Dit is hoe fans zich voelen over Nicole Ari Parker die meedoet aan 'And Just Like That

Inhoudsopgave:

Dit is hoe fans zich voelen over Nicole Ari Parker die meedoet aan 'And Just Like That
Dit is hoe fans zich voelen over Nicole Ari Parker die meedoet aan 'And Just Like That
Anonim

Er is nog steeds geen nieuws over de toetreding van Kim Cattrall, maar veel nieuws over Nicole Ari Parker! Wie is dat? De actrice is de nieuwste toevoeging aan het fantastische trio dat we allemaal kennen en waar we van houden en dat de drukke straten van NYC opnieuw zal overnemen!

We hebben vernomen dat Mr. Big er zal zijn, samen met veel van de memorabele personages van Sex and the City, maar de beruchte Samantha Jones, zal niet. We raakten eraan gewend dat het originele viertal samen altijd nipte aan Cosmos en elke ochtend tijdens de brunch roddelde over relaties, maar de herstart van de show werd aanvankelijk aangekondigd met alleen Carrie, Charlotte en Miranda. Er ontstond chaos toen enthousiastelingen van SATC erachter kwamen dat Kim Cattrall niet zou terugkeren!

Het trio van Manhattan heeft nu echter een vierde bestie in de mix verwelkomd, actrice Nicole Ari Parker, die documentairemaker Lisa Todd Wexley zal spelen. Eens kijken wat mensen te zeggen hadden over de toevoeging aan And Just Like That…!

6 Hoe meer hoe beter

Terwijl fans en paparazzi continu foto's delen die ze hebben gemaakt van de crew die aan het filmen is in de straten van NYC, blijft de cast stil over wat komen gaat.

SJP, die een paar foto's achter de schermen van de show plaatste, deelde een van haar nieuwe collega's! Op de foto staan Nicole Ari Parker - haar nieuwe BFF in de show - en acteur Christopher Jackson met de onvervangbare Mario Cantone. SJP had iets liefs en gezonds te zeggen, met als onderschrift de foto: "We zijn vandaag een grotere en erg gelukkige groep. Vrijdag oh zo veel zoeter met onze nieuwe cast en familieleden @nicoleariparker en @cjack930 X, SJ"

Het mode-icoon is duidelijk blij met Ari Parker in het team! Is het toeval dat ze dezelfde achternaam hebben?

5 Een gelukkige SJP

Drie nieuwe gezichten hebben zich aangesloten bij de revival van HBO Max, maar iedereen wil weten wie Nicole Ari Parker is!

SJP is genereus geweest met de And Just Like That… inhoud die ze op haar pagina heeft gedeeld, en de bovenstaande momentopname was een schok. Fans van de serie hebben al heel lang gewacht op het moment dat de Sex and the City-meisjes herenigd zouden worden, en het is een zware pil geweest om te slikken sinds Cattralls afwijzing. Welnu, SJP gaf ons een glimp van hoe de nieuwe vier er samen uitzien, met een foto van de vier die er hecht uitzien. Zeker blij met de komst van Parker, schreef SJP bij haar foto: Oh zo fijn. Ik zou met dit trio tot diep in de nacht meezingen met liefdesliedjes uit de jaren 70.

@justlikethatmax Ik zie jullie morgen dames! X, SJ"

4 Een grote stap

Populaire televisieprogramma's uit de jaren '90 waren zeker niet groot in diversiteit, dus de toevoeging van de Empire-actrice aan de heropleving van SATC is met open armen ontvangen!

En veel fans van de show waren niet verlegen om hun mening te geven over het gebrek aan diversiteit in het origineel. Chelsea Fairless, de Instagram-co-creator van Every Outfit on Sex and the City is op zijn zachtst gezegd enthousiast over de toevoeging van Nicole Ari Parker aan de glamoureuze crew. Ze zei: "Die show was zo wit als maar kan. Ze hadden nooit een persoon van kleur als vaste serie." De kern vier met een vrouw van kleur maakt mensen zeker tevreden!

3 Nicole Ari Parker heeft een verhaal

Gegroet Michael Patrick King, de uitvoerend producent van de show die zoveel levens heeft beïnvloed.

De serie liep aanvankelijk zes seizoenen en er kwamen altijd beroemdheden hier en daar langs, maar de crew heeft nu drie vaste gezichten toegevoegd, waaronder Parker. King deelt duidelijk hetzelfde enthousiasme als wij en zei tegen degenen die toetreden: "Iedereen bij And Just Like That… is verheugd dat deze geweldige en levendige acteurs zich bij de Sex and the City-familie voegen. Elk van hen zal hun unieke vonk en groot hart toevoegen aan deze nieuwe personages en de verhalen die we gaan vertellen."

2 Ari Parker's echtgenoot is buitengewoon ondersteunend

De nieuwe show heeft nog geen officiële premièredatum, maar we zijn er allemaal klaar voor met onze Cosmos (en Manolos?)

Naast de originele cast die er goed voor was dat Ari Parker zich bij de kern vier voegde, heeft haar man, Boris Kodjoe, haar ook gesteund. Met constante kritiek van liefhebbers van de show waarin staat dat Ari Parker Kim Cattrall niet kan vervangen in de serie, heeft Kodjoe zijn zegje gedaan.

Over dat onderwerp kwam de partner van Ari Parker meteen ter zake en riep uit: "Mijn vrouw is niet de nieuwe Samantha Jones." De verklaring van Kodjoe is 100% feitelijk, dat mogen we niet verwachten van de actrice.

1 En hij heeft het beste met haar voor

Het viertal lijkt net zo gezellig te zijn met Ari Parker als met Kim Cattrall!

En zoals we hierboven vermeldden, toen fans begonnen te zoemen over het feit dat SATC misschien een vervanger had gevonden voor de epische Samantha Jones, kwam de man van Ari Parker ter verdediging van zijn vrouw. Toen Kodjoe werd gevraagd of zijn hoofdrolspeelster de rol van Samantha Jones op zich nam, antwoordde hij: "Ze beantwoordt deze [vraag] precies op dezelfde manier omdat Samantha niet kan worden vervangen. Maar mijn vrouw speelt een geweldig personage in de show. En ik Ik ben supertrots op haar omdat het een van die shows is die tijdloos is. En over de hele wereld wordt bekeken. Dus ze heeft veel plezier gehad tijdens het fotograferen van die show in New York." We houden van de botte reactie!

Aanbevolen: