevie Nicks onthult de enige man die haar echt gelukkig kan maken

Stevie Nicks, die is gaan samenwerken met veel grote sterren, waaronder Miley Cyrus, is niet nieuw om van te houden op basis van haar eerdere relaties. Maar ze gelooft dat haar veeleisende muziekcarrière het moeilijk maakt om een langdurige relatie op te bouwen.

Toch zei ze dat er een man is waarvan ze denkt dat hij ermee om had kunnen gaan. “Ik kijk terug op alle mannen in mijn leven, en er was er maar één waarvan ik eerlijk kan zeggen dat ik de rest van mijn leven echt elke dag gelukkig had kunnen leven, omdat er respect was en we graag dezelfde dingen deden.. Ik was de hele tijd erg tevreden met hem. Dat is maar één keer in mijn leven gebeurd, 'vertelde ze Sheryl Crow in een interview.

De zangeres denkt dat ze gelukkig getrouwd had kunnen zijn met deze persoon. Omdat ze zeer onafhankelijk is, is dit gevoel zeldzaam voor haar. “Deze man, als hij me ten huwelijk had gevraagd, had ik dat gedaan. En om onbekende redenen, dat niets met hem en mij te maken had, kon het gewoon niet doorgaan.”

Ze legde verder uit: Dus ik denk dat het ons kan overkomen, het hangt allemaal af van je geluk en of we die juiste persoon tegenkomen. Er zijn mensen in de wereld die niet jaloers op ons zouden zijn, die van onze vrienden zouden houden en van onze gekte zouden genieten.” Hoewel ze zei dat ze niet kon onthullen wie die man was, bevestigde ze dat hij ook een muzikant was.

Stevie Nicks geeft toe dat ze nooit naar Mr. Right zal zoeken

Momenteel is Stevie gelukkig vrijgezel, maar zegt dat ze de deur niet volledig zal sluiten voor de mogelijkheid van een relatie. En hoewel ze gelooft in liefde op het eerste gezicht, zal ze nooit op zoek gaan naar Mr. Right.

“Ik zal zeggen, ik ben altijd een romanticus en ik ben nooit vies van het feit dat het mogelijk is dat je een straathoek omslaat en iemand tegenkomt die je aandacht trekt, omdat het mij is overkomen een miljoen keer,” onthulde ze.

De zanger legde verder uit: "Als ik het woord 'romantisch' zeg, bedoel ik niet per se romantisch als ik een man of iemand in je leven heb. Ik bedoel alleen de dagen van de halcyon, of gewoon, herinner je hoe de lucht op je huid voelde, of hoe je haar voelde als de wind er doorheen blies, of de manier waarop de bomen klonken, of dat soort dingen."

Hoewel Stevie hoopt op nog een grote liefde, zei ze dat ze geen romantische relatie nodig heeft om gelukkig te zijn, en legde uit: Ik ben vrijgezel, ik heb geen kinderen en ik ben nooit getrouwd geweest, behalve voor drie maanden lang geleden. En dat maakt niet uit; Het was geen huwelijk van de werkelijkheid.”

Ze voegde eraan toe: "Ik leef het leven van een alleenstaande vrouw en ja, ik breng veel tijd alleen door. Ik heb een paar hele goede vrienden, de meesten van hen ken ik altijd al, en ik vind het wel leuk.” Ze zei ook: "Ik ben nooit thuis en het is moeilijk voor een man om achter te blijven. Dus ik zoek nooit Mr. Right, maar ik weet dat hij altijd mijn leven kan binnenlopen. Dat vind ik leuk.”

Aanbevolen: