Alles wat de cast van 'Fifty Shades' heeft gezegd over de franchise

Inhoudsopgave:

Alles wat de cast van 'Fifty Shades' heeft gezegd over de franchise
Alles wat de cast van 'Fifty Shades' heeft gezegd over de franchise
Anonim

In 2015 ging het romantische drama Fifty Shades of Grey in première en het werd meteen een groot succes. De film werd gevolgd door nog twee vervolgen en het verhaal van de franchise was gebaseerd op de Fifty Shades-trilogie van de Engelse auteur E. L. James.

Vandaag bekijken we wat de cast door de jaren heen over de franchise heeft gezegd. Van wat de fans bedoelden voor de trilogie tot wat het verhaal eigenlijk vertegenwoordigt - blijf scrollen om erachter te komen!

10 Dakota Johnson zei dat de franchise gaat over trouw zijn aan jezelf

De hoofdrolspeler van de filmfranchise is Dakota Johnson die Anastasia Steele speelde. Dit is wat Dakota zei over wat zij denkt dat de film eigenlijk vertegenwoordigt:

"Nou, ik denk dat de boodschap echt gaat over -- trouw zijn aan jezelf en jezelf eren met gratie en kwetsbaarheid en toch in staat zijn om krachtig te zijn. En zeggen [ing] wat je wilt en wat je nodig hebt, maar respecteer jezelf in het proces."

9 Jamie Dornan heeft onthuld dat zijn vrouw de franchise niet heeft gezien

In een interview met Elle onthulde Jamie Dornan, die Christian Gray speelde, dat zijn vrouw Amelia Warner de populaire franchise nooit heeft gezien - en dat is ze ook niet van plan. Dit is wat de acteur zei:

"Ik bedoel, ik deel de dag. Ik praat over het werk. Ze is close met Dakota, en ze is close met Sam [Taylor-Johnson], die de eerste film regisseerde, en met de producenten. Ze heeft' Ik heb het niet gezien, maar ze is erbij. Ze heeft gewoon niet de behoefte om het te kijken."

8 Rita Ora erkende hoe belangrijk de fans van de filmfranchise zijn

Laten we verder gaan met muzikant Rita Ora die Mia Gray in de franchise speelde. Rita erkende dat de fans een enorm belangrijke rol speelden in het succes van de franchise. Dit is wat de zanger zei:

"Het geheim is de fanbase. Ik denk dat het zo'n natuurlijke fanbase heeft gecreëerd dat het op dit moment onmiskenbaar is. Het is echt gaaf om de interactie tussen de fans en de film zelf te zien, het is bijna alsof je kunnen nu een gesprek voeren met sociale media, we kunnen inzicht krijgen in ieders mening en wat zij denken."

7 Luke Grimes gaf toe dat hij de boeken niet had gelezen

Luke Grimes
Luke Grimes

Luke Grimes, die Elliot Gray in de franchise speelde, onthulde dat hoewel hij het geweldig vond om bij de cast te komen, hij de boeken nog nooit heeft gelezen. Dit is wat Luke onthulde:

"Het is geweldig. Ik ben erg enthousiast om er deel van uit te maken. Ik heb de boeken niet gelezen, maar ik heb het script gelezen, dus ik kreeg het idee."

6 Eloise Mumford zei dat ze de film niet zou hebben gemaakt als het vrouwen niet sterker had gemaakt

De volgende op de lijst is Eloise Mumford die Katherine "Kate" Kavanagh speelde. In een interview met Time onthulde Eloise dat ze denkt dat de film de discussie over een taboe-onderwerp op gang heeft gebracht. Dit is wat ze zei:

"Ik denk dat het een heel belangrijk debat is. Wat me altijd heeft geïnteresseerd in kunst in het algemeen, is het vermogen om gesprekken op gang te brengen en kwesties aan de orde te stellen waar we het niet per se over zouden hebben. Ik denk dat de reden waarom dit boek zo verband hield met veel vrouwen over de hele wereld is dat vrouwen willen praten over hun seksualiteit en hun fantasieën, en het is lange tijd een taboe-onderwerp geweest."

5 Marcia Gay Harden onthulde dat de cast het PG-13 moest houden tijdens interviews

Marcia Gay Harden, die Grace Trevelyan-Grey in de franchise speelde, onthulde dat hoewel de film veel erotische scènes en gesprekken bevat, de cast niet echt seksueel expliciete opmerkingen mocht maken. Dit is wat de actrice zei:

"We kunnen niet te veel praten over tepelklemmen. Ik stuurde wat ondeugende kleine tweets… en ik kreeg van Universal te horen dat ik het niet meer kon doen."

4 Victor Rasuk heeft veel te maken met zijn karakter

De volgende op de lijst is Victor Rasuk die José Rodriguez speelde in de franchise. Victor onthulde dat hij veel met zijn personage te maken had - en dit is waarom:

Zijn liefde voor haar is niet hartstochtelijk, maar, zoals we in het Spaans zeggen, hij heeft een cariño voor haar. Ik vertelde het omdat het het meisje is dat wegkwam of het meisje van wie je altijd hield en je hebt het nooit verteld hoeveel je om haar gaf of dat je bij haar wilde zijn. Ik weet zeker dat iedereen zich daarin kan vinden.'

3 Dylan Neal zei dat hij niet te veel roem van zijn rol verwachtte

Dylan Neal
Dylan Neal

Dylan Neal, die Bob Adams speelde in de populaire films, onthulde dat hij graag deel uitmaakte van de film, maar dat hij niet al te veel aandacht kreeg. Dit is wat de acteur zei:

"Voor mij verwacht ik hier niets van. Het was een echt verrassingsaanbod dat ik kreeg. Ik heb niet voor de rol gelezen, het was gewoon een telefoontje, waarschijnlijk omdat [ze] op zoek waren voor die Canadese belastingverminderingen!Ik sta vaak op de shortlist als ze een Amerikaanse carrière met Canadese belastingverminderingen nodig hebben, ik krijg de oproep omdat ik een dubbele burger ben. Ik deed er een of twee dagen mee, en ik was in en uit. Ik was erg gevleid om in aanmerking te komen voor de rol en om deel uit te maken van deze juggernaut. Het is een gekke film!"

2 Callum Keith Rennie wist niet dat Sam Taylor-Johnson zou stoppen

Callum Keith Rennie
Callum Keith Rennie

Laten we verder gaan met Callum Keith Rennie die Ray Steel in de films speelde. Toen hem werd gevraagd of hij wist dat de regisseur van de eerste aflevering, Sam Taylor-Johnson, zou stoppen na één film, zei de ster:

"Iedereen was erg sympathiek en kon het goed met elkaar vinden. andere manier."

1 Ten slotte onthulde Andrew Airlie dat hij naakt zou zijn gegaan voor de rol - als het nodig was

Andrew Airlie
Andrew Airlie

De lijst wordt afgerond door Andrew Airlie die Carrick Gray speelde in de franchise. Hoewel Andrew uiteindelijk niet naakt werd voor de rol, onthulde hij wel dat hij het goed zou hebben gevonden om het te doen. Dit is wat de acteur zei:

"Ik wil hier niet te veel spoilers verklappen, maar als iemand van plan is naar de bioscoop te gaan om te zien hoe ik mijn uitrusting uithaal, zal hij teleurgesteld zijn. Hoewel waarschijnlijk minder teleurgesteld dan wanneer ik heb het echt gedaan. Ik heb eerder liefdesscènes gehad, dus het zou voor mij geen dealbreaker zijn."

Aanbevolen: