Brielle Biermann weegt in op 'RHOA' cast-veranderingen na het vertrek van Porsha: 'Wat is het punt?

Brielle Biermann weegt in op 'RHOA' cast-veranderingen na het vertrek van Porsha: 'Wat is het punt?
Brielle Biermann weegt in op 'RHOA' cast-veranderingen na het vertrek van Porsha: 'Wat is het punt?
Anonim

Het lijkt erop dat Brielle Biermann niet blij is met de recente veranderingen rond de cast van The Real Housewives of Atlanta.

Slechts een paar dagen geleden werd aangekondigd dat Porsha Williams niet zou terugkeren naar de Bravo-franchise, en vertelde fans dat ze uitkeek naar andere kansen buiten reality-tv.

"Dit was een moeilijke beslissing om niet alleen te nemen, maar ook om te verwerken", onthulde de onlangs verloofde tv-ster. "Het is er een waar ik veel over heb nagedacht en daarom weet ik dat het de juiste is."

Natuurlijk kwam het nieuws van haar vertrek slechts een week nadat Cynthia Bailey ook had bevestigd dat ze niet meer terug zou komen, waardoor veel fans in de war waren omdat beide sterren door de jaren heen als fanfavorieten werden beschouwd.

“Ik ben zo dankbaar dat ik deze geweldige reis heb gemaakt, en ik wacht met spanning af om aan nieuwe avonturen te beginnen”, schreef Bailey in een Instagram-bericht.

Maar nadat hij had gehoord over het vertrek van William, ging Biermann naar sociale media en tweette: "no nene no kim no porsha no Phaedra, wat is het punt RHOA?"

Mensen vroegen de 24-jarige al snel waarom ze de naam van haar moeder in haar commentaar zou toevoegen toen Zolciak de show twee keer vrijwillig had verlaten.

"Iedereen die zo heet was en zich zorgen maakte over het feit dat ik Kim toevoeg alsof ze je al jaren geen drama, extraness, trashy, stijlvolle, grappige oneliners gaf", reageerde Biermann. “alsjeblieft. Geef de eer waar tegoeden iedereen kim kent en op een gegeven moment van haar hield, zelfs als je dat nu niet doet. zure appel bittere teven.”

Ze concludeerde: "Hé, ik zou haar ook haten! ontmoette haar man en een goede daarbij! gloeide op, had hella baby's, woont in een prachtig huis, is succesvol … enz, enz. ja … ik ruik de jaloezie."

Het filmen voor seizoen 14 is volgens rapporten al begonnen en Kandi Burruss, Kenya Moore en Drew Sidora zullen allemaal naar verwachting terugkeren.

Het zal interessant zijn om te zien wie Bravo van plan is naar de Atlanta-serie te brengen nu twee van de castleden zijn vertrokken.

Aanbevolen: