Dit is hoe echte Beliebers zich voelen over de recente muziek van Justin Bieber

Inhoudsopgave:

Dit is hoe echte Beliebers zich voelen over de recente muziek van Justin Bieber
Dit is hoe echte Beliebers zich voelen over de recente muziek van Justin Bieber
Anonim

Justin Bieber, 27, heeft een interessante periode in zijn leven doorgemaakt, zowel muzikaal als persoonlijk. Nadat hij geluk had gevonden met zijn vrouw Hailey, en een meer experimentele richting in zijn kunstenaarschap is gaan inslaan, beginnen fans een nieuwe kant van Justin te zien. Zijn meest recente album, Justice, werd in maart van dit jaar uitgebracht en werd enigszins gemengd ontvangen door muziekrecensenten. Terwijl de muziekproductie en de zang van Justin werden geprezen, waren sommigen in de war door de tekst van het album en de enigszins verwarde boodschap.

Over gerechtigheid gesproken, Bieber zei dat hij wilde dat het authentiek zou zijn en zowel de goede als de slechte elementen van het leven zou bevatten, en zou reflecteren op de Covid-19-pandemie."Het was belangrijk voor mij om niet alleen te praten over de mooie dingen, maar ook om te praten over een aantal van de worstelingen [en na te denken over] wat mensen op dit moment doormaken", zei de zanger. "Veel mensen hebben hun baan verloren, dierbaren verloren - hun hele leven is veranderd. Het heeft veel instabiliteit veroorzaakt. Dus ik hoop dat [Justitie] wat troost of stabiliteit kan bieden." Maar wat vinden de diehard fans van Justin van zijn recente muziek? Voelen ze de nieuwe nummers?

6 Justin's Celebrity Fans waren vol ontzag

Justin's legioen beroemde fans waren onder de indruk van de muzikale verrassingen van het album, en velen gingen naar Twitter om hun vreugde over Justice te delen. Kendall Jenner, DJ Khaled (die meewerkte aan het album), Alessia Cara, Benny Blanco en Demi Lovato gaven het werk van Justin allemaal een dikke pluim. Collega-zangeres Tana Mongeau deelde een meme waarin stond: 'Ik hou meer van dit album dan van mezelf', met de omslag van Justice erin gephotoshopt.

5 Er was controverse over de albumhoes

Hoewel veel fans onder de indruk waren van het muzikale aanbod van het album, hadden ze wel iets belangrijks te zeggen over Justins keuze voor de albumhoes. De Canadese zangeres werd beschuldigd van plagiaat van een element van het lettertype dat werd gebruikt voor de titel van het album. Het Franse elektronische muziekduo Justice beweerde dat Justin hun logo had gestolen - de grote 'T' in het lettertype voor Justice was ontworpen om op een kruis te lijken. Wat denk je - een kopie of toeval?

4 Sommige fans dachten dat dit het beste was wat er in 2021 kon gebeuren

Sommige enthousiaste luisteraars hebben Bieber uitgeroepen tot de onbetwiste redder van wat anders een jaar was om snel te vergeten. Een toegewijde schreef op Twitter: 'JUSTIN BIEBER HEEFT 2021 ECHT GERED MET JUSTICE ALBUM HET IS EEN HEEL MEESTERWERK GEEN GESCHIL.' Wauw. Anderen beweerden dat het album 'no skips' bevat en zeiden dat elk nummer op het album geweldig was, terwijl sommigen zeiden dat het album een achtbaan van emotie was die je tegen het einde opgewonden maakte.

3 Veel fans waren onder de indruk

Twitter werd overspoeld met positieve reacties van toegewijde 'Beliebers', die graag hun indruk van Justins nieuwe werk deelden. "Heel verliefd op het nieuwe album van Justin Bieber… geen klachten", schreef iemand. "Ik heb 99 problemen en Justin Bieber's nieuwe album justice heeft ze allemaal opgelost", jubelde een ander. "@justinbieber maakte het helemaal af met dit nieuwe album wowwwww," voegde een ander toe.

Anderen prezen het niveau van kunstenaarschap dat Bieber met dit album demonstreerde en prezen het als een enorme prestatie. "Ik heb net het hele album geluisterd en ik ben waanzinnig trots op justin bieber. het hele album is zo veelzijdig en divers. het verspreidt zo'n positieve boodschap en geeft positieve energie. de functies waren ongelooflijk. justin bieber mist nooit," zei een fan.

2 Justin maakte voortdurend indruk op oude fans

Zelfs oude fans worden weer verliefd op Bieber. Een superfan, Roanne Dasco, een studente aan het Santa Monica College en een bedrijfskundige, werd geïnterviewd door The Corsair en beweerde dat ze sinds 2009 een fan van de zangeres is. Dasco zei: "Ik denk dat ik 12 [of] 13 was, ik was in mijn land [de Filippijnen] en ik keek naar zijn muziekvideo's op de T. V. … Ik was toen een die-hard fan."

Dasco is niet langer de superfan die ze ooit was, maar ze was onder de indruk van het nieuwe album van de zangeres. "Ik vond het absoluut geweldig, en ik denk dat het komt door het nummer "Unstable"… Ik denk dat dat nummer is afgeleid van zijn ervaring met depressie… Toen ik dat nummer voor de eerste keer hoorde, stuurde ik het naar mijn vriend en ik had zoiets van, luister naar dit nummer, het doet me aan jou denken en [hoe] je me hebt geholpen met wat ik heb meegemaakt."

1 Fans waren blij te horen dat Bieber terugkeert naar pop

Terwijl Justin bij de release van zijn laatste album Changes in 2020 erop stond dat hij geen popster was, smeekte Justice - zijn zesde studioalbum - om anders te zijn. In feite was het een klinkende terugkeer naar het soort popklassieker dat hem als tiener voor het eerst beroemd had gemaakt, en fans waren erg blij met deze pop-tastische terugkeer. Hoewel het album iets minder, erhem, intiem was dan Changes, legde het toch echt Justins diepe gevoelens over het leven, de liefde en het huwelijk bloot, en fans genoten van die emotionele eerlijkheid in de nieuwe nummers.

Aanbevolen: